Miért a férfiak annyira egyszerű választ összetett kérdéseket jönni, női magazin - Annie

Sok nő hibáztatni a férfiak távollétében a romantika, és képtelenné gondoskodni. Úgy tűnik, hogy az élet általában sikeres volt, de valami hiányzik: vagy küldi, vagy a színek igen ajándéka. És felhalmozódik a női lélek elégedetlenség a meglévő kapcsolatokat sör harag. És így veszekedni kötözésre közel.Problémák férfiak és nők között is van, néha a tömeg, és nem mindig indokolja a megjelenésüket.

Nézzük megérteni az alapvető „félreértés”: miért egy ember nem hív, nem tudja, hogyan kell vigyázni, hogy miért változik. Végül.

1. Miért az ember nem tudja, hogyan kell gondoskodni?

Ármány nők rejlik falánkság. Még a legromantikusabb személynek a fejüket egy speciális számláló, amely nyomon követi, hogy mi történt, és megkapta.

  • Így virágok voltak ... de a múlt héten. „Sun” hív, de valahogy csak ritkán. Úgy keres egy jó ötlet, de nem lenne jó nekünk, hogy megy a New Year Európában!

Ezek és más hasonló gondolatok mérgezik a hangulat nem csak maguk a nők, hanem közel a két férfit. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni: miért úgy döntött, hogy neki az ember nem tudja, hogyan kell gondoskodni? Ha valaha, nem mond semmit gyengéd, nem ad ajándékot, vagy hogy aranyos gesztus? Igen, nem lehet: minden normális srác valahogy néha mutatni az érzéseiket, kifejezzék szeretetüket. Szóval, ez csak a mismatch elvárások és kapott.

A nők szeretnék sokat, és folyamatosan. Ez örök lelki éhség megakadályozza békésen él, ha ez ma, ebben a pillanatban, hogy nem kap visszaigazolást az érzéseit - szép szóval, vagy neki a kívánt adag figyelmet. A nők nem élnek sokáig anélkül, hogy akarta semmit. Szükségük van az állandó táplálékot érzelmi vagy fizikai megnyilvánulásai irántuk.

És a férfiak vannak elrendezve némileg eltérő. Tettek valamit a nőt, akit szeretett, és megnyugodott. A másik lenne: érzések vannak kifejezve, lehetséges, hogy nem komoly dolog. Nem tudják, hogy ez a helyzet (ha ez nem a gyógyíthatatlan romantikus), hogy egy nő vár valami mást. És mégis, és mégis - minden alkalommal. Férfi szerelem egy másik számtani.

  • Tettem vettem, hozta, van, fogadja el -, így teljesül a kötelességem, és ő most tud a szerelmét, és nekem az értéke a kapcsolatunkat.

Azaz, a férfi megértést, fontos, hogy ne az intézkedések száma, és ezek elérhetősége. Így minél férfi értékeli egy nő, annál jelentősebb az a cselekmény, vagy drága ajándék. De a gesztus, így lehet csak egy! És akkor ott gyakran egy paradoxon. nő lesz boldog hím udvarlás, amikor ajándékokat, szép tettek és bókokat sok (bár a hagyományos, alacsony költségű - a fő rész), mint amikor az ajándék vagy gesztus csak egy (bár drága, jelentős vagy fontos).

Meghallgatás a szeszélye a feleségük vagy a barátnője, a férfiak irritált és őszintén zavarba. Mit akarnak a nők? Tehát, még ha a kocsiját Adj, és ez lesz a héten, hogy szemrehányást képtelen gyönyörû. És fokozatosan - szeszély egy szeszély, a gyalázatot szemrehányás - nő veri a férfit a vágy, hogy bármit egyáltalán neki.

Nyilvánvaló, hogy a nő azt feltételezi, hogy az ember nem képes gondoskodni, amíg a frekvencia a vonzalom az ő részéről nem esik egybe a várható.

Wise nő, akkor van értelme, hogy elkezdi értékelni, mit kell mondani, hogy a férfi vagy a chat, hogy szüksége van a szeretet, a figyelmet a jelek, hogy ő szereti, ha elrontja.

És persze, mindig hálát adni, dicséret, észreveheti, hogy a szeretett már megtörtént. Hamarosan egy nőt látja, hogy a gavallér képes vigyázni, csak nem úgy, mint egy ember, a maga módján.

2. Az égő kérdés, hogy miért egy ember nem hívja?

  • Minden ember nem hív, akkor azt hazudta, hogy rendben volt vele? Csak úgy tett, mintha vidám, és ő nem tudja, hogyan kell megszabadulni, amint lehetséges? Amit képzeli, sonka!

Nem szükséges, sőt, eltérítve magát az esetleges hibákat vagy tökéletlen viselkedés néz, vagy egy ember - a csalás és képmutatás. Ez sokkal könnyebb.A férfiak úgy alakíthatók ki. Amire szükség van rájuk a nő akarnak kapni minden eszközzel és a lehető leggyorsabban. Ezért, ha a dátum az ember csendben mondtam magamnak: „Az én”, a többi az ő szeretett nem lehet látni a közeljövőben. Esetektől eltekintve pick up artist, amelynek finoman kiszámított rendszer kommunikáció ( „Hívd, legkorábban a harmadik napon”, stb), azt mondhatjuk, hogy bizalommal érdekli továbbá kommunikál az ember maga nevezi ki a pontos dátumot és az időt, a következő ülés hívni. Azt is meg kell elfoglalni annyi helyet az élet egy nő, hogy gondoskodjon annak érdekében, hogy az ő ideje, legalábbis részben, garantáltan övé. Ha egy férfi nem hívja. Ezért azt mondtam magamnak mentálisan ez a nő: „Nem”.

