Miért áll repül a Holdra

Miért áll repül a Holdra
Miért áll repül a Holdra

Azonban nem sokkal azután szenvedett hatalmas pénzügyi költségek és a Szovjetunió és az Egyesült Államok felfüggesztette a finanszírozás űrkutatás. Ez történt minden magyarázat nélkül a nyilvánosság számára, és néhány polgár most, hogy miért hagyja abba repül a Holdra? A fő idegenség további járat megszűnése volt az a tény, hogy a tervezett dob ​​a szállító rakéta „Saturn 5” törölték, annak ellenére, hogy a tervezett küldetés „Apollo 18” elsődleges és a tartalék legénység állítjuk elő. A nem egyértelmű magyarázatot ad okot, hogy számos olyan feltételezést, spekulációk és elméletek, amelyek többsége nélkülözi valódi indíték.összeesküvés-elméletek

Vannak három elmélet, hogy a rajongók a sci-fi műfaj miért stop járatok a Holdon:

  1. Van egy elmélet, hogy az amerikaiak nem landolt a Holdon. és az összes felméréseket végeztek egy speciálisan elkészített pavilon alján a hírhedt nevadai 51 - alapján ez a verzió volt a filmre fi thriller „Bak-1» ( «Bak One»).
  2. Szerint a második hipotézis, az utolsó küldetése a program egy járat a Holdra 1976-ban, egy közös amerikai-szovjet expedíció fedélzetén „Apollo - 20”, amely magában foglalta a űrhajós Alexei Leonov - expedíció felfedezett egy műholdas bolygónk lezuhant egzotikus hajó, amelynek fedélzetén találtak ismeretlen működési elve fegyver.
  3. A harmadik változat azt mondja, hogy abban az időben a második Hold misszió „Apollo-2” amerikai űrhajósok látott UFO-k. akik megmutatták a nem megfelelő érdeklődés földi űrhajó.

Miért áll repül a Holdra


Miért áll repül a Holdra

Ha az első elmélet - tökéletes eltávolítására rejtély regény, és lehet teljesen hiteltelenné hatszoros tartózkodás az amerikai űrhajósok a Föld műholdas, a második és a harmadik változat egy bizonyos mértékig, hogy miért hagyja abba repül a Holdra „Apollo” program.

Miután a Roswell incidens, az Egyesült Államok kormánya minősítette semmilyen információt kapcsolatot földönkívüli civilizációk és a vizsgálat eredményeit más kultúrák és technológiák. Eddig ellenére elévülési időszak titok, sok anyag állítólagos kapcsolat nem nyitottak a nagyközönség számára. Azonban, ha közben a Hold expedíció nyomait idegen tartózkodás tényleg felfedezett megszüntetését további Hold küldetések és leépítésére NASA Hold programot (NASA) érthető, de nem válaszolt a kérdésre, hogy miért minden országban megállt repül a Holdra.

Az ok az elutasítás a Hold programot a Szovjetunió

hordozó rakéta „H-1” hoztak létre a végrehajtás a repülés, hogy a hold egy csapat tudós és mérnök irányítása alatt egy apologétája tér programok a Szovjetunió, akadémikus Sergei Pavlovich Koroljov ,. Azonban, miután két baleset a rajtnál és már meg is történt az amerikaiak Holdra, 1974-ben, az összes program a Szovjetunió egy emberes repülést a műhold bolygónk ismerték el irreleváns, és megállt, annak ellenére, hogy jelentős pénzügyi költségeket.

Miért áll repül a Holdra
Miért áll repül a Holdra

Ami aggaszt más országokban. A Hold verseny zajlott a hetvenes években a múlt század, egyetlen ország sem, kivéve a Szovjetunió és az Egyesült Államok nem volt pénzügyi vagy technológiai kapacitás kiépítése, jóllehet minimális (kutya fut nyílt térben), a Hold programot. Technológiai elmaradottság, a források hiánya volt a fő oka annak, hogy az ország akkori megszűnt készíteni küldetések a Holdra.

A legvalószínűbb magyarázat a Hold programleállás

Megszűnés járatok a Holdra amerikai űrhajósok érthető. Ezek előtt a Szovjetunió űrverseny, bizonyítva ezzel, hogy a gazdasági és technológiai fölényét. Flight Folytatás jelentős pénzügyi költségeket és nem igazolható.

Miért áll repül a Holdra
Miért áll repül a Holdra

A Szovjetunió, nem tud nyerni egy prioritás, állandó anyagi nehézségek mellett döntött kevésbé költséges Earth Explorer műhold az automatikus Hold-állomások, különösen azáltal, hogy a Hold „Lunokhod”.