Miért álom a karjában kisgyermeket, sonmir

A baba gyakran az álom jön azoknak, akik a való életben vár valami új és fontos. Ha érdekli, hogy mi az álom a karjában kisgyermeket, fontos, hogy emlékezzen a részleteket az álom. A legvalószínűbb, akkor képes lesz arra, hogy elérjék a tervezett, amivel nagy mennyiségű energiát.Miért álom a karjában kisgyermeket, sonmir

Egy álom, amelyben még egy esélyt, hogy a swing egy beteg gyermeket, arra figyelmeztet, hogy a valóságban vársz nehézségek és nehézségeket. Létfontosságú, hogy ne hagyja, és elkezdte, hogy megpróbálja átadni a tesztet méltósággal. Kitartás és lelkierő, hogy segít abban, hogy egy kedvezőbb és boldog életet. Ha tisztában van a gyermek - nem egészséges, akkor hamarosan a váll csak elviselhetetlen terhet. Ezen túlmenően, ez az álom - egyértelmű jele, hogy a mentális állapotot hátrányosan. Lehetséges, hogy ez vezethet katasztrofális következményei, és a valós egészségügyi problémákat.

A baba sír erősen álmában? Tehát az álom jósolja depresszió, megszabadulni, hogy nem lesz könnyű, segítséget a barátok és rokonok kéznél. Ha nem tudta letenni a gyereket, de a végén csinálod, akkor a problémát meg kell oldani, akkor képes lesz arra, hogy elérjék a kívánt eredményt. Súlyos szövődmények ígér egy álom, amelyben a gyermek, és ment a tombolás. Gyászoló és várja az, aki tartotta a kezét egy szomorú, zavaros gyerek.

Ha megrázza a baba piszkos kézzel, akkor szembe kell néznie a puszta balszerencse és sok nehézséget. Mi beszélni vele? Így pribolet hamarosan.

A monetáris profit vár az, aki tartja a baba álmában dobott valaki. Legvalószínűbb, hogy jön hirtelen, ha nem lesz semmi, hogy számít.

Nos, ha megrázta a mosolygó baba tiszta kézzel. Ez az álom jelzi a bizalmat és akaratereje az álmodó. Ezek a tulajdonságok segít elérni a céljait, és az őket megillető helyet a társadalomban. Minden kívánja valóra egy nő, aki nem csak tartotta a csecsemőt a karjában, de etette. Álom könyv ígéri, hogy nem is kell, hogy minden erőfeszítés, minden fog történni magától.

Fontos értelmezése és a gyermek neme. Ha a nő álmodozó látta a fiú álma az életben neki az új udvarlója jelenik meg. A lány a kezében hívások rendkívül óvatos, ne hagyja ki a megfelelő pillanatot, hogy boldog és sikeres. Ha engedelmeskedik a tanács, akkor sikerül kreatív ügyek.

Ha egy ember tartotta álmában a karjában egy csecsemő - fiú, hogy a valóságban ez lesz az új legjobb barátja. Lehetséges, hogy ez annak köszönhető, hogy neki kell megoldani egy fontos probléma.

Egy álom, amelyben egy csecsemő a kezét meztelen volt, megjövendöli bajok és aggodalmak. Meg kell csatlakoztatni elmédből, és türelmet ahhoz, hogy minimálisra csökkentsék a következményeket. Is, akkor jól tenné, ha javasolják az egy hűséges barát, aki veled megy keresztül némi nehézséget.

Egy álom, amely történetesen a kezét valaki másnak a gyermeke, arra figyelmeztet, hogy van, hogy más emberek gondjait és problémáit.

Furcsa módon, de a halott babát a karjaiban - egy kedvező jel. Ez jelzi egy álom, hogy megszabaduljon a problémák és a felesleges dolgokat, ötletek, emberek.

A riasztási legyen az álmodó, aki kezében egy alvó babát. Fennáll annak a veszélye, hogy valaki fog okozni egy váratlan csapás a hátsó. Alvás is beszélni múltbeli tapasztalatok sokáig nem ad nyugalmat. Ha nem érzi, nyugodt és boldog, akkor, sajnos, nem sokáig. Csak legyen tudatában az emberek, nehézségek elkerülése érdekében a velük foglalkozó.

Terhes nők álmodtak egy babát a karjaiban jósolja egy könnyű szállítás és gyors helyreállítását e bonyolult folyamat.

