Miért álom a tenger - a tenger álmai - megtudja, mi a tenger álmok

Miért álom a tenger - a tenger álmai - megtudja, mi a tenger álmok

Miért álom a tenger - Miller álomértelmezés

Miller szerint a tenger, mint egy szimbólum az álmok szaggatott remények, kielégítetlen testi vagy lelki szükségleteit. Hallgassa álom ritmikus hang a surf - értelmetlen és fájdalmas az élet, mentes a barátság és a szeretet. Ha egy fiatal nő álmait útjáról egy szeretett egy nyugodt tenger - azt jelenti, hogy teljesítette a kívánságát, és ez egy hosszú és boldog életet.Miért álom a tenger - az álom értelmezése Vanga

Nyugodt tenger egy álom előrevetíti sikert a munka, tiszteletben az emberek körülötted, és a nyugodt életet. Storm álom elvesztése pozíció vagy hírnevét. Ha álom úszni a tengerben a víz -, akkor számíthat az élet örömeit. Azonban, kérdezd meg magadtól: Van érdemli meg?

Miért álom a tenger - Freud álom könyv

Ha álom a távolban a tenger - így nem veszik figyelembe az adott pillanatban a szex, mint egy olyan öröm. Ennek oka az lehet, hogy a bizalom hiánya a megjelenésük, ami megakadályozza, hogy lazítson szex közben.

Ha imádod a hajót a parttól vagy nyugodt tengeren -, akkor nincs elég stabilitást. Fia azt mondja, hogy nagyon hamar meg fogja kapni.

Álmodni fürdőzés személy - így a valóságban, hogy segítsen neki megbirkózni minden probléma, hogy volt leküzdhetetlen neki. Lásd magukat tobzódó - a jele, hogy az élet most sikeres minden területen, köszönhetően a teljes szexuális életet, amelynek jelentőségét már korábban alábecsülték.Az álom, hogy bemész a tomboló tenger, előrevetíti egy éjszaka szenvedélyes szerelem, ami történik hirtelen, előkészítés nélkül és előfeltételeket.

Ha álom akkor úszás a mélytengeri, ezért szeretné tudni valamit. Legyen felkészülve arra, hogy a kíváncsiság is lehet oka a nagy szomorúságot.

Miért álom a tenger - az álom értelmezése Medea

Álom értelmezése a Medea, a tenger egy álom a megszemélyesítője érzelmi és kreatív lelkesedést. Lásd a tenger egyértelmű -, hogy az öröm és a jólét; viharos, vihar - a problémákat, amelyek eredménye a inkontinencia, vagy viszonzatlan szerelem.

Miért álom a tenger - ezoterikus könyv álom

Az ezoterikus könyv álom tenger jelent az életedben. Mit álmodott a tenger - és élnek; hol vagy - és ez a hely ebben az életben (azaz parton, alsó, felszíni, stb ...)

Miért álom a tenger - az álom értelmezése Cvetkovot

Látom magam sétáltam a tengerparton - az út; nézd meg a tengeren - a híreket egy túloldalon; lásd tengervíz vagy kék -, hogy találkozik valakivel; menni hajóval - jelentős változások az életben.

Miért álom a tenger - az álom értelmezése Hasse

Lásd a tenger nyugodt - csendes életet; gyors - az élet, tele események és kalandok; úszni a tengerben - kockázatos tervet; esik a tengerbe - a valóságban veszteségeket szenvednek. Ha álom akkor fuldokló a tenger - így minden baj, ami történik veled, gyere a saját hibája.

Miért álom a tenger - az álom értelmezése Frost

Álom a tenger általában jó előjel baj. Ha a tenger nyugodt - így lesz az életed nyugodt. Viharos tengeren előrevetíti családi problémák. Őszi egy álom a tengerben -, hogy részt vegyenek egy veszélyes eseménygyűjtőt - bajba kerül a saját hibája.

Miért álom a tenger - a francia álom értelmezése

A francia Horoszkóp, álom tenger - ez egy jó jel, beharangozó egészségét és jólétét. Lásd a tenger hullámai - a győzelem a körülmények, vagy a rend helyreállítása érdekében azokban az esetekben, ahol a hosszú kitalálni. Túl nyugodt vagy hullámok tenger - a teszt, amely megköveteli tőled sok erőt és bátorságot. Őszi egy álom a tengerben - hosszú ideig, hogy jó egészséget. Ha egy ilyen álom álom egy beteg ember, akkor meggyógyul.