Miért álom a karjában kisgyermeket - egy álom értelmezése, álom értelmezése

Miért álom a karjában kisgyermeket - egy álom értelmezése, álom értelmezése

Miért álom a baba a karjában. oneiromancy

#xD; Egy álom, amelyben egy csecsemő a karjában, arra figyelmeztet, hogy egy váratlan esemény hamarosan sor az életedben. Lehet akár kedvező, akár kedvezőtlen. Sok függ a hangulat az alvás és az állam kezében van. Ha keze piszkos, meg kell várni a baj és nehézség.#xD; Ez az álom esetében egy jóindulatú légkör egy álom ígér önbizalmuk és reméljük a legjobbakat. Mindazonáltal azt javasolja, hogy a célok elérése nem lesz könnyű, és akkor lesz szükség hatalmas munkaképesség.#xD; Kedvezőtlen tekinthető egy álom, amelyben tartod, vagy épít a kezét a baba beteg. Azt jósolja, lelki gyötrelem, a szomorúság és a kellemetlen eseményeket.

Az álmunk könyvben meg lehet tanulni nem csak arról, hogy mit álmodik a babát a karjaiban, de az értelmezése # xD; értékének sok más álmok. Ezen felül, akkor többet megtudni, hogy mit jelent, hogy a baba a karjaiban álmában a # xD; Online álom Miller.

Lásd. Szintén az álom könyv

Álmodik a karjában kisgyermeket? Mondd el aludni!

Lásd. Szintén az álom könyv

Volt egy álmom, amelyben láttam az ex-barátnője egy babakocsi és a baba a babakocsiban. Hívom jön, azt a babát a karjaiban, és nevetve gyerek belenéztem a szemébe. Az álom, az érzés volt, hogy a gyerek vele. Nem beszélünk sokáig, de ő álmodik minden este. Prompt-e ezek az álmok, vagy érzékelni, így nem ochem. Előre is köszönöm