Azt gondolom, hogy ez az álom tükrözi a mi érzések és érzelmek, hogy tapasztalt az életben? Ez is álom, hogy én magam feje és megosztani? Az a tény, hogy volt ez a srác megint, amit táplált hús egy álom (valójában volt egy beszélgetés vele a figyelmeztetés). Az álmom: I és a másik lány (az alvás, mint egy barát, de nem vagyok tisztában) egy szobában a két fickó. Ezek a srácok a fenyegető nemi erőszak, azt hiszem, a viselkedése egy srác, a srác fog megerőszakolni a barátnőm az ágyon, de félek, hogy én bántani, és tervezi, hogy hogyan kijátszani őket, és eljutni az ajtót, hogy elkerülje. Továbbá, ez a veszély megszűnik, és egy másik srác látok egy nagy zsák könyveket, jön hozzám, és ad egy jó könyvet egyszer 3 több, mint a szokásos formátumban (végrehajtva egy albumot vagy egy gyerekkönyv), tettem levél, és nézzük meg, hogy a levelek a tetején festett növény vaj, mondjuk ez a fickó, és visszatér a könyvet neki. Megértem, hogy ez a könyv, azt akarta, hogy nekem, de én „elutasította”. És ez a fickó - ez egy ismerős srác, és ő megy valahova, tudom, hogy ő megy a dátumot. Hordok zoknit. Elfordul, és azt mondja, nem derült ki, a fény (a fény égett, amikor visszatér). Azt hangosan ő elkezd beszélni, szinte kiabált, hogy ő megy a menyasszony, és milyen rosszul viselkedik, aki nem tagadja, hogy elhagyja a dátumot, de a kezével érzelmek általában nem, de én szinte hisztérikus próbál közvetíteni neki, hogy ő nem rossz a nők. Anya jelenik meg, és mond valamit, de én üvölteni, akkor nem látja, hová megy, azt hiszem, ő azt mondta, hogy viselkedjenek nyugodtan. Ez az álom. Úgy vélem, hogy ez az álom, azt mondtam, amit akartam mondani, a valóságban ez a fickó, azt gondoltam, hogy egy nappal korábban. Ez az álom - tükrözi az érzelmeimet. A valóságban ez tényleg megy a menyasszony úgy dönt, hogy a barátnője él. De itt van, hogy mit jelent nálunk, azt akarta, hogy adjak, és mit jelent ez az átmenet: az ember, akinek a veszély (és akkor ment), ismerős lesz a srác. És mi nem az ő kifejezés: „Ne kapcsolja le a villanyt”? Valóban, ez az ex-barátja, kommunikálunk csak abban az esetben. De aztán már az álmok, hogy csapdába esik. Mondtam neki róluk (mielőtt ez a beszélgetés volt egy álmom, amelyben én etettem hús). Hogyan lehet ezt érteni? És milyen igazam van? Mondd, kérlek.Alla, egyetértek a véleményével, valóban egy álom álmodott a háttérben, mintha programozva az Ön által. Az egyetlen dolog, én hozzá: The Book of olaj a lapok - meg kell bölcsesség, és még egy kis trükk, hogy ki beszél a saját javukra. Az a kifejezés, ami a fény lehet mondani, hogy nem szabad siettetni a döntést: nem kell égetni az összes hidakat, de megy kb nem érdemes. A vágy, hogy az ajtó - azt szeretné, hogy elhalasztja a párbeszéd, beszélgetés, megáll egy bizonyos ponton.

Köszönjük! Nagyon furcsa, de aztán volt egy álom álom, amelyben volt egy könyv is. Általában ez csak a második alkalom, hogy álmodom egy könyvet, és mind az álmok volt ez a srác. Az álmom: fekszem az ágyban, és olvasni egy könyvet, nézd meg a takaró alatt, és azt látom, hogy hazudok meztelen, betakarni. És valamilyen oknál fogva azt gondoltam jön olvasni ezt a könyvet a srác, én nem látom, de az az érzésem, hogy valahol a közelben. Ez az első kíváncsi vagyok, ő kínálja nekem egy könyvet, és akkor azt gondolom, hogy ez egy olvasni. Lehet, hogy az én tudatalatti válasz? Mi ez?

