Miért a férfiak nem tudják, hogyan kell feladni a viselkedését az emberek után szakítás

Valószínűleg nem ilyen személy, egy élet, hogy nem is volt az egyik szétválasztása, ha bármely két közeli (a közelmúltig) az emberek okkal vagy ok nélkül, hirtelen megállt, vagy teljesen átgondolt találkozó, a kommunikáció, az élet együtt. A leggyakoribb helyzet.Miért a férfiak nem tudják, hogyan kell elhagyni?

Valószínűleg nem ilyen személy, egy élet, hogy nem is volt az egyik szétválasztása, ha bármely két közeli (a közelmúltig) az emberek okkal vagy ok nélkül, hirtelen megállt, vagy teljesen átgondolt találkozó, a kommunikáció, az élet együtt. A leggyakoribb helyzet.
Időszak után meglehetősen szép kapcsolat férfi hirtelen eltűnik - elkerüli ülések, figyelmen kívül hagyva sms és nem tért vissza a hívásokat. Miért a férfiak nem tudják, hogyan kell elhagyni? Nehéz megmondani, az a személy, a szem, hogy a kapcsolat véget ért? Ha nem lát - ő meg fogja érteni? Ez a memória ezeknek a kapcsolatoknak, amelyek között (még ha ez csak egy hét), az ember nem csak mondják, nos, sajnálom, de nem jött át egymást. Az abszolút többsége férfi fájdalmasan nehéz meghúzni egy vonalat a civilizált kapcsolatok. Csak azért, mert ő maga is nehezen érthető a döntésének okait.

Lehetetlen, hogy a férfiak elhagyják. Nos, talán nem egy közönséges (mondhatni - a tipikus férfi) felkérte a lányt, hogy egy romantikus vacsorát, majd desszert őszintén mondom, hogy minden ment. Így aztán kopott technikát alkalmaznak - abbahagyja a csörgést. Vagy megpróbál olyan környezetet teremtenek, amelyben a kapcsolat önszántukból semmivé.

Egy másik helyzet. A levelek lány. Talán, különböző fokú érzékenység, sőt próbál tenni, lágyabb, kevésbé fájdalmas. Azonban van egy erős véli, hogy megszakítja a kapcsolatot - kiváltság az erősebb nem. Nem nehéz megérteni, a negativitás, amely felmerül az ember szívébe, miután megsérti ezt a sztereotípiát. Az elválasztás után szükségszerűen együtt járó egyfajta személyes kudarc. Ezek a tapasztalatok annyira sérti jól bevált kényelem érzését, hogy a férfiak igyekeznek radikálisan oldja meg a helyzetet. Azt akarom, hogy hányni, dobja és a gyűlölet. De a kérdés - ki? Magát? Megéri? Önmagában rossz. Gyűlölet és öncsonkítás csak súlyosbítja a helyzetet. Neki?

Lidérces rendetlenség a szeretet és a gyűlölet tönkreteheti sorsát. Ellenfél? Hiszel abban, hogy mindig van kötve, hogy egy rivális? Ez nem a legnépszerűbb oka szoptató nők esetében. Úgy tűnik, hogy a választás, de az ember nem létezik. Vagy vesd magad, vagy tőkehal neki, vagy átok a helyzetet, vagy utálják az ellenfél, aki, mint kiderül, nem mindig igaz. Ha úgy gondolja, egy primitív, mit okozna az ember nem számít, a végén, az egész nő azzal vádolta. Ez átalakítja rá válaszul egy lavina a sár, az obszcén és vulgáris és fenyegetések. Vagy a másik véglet - egy végtelen folyam a panaszos hívások tarkított biztosítékokat a szeretet, kérem, jöjjön vissza, és felakasztotta magát eskü alatt ablakok. A negatív hozzáállás a nő dobott ember bizonyos terápiás hatása.