Nő. amit nem hívja fel a dátumot ismerős, akkor nem kell venni pusztán a saját költségén. Lehet, hogy ez szép és kedves, de a hangja emlékeztette gyűlölködő hang matematichki a gyermekkorból, vagy hirtelen rájött, hogy a modellek nem nagy neki, hogy mellette úgy tűnik, ügyetlen és rövid. Vannak mindenféle különböző okok rejlik férfiak magát!

Azonban a leggyakrabban a nők nem értik, miért az ember nem hív, meg kell gondolni a viselkedésüket felé. A férfiak nem szeretik a túl sok felelősséget és kötelezettségeket. Ezek mind a szívemben - mesterlövészek és a vadászok.

És hogy egy nő legalább háromszor egy szép és aranyos, egy férfi menekülni belőle, mint az őrült, ha észre a viselkedés szörnyű „akarja elvenni. ”. Törzskönyvezett nézetek kérdése ház és tervek a jövőre nézve - mindez riasztó jel a férfi „I”. Női logika, hogy az összes új férfi nő akaratlanul „lemérni” alkalmasságát a gazdaság és a családi élet. A férfiak úgy érzik, hogy tökéletesen, és ne a nők erős keresési reflex.

3. Egy másik kérdés gyakran kínzó nő, ami nem hívja az ember: „Miért nem azt mondják, hogy nem akar kommunikálni? „Tényleg, mi jó volt beszélgetni egy csésze kávét, szellemes vicceket és mérjük egy szép bókot, ha ez -” nem az ő „nő. És itt is, minden egyszerű.

A férfiak tanítják, hogy az anyák, nagymamák, barátnők és az ex-feleség, egy arany dolog: nem találja meg a kapcsolatot egy nővel - lesz az egész. Egy még csak célozni egy nő, hogy nem tervezi, hogy amit akar, mint közvetlenül az élet hihetetlenül bonyolult. És a férfiak nem szeretik az érzelmi nehézségek és hosszú beszélgetéseket a lelkeket. Sokkal könnyebb, hogy egy jó estét, nevetés, tánc, beszélgetés ... és akkor nem hívja a nőt. Nevezzük kapituláció a nők unalom és az érzelmek, ha akarja.

Összefoglaló. Ha egy férfi nem hív, akkor nem az az ember. Vagy az asszony nem úgy viselkedik jól, ahogyan azt a helyzetet, és akarta számolni az összes 200 lépés előre, nem teszi lehetővé a paraszt, hogy legalább az első, aki találkozik vele.

4. Miért nem hívja férfi / eltűnt után néhány napokra?

Hol az az érzés után néhány találkozók, még a legszebb, a nők gyakran nem értik. És minden világos a férfiak. Szex és az új kommunikációs - nos, hogy mennyi ideig fog tartani? Ismerje ötször is elég. Ez alatt az idő alatt a legalapvetőbb emberi világossá válik. És akkor -, vagy szeretné, hogy maradjon vele, vagy itt az ideje, hogy elhagyja azt. Természet oly módon van. A kémia a test.

Hormonális robbanás, a kölcsönös megismerés „udvarlás” - ez egy rövid ideig. Nem támogatja az érzelmi kötődés vagy vallási jelentőségű vágy gyorsan eltűnik. És akkor ott van a hírhedt elvesztésének veszélye értelemben bachelor szabadság ... Tehát, ha egy ember nem hívja, vagy eltűnt, miután egy rövid regény, akkor ez nem más, komoly, és nem tervezem. Csak a választás a test, csak a múló játék. Egy ilyen újszerű szép emlékezni, de ne sajnáld.

5. Miért az ember változik?

És az egész történet egy kicsit a témája a változás - még mindig sok maradt kimondatlan és nem karok. Azonban jelenleg legalább lebontják a mítoszt, hogy az ember változik, főként a jobb szexuális oldalán. És ez nem így van!

Kapcsolatok a párt épít egy nő. Ő a főszervező és ideológiai. És ha a férfi azt mondta, hogy a család feje - maga a becsület és a dicséretet, hogy a bölcsesség a felesége. Ő - egy igazi virtuóz és karmester a zenekar család. Egy ember lehet kereső, egy lánctalpas szabadonfutó vagy karrierista. De gyorsan veszít motiváció (kivéve a vezetők a természetből) támogatása nélkül, vagy „ostorozó” asszonyaikat. Ez az, drágám, inspirálja, motiválja, vezet, a végén.

És ha az ember folyamatosan dolgozik, valami megrántja otthon, valami ér, és kap egy hála és a figyelmet, hogy először csökkenti erőfeszítéseiket, majd hozza őket semmi. És akkor két lehetőség van: vagy nő lesz az ő gyalázatát és úgynevezett lusta (ami ronthatja kapcsolatok és a helyzet nem fog változni), vagy az ember talál magának egy új múzsája.

Egy ember azt akarja, hogy legyen erős, fitt és erős. Egy nő, aki megfelel ennek szükség van rá, segít, hogy legyen egy jó és fontos lesz a legjobb neki.

A statisztikák szerint a férfiak miatt változik jobb szexuális oldalán csak az N-edik helyen! Között a fő oka - a teljes megértés hiánya a részét a hazai, és az örök elégedetlenség zsémbes felesége otthon megaláztatást. Muzhchinyizmenyayut a kacér és figyelmes közvetítője (még inkább hallgatók!) - Itt van egy elgondolkodtató információkat.

A probléma a nők -, hogy figyelmesebb és jobban tűri a férfiak: észrevenni a jó cselekedetek, motiválják és támogatják, hogy ne gyakoroljon nyomást rá, és nem számíthat több mint hajlandó adni. Egy ember könnyebben lehet egy nő, aki megérti őt!