Alla, akkor lehetséges, hogy azt szeretné, hogy az ember, aki melletted leszek (nem valaki konkrét, és néhány általános) - értem, és akkor is tudta. Talán most már nem elég megértés. Meztelenség azt mondja, hogy a megértés, mert nem csak a felszínen, az egyes háztartási ügyekben, de sokkal mélyebb a lélek, a gondolatok, törekvések.

És még egy kérdés: Ha látok egy férfi egy álom, akivel beszélni, és ő volt magasabb, mint én körül, mintha ültem, és ott állt, de nem arrogancia jön, ami azt jelentette ez? És mi van az egyenlő társadalmi státusz.
És ha nem válaszol, nincs érzelem az ő részéről, ami azt jelenti, közöny, vagy hogy a valóságban sohasem hallott a vádakat, és így a valódi érzelmek nem kell aludni az én felelős emberek? Köszönjük!

Üdvözlünk! Én egy álomban fel a lépcsőn, és elindult felém (le), szép nő és az anyatejjel táplált csecsemő. Vagyok egy álom a szíve fáj, mert nincs gyermeke. Hogyan értsük ezt az álmot?

Sasha, akkor lehetséges, hogy a vágy, hogy teljesíteni kell a közeljövőben. Legyen felkészülve a változásra. Lehetőség van arra, hogy kapsz, hogy a hosszú ideje gondolkodni.

Üdvözlünk! Azt csütörtökön álmodtam egy kisfiú svetlenky egy göndör haj. Ő volt vidám. És tudtam, hogy valaki gyerek. Szerette az anyám. Én tettem azt a bankot. És ment egy kis (mentség a részletekért).

Elina, akkor lehetséges profit, a jólét. Általában a baba álom teljesítenek kívánatos.

Elfelejtettem írni, hogy én vagyok most abban a helyzetben.

Üdvözlünk! Volt egy álmom, amelyben sétáltam a járdán a fiával egy babakocsi. A valóságban, van egy hét hónapos fiát, és álmában fiatalabbnak látszott, és a kocsi, amit cipelt, hogy ez egy játék. Sétáló dőlt az egyik oldalon, és a gyermek kiesett belőle, és beleesett egy pocsolyába. Ő nem fáj, nem szennyezett, és sírva fakadt. Felvettem, és tegye vissza a kocsiba. Volt egy fél, hogy esetleg lenyelni piszkos víz és kap a beteg és mérges az anyja, aki összegyűjtötte a rossz kocsi, mert amit a gyerek esett ki belőle. Elmentem a házába, de nem volt meg a kulcsokat. Elkezdtem hívja a kaputelefon, de rájött, nem tudja a számát a lakás, így elköltöztünk. Hirtelen kinyitotta a szomszéd. Bementem a tornácra, és meglepődve látta, hogy egy csomó különböző helyiségek a földszinten, berendezett kárpitozott bútorok. A szomszéd elmagyarázta, hogy ez a vendégszoba, és ha vendégek jönnek hozzám, nem tudok felkéri őket, hogy a lakás, és találkozzon velük egy ilyen szoba. Amikor felmentem a lakásomba, láttam, hogy ő is úgy néz ki, szokatlan, sok különböző szobákban, és kerestem egy helyet, ahol tudtam enni, dobja ki a szemetet, stb Minden voltam tisztában. Volt anyám barátnője és néhány más emberek. A valóságban, a házam, hogy le kell bontani, és azt kell, hogy egy lakást az új házban. Talán ez az álom gyorsan mozgó?

Olga, az álom pontot némi tapasztalatot, akkor lehetséges, hogy azért, mert a sietség és a gyors döntéshozatal mindenféle félreértések. Álom tele bajok és a gondok. Előnyös, ha a gyermek nem szennyezett a sárban egy álom, és minden rendben volt - ebben az esetben, a gondolatok helyébe pozitív is. Pillanatot apartmanok és szobák, úgy gondolom, hogy jó előjel mozog a valóságban, vagy aktívan készül rá.

Nagyon költözött hamarosan egy új lakást. De a lépés bizonyult elsietni. Az új lakás volt, sok épület hiányosságok, valamint a probléma a papírmunka. Jobb lenne, ha késik a lépés hat hónapig. A kezdeményező a lépés csak az anyám. Most a legtöbb kérdés megoldódott. Azt mondta, hogy jobb!

