Miért álom a tenger - a tenger egy álom álmot könyv

A valós életben, a tenger ad egyfajta szabadság, az öröm és az inspiráció. Tekintse égszínkék türkiz felületén hipnotikus szemét, és megnyugtatja az elmét, ellazítja és segít elfelejteni a problémákat.Sok értelmezik az emberek miért a különböző korú és mindkét nemből álmodnak a természeti csoda.

Persze, hogy ígér egy álom függ az állapot, amelyben ott volt ez a víztömeg az álom, a színe a víz, mit tettél az álom, a nemek közötti személy, aki álmodta az álom.

Sea álmodtam, hogy mit jelent

 • A sonnikemorskaya víz szimbolizálja a végtelen emberi lét és eszméletvesztés.
 • Álmodik a tenger általában az a tény, hogy az élet hamarosan a homlokát ráncolta, amikor sok múlik nem a saját emberi teljesítmény, hanem kívülről.
 • Ha a tenger nyugodt és tiszta - jó jel ígéretes öröm és a tudás az élet lényege.
 • Viharos víz ígéret belső konfliktus magukban, amelyek kárt okozhatnak az alvó.
 • Álmodott surf egy csendes mért hullámok el egy nyugodt élet, lelki fejlődés.
 • Sok tengeri szivacs - jele negatív események.
 • Raging vizeken, amelyek felett a hold. közötti szünetekben a felhők, ígéri nemkívánatos események az ember sorsa. Ha ez csendes a holdfényben, és tiszta égbolt, azt ígéri békét és boldogságot.

Miért álom a tenger egy álom, hogy egy nő

Lásd ezt a gyönyörű természeti csoda, a lányok / nők gyakran jelképe a családja vagy a szerelmi kapcsolatokat.

Lásd a tenger, egy álom, hogy egy nő tiszta átlátható eszközöket, hogy teljesen elégedett a kapcsolatot a férfi minden értelemben.

Ha egy nő álmait delfinek - álom könyv magyarázza ezt az a tény, hogy az igazi élet nem elég az új szexuális tapasztalatok.

Nő úszás a piszkos és a dühöngő vízben - a botrányok és a betegség vagy bármely más esemény, amely károsíthatja a hírnevét.

Ha álom a tenger delfinek és cápák

 • Ha azt álmodta, hogy a vízben úszó bálnák és delfinek - ez egy nagyon jó jel.
 • Delfinekkel úszni - nagyon hamar lesz egy új, hű barát, vagy ha valaki tud segíteni a család.
 • Delfinek álom indikátora a jó egészség, a lehetőséget egy érdekes ülésen, vagy egy munkahelyi előmenetel.
 • Lásd a delfin egy álom, hogy egy nő - a jelképe a női szépség.


 • De ha egy álom álom egy cápa - ez nem egy nagyon jó jel. Azok, akik közben a többi úszni között a cápák, álom könyv ígéri veszély, hogy az alvás teremt magának.

Fürdeni és úszni a tengerben, egy álom, hogy mit jelent

Amikor az ember azt álmodta, hogy ő úszik a tengeren. álom könyv ígéretek csak a jó dolgokat az életben neki.

Ha álom úszás a tengerben. Ez azt jelenti, hogy az alvás segít a közeljövőben, a barátja és együtt sikerül leküzdeni a nehézségeket.

Amikor egy álom, hogy úszni a tengerben a víz alatt. azt a való életben is egy lehetőség, hogy megszerezzék korábban hozzáférhetetlen tudás, de ez nem egy pozitív jel, mert ez a tudás nem tudja elviselni, hogy aludni nem jó.

Tenger nagy hullámok mi álmok

Ha látja a nagy hullámokat alvás közben. Ebben a helyzetben az álom könyv ígéri a lehetőséget, hogy egy kellemetlen ciklus különböző események.

Azok számára, akik figyelték a parton vonzotta hullámok. hogy elsöpör mindent, ami az útjukba. Álom könyv jósolja egy esetleges veszekedést a családban.

Lásd a cunami - ez az, hogy egy nagyon aktív társadalmi életet. Ha azt álmodta, hogy egy személy által érintett egy ilyen hullám. az álom könyv figyelmeztet, hogy egyes élettapasztalatok vagy sokkok negatívan befolyásolja az életed.

Mi álmok tiszta, átlátszó kék tenger

Azure, világos és tiszta víz ebben a tartályt, általában egy álom azok számára, akik szem előtt tartva a beállított tiszta és világos gondolatok.

Azok számára, akik úszni úgy, álom értelmezése jósolja röviddel hihetetlen szerencse és nagy szerencse.

Álmodik a tenger vihar

Lásd a dühöngő tenger - negatív előjellel, ígéretes veszteség, problémák és hibák.

Ha a víz sötét színű. férfi minden bizonnyal hamarosan veszekedni valakivel, és megtapasztalhatják a különböző negatív érzelmek.

Hideg víz egy álom egy álom, hogy egy erős, jó egészséget alvás, amíg meleg - a betegség.

Nézd eső vihar - a jele, hogy hamarosan átveszik az alvó negatív érzelmek és érzések: szomorúság, magány, fájdalom, csalódás.

Storm és az eső jelentése elégedetlenség élet és a társadalmi pozíció.

Mi egy álom nyaralás és a strand

Amikor az álom nyaralást a tengerparton. egy tiszta és rendezett hely - ez a szimbólum, amit jön nyugodt és pihentető idők az életben, és nem kell, hogy bármilyen jelentős döntések, mert minden fog történni az Ön javára.

Ha álom egy hajó a tengeren. vitorlázás akadály nélkül, meg kell várni valami kellemes, különböző pozitív változásokat.

Ha a hajó, sok alvás álom - azt ígéri neki arra, hogy promóció.

A megjelenése Sails az álom ígér kedvező esemény. Ha nem tölti ki a szél. Ez azt jelenti elkövetése menetrend az esetben, ha nincs ideje, és az álom könyv azt tanácsolja, hogy elhalasztja az ötletet valamikor.

Ha lenne egy vitorla teli szél. éppen ellenkezőleg ne veszítse el a jobb helyzet, mivel minden ezen időszak alakítja majd, ahogy tervezik.

Ahhoz, hogy megfullad a tengerparton, egy álom, amit

Ha álmodtam, hogy te is fulladás, de mentett - mindenféle problémák és aggodalmak, hogy létezik a valóságban lesz.

Ha alszik megmentette mások, amikor elsüllyedt, ő volt szerencsés, hogy egy megbízható barát a valós életben.

Amikor az álom belefullad az átlátszó vagy tiszta víz - egy álom könyv mindig kezelik, mint egy jó jel, hogy ígér sok pozitív érzelmek a valóságban.

Elmerül a tengervíz, és ugyanabban az időben, hogy megértsük, hogy fulladás - a jele, hogy a valós életben alszik képtelen megbirkózni az érzelmek és érzések.