Miért a terhesség alatt jelentősen viszkető hason

Miért a terhesség alatt jelentősen viszkető hason
Szinte minden terhes nőnél kíséri nemcsak toxicitás, a fáradtság és a fájdalom a hát alsó részén, hanem a viszketés a has. Szembesült ezzel a kellemetlen aspektusa, valószínűleg minden terhes vajon miért vakarja a gyomra a terhesség alatt? Nem sokat ér aggódjon, mert ez a jelenség, mert a legtöbb esetben könnyen megmagyarázható a fiziológia, és ezért ez teljesen természetes. Azonban ritka esetekben ez egy tünete a betegség. Nézzük részletesen a fő oka a viszketés a has terhesség alatt, valamint megtudhatja, hogyan lehet hatékonyan kezelni.Az okok ami miatt a gyomor karcos ↑

Mivel az első trimeszterben, és akár a születés, a nők panaszkodnak, hogy az orvosok, hogy van egy nagyon viszket hasa a terhesség alatt. Ez normális? A határozott válasz erre a kérdésre ad egy orvos alapos vizsgálat és tanulmány eredményeit a teszteket.

A tényezőket, amelyek okozhat viszketést a hason terhesség alatt mind a legtöbb ártalmatlan, és elég veszélyes okait, ezért nagyon fontos, hogy közölje orvosával, jelenléte egy ilyen jelenség.

Úgy véljük, részletesen alábbi okokból:

stretching a bőr a hason. Majdnem minden nő a terhesség alatt különböző szakaszaiban érzés erős, elviselhetetlen bőrviszketés a gyomorra, mert a stretching a bőr a hason. Mivel a növekedés a méh, a bőr a gyomrom szigorodtak tovább. Attól függően, hogy a rugalmasság, viszket. A legtöbb esetben, viszketés jelzi a csíkok megjelenését a bőrön. Streamers a heges változásokat a bőr rendellenességek miatt rugalmas borítás. Eleinte a striák a szín rózsaszín, így festeni őket törött hajszálerek. Később fehérré válik és nem feltűnő. Azonban gyakran vannak olyan esetek, amikor a bőr a hason karcolódik és a striák később nem jelenik meg. azt mondhatjuk, hogy ebben az esetben a szint a bőr rugalmasságának ezekben a terhes nők is nagyon magas. Ha nyúlik a bőr a terhesség alatt, főleg a nők panaszkodnak, hogy viszkető hason.Miért a terhesség alatt jelentősen viszkető hason
Allergia. Ez is egy nagyon gyakori oka a viszketés hasi bőrt. A tény az, hogy a terhesség alatt, a női test lesz nagyon érzékeny bármilyen irritáló, különösen az allergén. Még ha a terhesség előtt, még soha nem szenvedett semmiféle allergia, akkor annak folyamán tökéletesen lehetséges lesz allergiás. Ebben az esetben próbálja viselni ruha a természetes kelmék, mossuk le por, amely nem tartalmaz foszfátot, valamint minimalizálja a használata kozmetikai. A kozmetikai termékek használatának vegyi anyagokat tartalmazó és parfümök, könnyen okozhat allergiát, és ennek következtében - viszket a gyomrom.

Hormonális változások. Nem titok, hogy a terhesség alatt a hormonok a nők rendkívül instabil. A terhesség alatt van egy igazi hormonális „robbanás”. Elég gyakran, viszketés a bőrön a has jelzi a változást hormonszintek. A nők egy része is úgy vélik, hogy az egyik első jelei a terhesség viszkető hasa. Talán ez a feltételezés nem ésszerűtlen, de támaszkodni ez nem éri meg.

Betegségek, a máj, a vese, az epe. Ritka esetekben, a viszketés a has és a többi része a test egy tünete preeclampsia vagy más nagyon súlyos betegségek, mint például a hepatitis, epehólyag-gyulladás, hasnyálmirigy-gyulladás, és így tovább. N. Ez okot azonnali kezelést az orvos. Főként viszketés által okozott betegségek, van a legvégén a terhesség. Ha kiindulva a 38. terhességi hét, akkor lesz erősebb, még egy égő érzés, viszketés gyomor, meg kell oldani sürgősen a résztvevő szülész-nőgyógyász. Ezek a betegségek jelentős károkat okoznak nemcsak az egészségre, hanem az egészségre a baba az anyaméhben, és néha még vezethet magzati halál. Ezért az orvosok gyakran úgy döntenek, hogy ösztönözze a koraszülés, hogy elkerüljék a baba halálát.

Mi van, ha karcos a gyomra a terhesség alatt ↑

Ezekkel az egyszerű technikákat, akkor lehet, hogy elkerülhető legyen az ilyen jelenség, mint viszkető hason terhesség alatt. És ha továbbra is jelen lesz, akkor jelentősen csökkentheti az intenzitást a viszketést, és akkor biztos, hogy Ön és a baba rendben van.

Értékeld ezt a cikket, az Ön visszajelzése rendkívül fontos.