Olga, azt hiszem, hogy a dolgok jobban a jövőben. Az új lakások ez mindig nehéz, létrehozni az élet újra bonyolult.

Helló Volt egy fiú -mladenets pelenkák a kezemen. Megértem, hogy ez az én gyermekem, de nem tudom, mit kell csinálni vele. A gondolatok a fejemben, miért nem akar, nem fogom. Maradt a polcon között pulóverek, balra, majd rájöttem, hogy valami jött vissza érte. Mondom neki, rám mosolyog, figyelembe a karomban, és azt hiszem - jól, legyen. Egy héttel ezelőtt, álmodott egy kislány, aki vált számomra, hogy tag mellett, vettem rám, megértem, hogy ez az én rég halott nagyanyja. Segít megérteni, hogy én kell tennie.

Galina, lehetséges, hogy mindezek az álmok, mielőtt valaha gondolt a gyerek születése. Gyakran formájában egy baba lehet valami új a számunkra, néhány változtatást az életben, hogy már régóta esedékes, de még nem hajtották végre.
Miután az álom, akkor is várni egy elég erős meglepetés, a változások nem mindig várt.

Jó napot! Volt egy álmom, amelyben kellett leküzdeni egy akadályt, olyasmi, mint egy vízszintes sáv, ami az utamat. Mássz fel a vízszintes sáv, és továbbra is, ahogy én segítettem egy férfi. Amikor leküzdeni az emelkedés, világossá vált, hogy ez a gyermek egy kerekesszékes, úgy tűnik, egy fiú körülbelül 3-6 hónap. Aztán folytatódott ez az ember. Amikor mi voltunk valamilyen lakást, elkezdtem kérni az ember, hogy ki volt ő, és hogyan történt, hogy ő maga emelése a gyermek anya nélkül. Azt mondta, egy nagyon híres ember, és meglepődött, hogy nem ismerte fel. Azt feleltem, hogy csak ritkán TV-t nézni, mert nagyon elfoglalt. Amikor megkérdezték, ahol az anya a baba, ő nem válaszolt. Együtt vagyunk vele kezdte a gyermek gondozására.

Olga, az álom pontot érdekes lehetőséget az életedben. Legvalószínűbb, hogy megnyílik véletlenül, például során egy probléma megoldására.
Álom ígéretek kilátások, új ismeretségek, kommunikáció.

Üdvözlünk! Ma, Húsvét este azt álmodtam, hogy szült egy lány. Emlékszem, hogy rázta a babát a karjaiban (ez volt bepólyálva) szoptatni őt. És nagyon boldog. A gyermekem apja volt pasim. És mint már volt egy privát szobában, de valamilyen oknál fogva ő volt a munkám. Az utolsó dolog, amire emlékszem, hogy én kibocsátott és munkatársai gyűltek össze, hogy gratuláljon, és én nagyon szép, karcsú, a haja. Kérjük, segítsen nekünk megfejteni az álmot, mert tudom, hogy ez nem egyértelmű. Köszönöm szépen előre!

Kedvező álom, hogy ígér teljesítését régóta vágy, szándék, terv.

Álmok gyerekekkel álom nem az első alkalommal, az első egy újszülött, fekvő csomagolva egy pelenka fején sapka, hazugság, mint egy szék, vagy ezt a táblázatot alacsony, viselt a kezét, majd rá, de a gyermek neme nem tudta kivenni, ott volt a házban Ember; a második - a gyermek már egy kicsit több, sétálok egy szép rózsaszín babakocsi, van egy lány egy póló és egy pelenka az utcán nyár, meleg, majd találom magam a házban - a gyermek kerekesszék, én csak neki tengeribeteg, nevetve lány közelében testvér, én valami, hogy beszéljen vele, hogy mit - nem emlékszem a régi házat egyszer Nemrég volt egy terhességi tesztet, 2 csík. Tegnap újszülött álmodott újra folytatni a kezét, ő rám mosolyog, majd tedd a kanapén, szeretnék kijavítani egy pelenka, mert beakadt, gyűrődött meg minden, de nem tudok csinálni, nem működik, kérem, segítsen jobb múltban anya barátnője, ő nevet, látható én még egyszer a kezét, hogy megkapja azt. Honnan tudja mindezt? Köszi előre).

Xenia, elképzelhető, hogy az álmok prófétai és ténylegesen vár a jövő mellett a család.