Szerelem, ami miatt minden problémáját, fokozatosan vésett. De vajon ez a legjobb módja? Ha a nő kezdeményezte a szétválasztás, vagy nem neheztelnek érte? Talán elment, mert nem volt más választása? Miért a férfiak nem tudják, hogyan kell elhagyni szépen - úgy, hogy egy barátja megbánta elválás, nem felajzott körülbelül időben szünetet? A modern tudat megerősítette azt a nézetet, hogy a modern ember, hogy nyugodt és magabiztos, és minden tettei irányul a cél elérésére. Úgy hangzik, mint egy paradoxon, de a nők jobban vonzódnak a férfiak, akik képesek elhagyni. Ki viselkednek, mint a felnőttek, érett ember. Akik képesek nyíltan beszélni az érzéseiket, és hogy az ellenfél érveit.

Az ilyen ember a legtöbb nő érzékelik, mint egy ember, aki tudja, mit akar, és hová megy, hogy van, mint egy igazi férfi. Természetesen vannak olyan emberek, ami azt illeti, a nők, akik képesek elhagyni. Minden attól függ, hogy az oktatás a fajta karakter az ember maga, hogy milyen erős volt az érzéseket. Akkor hagyja a hála egyszerűen az a tény, hogy a kapcsolatok az egykor szeretett az életedben, és érezte, nincs gyűlölet, nincs harag, nincs harag. Rész legyen szeretettel. Miután elválás - ez az eredménye a két ember egy kapcsolatban, ha kölcsönösen szerető emberek.A viselkedés a férfiak után szakítás

A kapcsolat nehéz, ha természetesen a valódi kapcsolat, nem egy tündérmese. Így néha ad egyfajta repedés és elválasztás fordul elő. Mi a viselkedés a férfiak után szakítás? Próbáljuk kitalálni.

Paradoxnak hangzik, de a férfiak, mint a nők érzelmileg erősebb, mint gondolná. Csak azok az érzelmek ritkábban kihúzta és tárolt. A férfiak számára nyitott a másik személy bonyolultabb (nehéz beismerni a gyengeségét), így látszólag ők gyakran könnyebb eljárni az elválasztás után. Tekintsük többféle viselkedést.

Az első fajta viselkedés. Bumeráng.

Mint mondják, néha jönnek vissza. A férfiak nem értik a teremtés és néha után búcsúzott továbbra telefonálási és próbál indítani egy új kapcsolatot, nem fizet sok figyelmet, hogy a nők nem értenek egyet, de továbbra is. És néha ez történik akkor is, a szünet után kezdeményezte magát.

A második fajta viselkedés. Nem kell, azt könnyen megtalálható egy csere.

Nem nehéz kitalálni, hogy akkor történik, amikor az egykori férfi szó szerint „másnap” után búcsúzó talál egy új barátnője (általában valami, ami felbukkant). Ez nem azt jelenti, hogy az érzéseket eltűnt ugyanabban a pillanatban, az embernek szüksége van védelemre, meg kell erősítenie a helyzetét a férfi. Szüksége volt, hogy volt ott valaki.

A harmadik fajta viselkedés. Szarka a farok hozott.

Mint mindenki tudja, a férfiak még nagyobb pletyka, mint a nők. És ha egy asszony volt része egy társadalmi kör, majd hirtelen látta, hogy valaki elutasítja piszkos pletykák. Ez, természetesen, az ő ex, és azt kell mondanom, hogy ez nagyon csúnya. Ebben az esetben nem csak a félelem, hogy elveszítik az arca, mint egy ember (bár ő nem méltó a nevére), de plusz egy kicsinyes bosszú és csúnya. A férfi csak próbál bánt, és hogy ki magát, mint egy áldozat.

A negyedik fajta viselkedés. Tisztelet és nyugalmat.

Egy ilyen magatartás a férfiak után szakítás csak álom. Ezt szem előtt tartva, „mi elváltunk, mint barátok,” ebben az esetben, a szünet után nem vált az ember - mint partner a kapcsolat, de nem volt nagy barátja, aki megérti és támogatja. És néha ez sokkal jobb kapcsolatokat. Általános szabály, hogy ez a bizonyíték belső érettség.

