Miért a férfiak nem hívja-e hívni az első

Itt van két kérdés, hogy gyötrelem mindig minden lány! Miért az ember nem hívja? És ha az első kell hívni a férfi az ülés után?

Miért a férfiak nem hívja-e hívni az első

Ha egy férfi nem hívja ...

De az első hívás lehetetlen. Ez megmutatja a türelmetlenség, a megszállottság, a rossz modor, és túl nagy érdeklődést a férfi, aki talán nem ezt érdemelte.Még rosszabb, ha fel magának a kérdést, hogy miért nem hívja fel a szeretett, ami nem egy időpontban lejárt. Lehet, hogy tényleg baleset volt? Vagy talán ő súlyos gondot és segítségre van szüksége?

Nézzük meg egyszer. Mert opciók „amiért egy ember nem hívja”, ha hosszú és jól a kapcsolat, mi lesz hát a végén az anyagot. Kezdeni, úgy a nagyon klasszikus, a választ arra a kérdésre, hogyan lehet megmagyarázni, hogy miért egy ember nem hív, ha a találkozó volt az egyetlen.

Csak nem tetszik neki

Kemény és emészthetetlen igazság által kifejezett Greg Berndt, nagyon kevés embernek van, ízlés szerint. De az a tény, a kérdés az, hogy ez igaz. Ez történik, ez történik. Egy időpontot, akkor ismerjük egymást egy kicsit közelebb, akkor nyit egymás saját személyisége, érdeklődési kör, hobbi, karaktereket. És tetszik neki, és mondja meg neki - nem. Ez nem cseng. Minden pont. Vannak személyek, akik kezelni, hogy nyúlik a vágy, amit az volt, hogy várni a vágyott telefonhívás, és gyakran a fórumokon megtalálható a kérdést: „Mi a teendő, ha egy ember nem hívja egy hónap”?

Mint például? Keresés a másik. Természetesen! Semmi értelme ásni magam, akik a hibákat, hibáztatni a rossz stratégia illeszkedik a mai napig. Végtére is, a lányok messze egymástól privechayut úriember, aki megpróbálja, hogy vigyázzon rájuk? Tényleg?

Ember, ha érdekli, akkor nem lesz hosszú fáradt várakozás. Nem lesz mentség foglalkoztatás vagy a sürgős ügyek. Ő fogja találni a két percet, hogy még semmilyen körülmények között hívja, és azt mondják - Sajnálom, most halálosan elfoglalt rohanás munkát, de itt vagyok, veled vagyok, ne aggódj, hívlak, amint ennek vége.ő manipulálja

Férfiak is nagyon jól tudja, hogyan kell viselkedni egy adott helyzetben. Tapasztalt férfi jól látni a nők, és ez alapján felmelegszik miatt egyfajta várakozás és fáradt gondolatok - hívja vagy nem hívja. általában megjelennek két-három napig. Több „túlzásba” a szünet nem lehet, hogy ez a törvény egy pickup. Ha egy férfi nem hív egy hétig, akkor nyugodtan felejtsd el. Hagyja, majd még az úgynevezett körül, a gonosz doktor magát.

Úgy tűnik, elveszítjük

Az egyik leggyakoribb ok, amiért egy ember nem csenget - egy elemi félelem. Csak félek a túlzott aktivitás a partner, túl gyors ütemű kapcsolatok fejlődését. Beleértve, ez a válasz a kérdés megkívánja, hogy miért nem hívja fel a szeretett.

Mert ő még nem áll készen, hogy megbeszéli Önnel a modell esküvői ruha és a jegygyűrű. Mivel még nem nagyon biztos, hogy ő akar bevezetni a barátnője szülei vagy menni a jövő anya palacsintát.
A szünet a kapcsolat egy kísérlet megemészteni kiáradt neki az információt, és dönt arról, hogy egyetért a terv a jövőre nézve, vagy sem.

Nos, nem rajtad múlik, hogy most nekem

Az ilyen válasz megfelelő abban az esetben, ha ez nem az első randin. Elvileg nincs meg az a felhívás néhány rövid időszak nem jelent semmit. Miért az ember nem hívja? Mivel nagyon elfoglalt most. Mert eltekintve a lány még egy csomó más személyes érdek. Az autó, barátok, horgászat, anya, apa, mozgó, vásárol egy új számítógépet. Egy-két nappal a csend a levegőben - ez nem ok!

És mit mondjak?

Elcsépelt, de igaz: a válasz a kérdésre, hogy miért egy ember nem hív, szolgálhat egy nagyon elemi dolog. És beszélni valamiről? Mit is mondhatnék? Szia, hogy vagy? Ha már van egy dátum, világossá vált, hogy nincs metszéspontja érdekek vannak, hogyan lehet megtartani az egészet? Igen, miután az összes ...

pénzügyi válság

A lányok nem kell gondolni a finanszírozás kérdését dátumokat. Srácok fizetni. És valahogy azt sugallják, hogy ez a kérdés a lányok nem is gondol. Nos, gondolom, egy csésze kávét ... És most, ebben a pillanatban, még száz rubelt a zsebében van. És akkor is, ha van. Hirtelen még mindig szeretné torta? Tehát, hogy tagadják meg, és célozni, hogy így vastag?

A fickó nem tud hívni, mert nem lehet hozzárendelni egy időpontot. Miatt az elemi pénzhiány és zavartan jelennek hajléktalanok. És nincs szükség kitalálni egyéb okok miatt.

Látta szimpátia

Ez történik is. Lányok félénk megmutatni érzéseiket és különösen játszanak bevehetetlen szikla, és a fiúk azt hiszik, hogy egyáltalán nem imponált. És nem akarja megzavarni elemi. Ezért szükséges, talán, ha van kölcsönös érdeklődés finoman utalnak - Hívj, oké?