Az ötödik fajta viselkedés. Ismeretlen emberek.

Ez az eset áll fenn, amikor a mérkőzés elválás emberek hirtelen rájönnek, hogy közöttük nem volt semmi köze a kapcsolatot. Akkor az ember úgy viselkedik, mint egy ismeretlen személy, nem kéri, nincs pletyka, nincs barátság, a kommunikáció a lehető legkisebbre csökkenteni. Ebben az esetben tudjuk csak sajnálom, hogy nem volt ilyen kapcsolat, mert nagyon különböző emberek, és a személyes élet nem kötelező érvényűek.

Természetesen ez még nem minden fajta viselkedés, mert valójában minden elválás egyedülálló. Ez csak általános példák a közös vonásokat. Csak itt egyáltalán nem vették figyelembe az oka szétválasztását, és ők is erősen befolyásolja a viselkedését a férfiak a szünet után.

Szóval, hogyan kell maradni egy férfi csak barátok?

Hogyan kell csinálni?

Először is világossá kell tennie, hogy az az ember, hogy meg kell csinálni pontosan barátság, hanem valami mást.

Azaz, meg kell beszélni vele, és megmagyarázni, hogy ő csak az érdekel, mint egy barát, hogy nem alkalmas, mint a jövő házastárs.

Anélkül, hogy részletesen, hogy nem szükséges, hogy megalázzák a férfiasságát.

Elég annyit mondani, hogy ez csak nem az eseted, például. Ha azt mondjuk, hogy igazán értékelni kedvességét, ékesszólás, és így tovább. D.

Persze, van esély arra, hogy ezek után a szavak, az ember egyszerűen megfordul és elmegy. Lehet, és ezt a lehetőséget. De van esély, hogy ő fog egyet ezzel a helyzettel, és nem egy másik az Ön számára.

Majd hívják egymást, kommunikálni, talán valahol együtt, és egy ilyen kapcsolat lesz barátságos. Vagyis bármely tippeket a jövő életet együtt, és a szex fognak tűnni. Itt egyértelműen állást. Ebben az esetben hagyja abba flörtöl vele, tartózkodjon gesztusok, hogy egy ember lehet tekinteni kétértelműen. Ne Öltöztesse csábító és próbálja kezelni őket szerényebb.

Azaz, lefordítani a kategóriába kapcsolatok a barátság. Majdnem, mint egy barátnő, mondhatnánk, kezelésére.

Azok az emberek, akik nem szeretik a szerepét, egy barát, egyszerűen fordulj meg és menj el tőled. És ez nem szükséges tulajdonítani az ilyen cselekmény a saját költségén. Mivel minden ember más, és nem tartható körülötte abszolút mindenkit.

Ezért, ha az ember tesz egy ilyen döntés, akkor nem hibáztatom érte. Valaki ott lesz az Ön számára, mások nem. És ez teljesen normális.

Barátság magában foglalja a kölcsönös időtöltés, a kölcsönös támogatás. Azok közül, akik egyetértenek abban, hogy lesz a barátok, mind a közvélemény-kutatások nem valószínű, hogy lesz barátok a teljes értelemben vett.

Most csak megy a kategóriába barátok, akikkel rendszeresen hívja vissza rendszeresen közlik szintjén „hi-bye.” Ez teljesen normális.

Vagy azt akarja, hogy barátok abszolút minden ember, akivel valaha is keresztbe? Nem értem, hogy miért mindez férfi hárem? Az a tény, hogy a férfiak többsége elhagyja örökre, teljesen normális, hát legyen.

Ezért azt tanácsolom, egy nő egy ilyen helyzetben, csak beszélni, hogy egy ember, magyarázza a helyzetet, de mi más választása, hogy elhagyja őt. Úgy dönt, hogy lesz.