Miért álom a tenger, Sea Dream Book álom jelentését

Miért álom a tenger, Sea Dream Book álom jelentését

Álom értelmezése Lofa pastor

Miért álom tenger, mit jelent?

Tenger - Úgy látszik, a tenger álmok egy változata „óceán” szimbólum. Ha látni mennyire izgatott a tengert, azt jelenti, hogy úgy érzi, az izgalom az életemben. Lásd a nyugodt a tenger - a béke és a teljes elégedettséget életben, és mit tud. Úszni a tengerbe az álmok, mint általában, néhány jó hírt.Álom értelmezése cigány Seraphim

Mi az álom-tenger álom értelmezése:

Tenger - a kollektív tudattalan kezdet; változó tenger felszíne lehet a változás az érzelmi légkört; a vízmélység a mélysége gondolkodás (lásd. a karakterek „Ocean” és a „Víz”) által értelmezett álom az álom.

Álom értelmezése gyógyító Evdokia

Mi az álom-tenger álom?

Sea. Hallgassa meg a harsogó a surf nyugodt - öröm és a jólét, hanem a monotónia az élet. Hallgassa (vagy látni) a viharos tengeren - a veszély, szomorúság. Séta a tengerparton, vagy a strand - az út. Nézd meg a tengeren - hírek messziről; úszni a tengerben a hajón, a hajó - fontos változások. Ha egy lány álma, hogy ő siklik a sima felület a tenger kedvese - a boldogság álma valósággá válik, és az uniót lesz a modell a hűség és a megértés, ez egy álom, hogy álmodsz.

Miért álom Sea Dream értelmezése:

Ocean - tükrözi az érzelmi és kreatív impulzus, a tudattalan elem az emberben. Kék, kristálytiszta tenger - öröm, a jóindulat a sors. Stormy Sea vihar - az inkontinencia hoz létre problémát az Ön számára; törött szerelem. Repülni a tenger - egy álom vált valóra. Alá a tengerbe - el fogja veszíteni drága dolog. Ahhoz, hogy megfullad a tenger - lesz a hibás sok a szerencsétlenségek. Úszni a tengerben - kockázat az egészségre. Úszni a tengerben egy hajó jelenti, hogy a valóságban várják a boldog esemény. Hajótörés - a rossz hír. Lásd a távoli fényei a világítótorony - a közeljövőben meg fogja nyitni az utat a sikerhez

Mi egy álom, és ez az álom a tenger?

Sea - Ha álom, hogy villám csapott valaki közel van, akkor előrevetíti problémák az intim életében ez az ember, és ez lesz a te hibád. Meg kell nézni a viselkedését, akkor lehet, hogy lehetséges, hogy elkerülje a bajt.

Ha álom, amit látsz a tenger messziről, ez azt jelenti, hogy túl kritikus a megjelenés, így úgy szex, mint valami égig és megközelíthetetlen. Ha megnézzük a nyugodt tengeren egy hajó, az azt jelenti, hogy az Ön által keresett békét és harmóniát, de nem találom őket. De ne aggódj, mert amint azt kapja, amit nem elég.

Egy álom, amelyben valaki úszik a tengeren, azt jelenti, hogy segítsen egy rászoruló személy. Ha fürödni a tengerben egy álom, ez azt jelenti, hogy akkor jön a boldog sáv az élet - minden működni fog ki, meg fogja találni a harmóniát szex és a szexualitás. Írja be egy álom a dühöngő tenger - egy viharos éjszaka a szerelem. Azt sem tudta úgy gondolja, hogy ez lehetséges. Egy álom, amelyben úszni a víz alatt, az a kísérlet, hogy szüntesse meg a fátyol a rejtélyt, hogy tudja, hogy nem kéne. Ez nem ér véget valami jó, épp ellenkezőleg, csak elrontani mindent, így áll az álom, hogy álmodsz.Mi az álmok, és hogyan lehet megérteni a tengeren?

Tenger - a tenger, hogy álmodsz látható messziről, hogy megjósolja, hogy jelenleg úgy gondolja, szex, mint valami elérhetetlen és irreális, legalábbis nem az, hogy akkor kap öröm belőle. Tény, hogy az oka az ilyen bemutatás a hozzáállás a megjelenése, amely nem adja meg a lehetőséget, hogy teljesen ellazulnak, és kap öröm. Próbáld ki, hogy magát minden a legjobb minőségű, hogy és elragadta a partnere. Vagy talán csak súlyosbítja a helyzetet annak kitalált rendszereket.

Nyugodt tenger, amelyhez nézted a parttól, illetve a hajó, azt mondja, hogy nincs elegendő pihenés, amit keres, ahol csak lehetséges. A közeljövőben a helyzet változni fog, minden stabilizálódik, és azt kapja, amit annyira hiányzik. És akkor tudni fogja, hogy mi az igazi boldogság. Ha azt álmodta, hogy valaki úszik a tengerben, az alvás jó ár-érték - segíthet ennek a személynek megoldani minden problémát, amit nem tudott megbirkózni. És ez az ember nagyon hálás lesz neked. Valószínű, hogy a hála érzését nőnek mélyebb.

Nyári tolmács álmok

Miért álom a tenger?

Sea -, hogy a nyugodt tenger álom - a jó idő.

Őszi tolmács álmok

Miért álom a tenger?

Tenger - Az álom a tenger, habbal surf - bizonyos katasztrófa, mint mondta, az álom könyv ezt az álmot.

Végtelen tenger - lásd magad egy álom partján gyönyörű dél-tenger és csodálják őket - a szeretet vágya.

Mi az álom-tenger álom?

Tenger - áll a parton a tenger hullámainak - a viharos élet, a szórakozás és a szerelem ügyekben. Ha látod magad a hullámok vihar - várja viharos jelenetek a család vagy a szeretteiket. A fiatal nő álma, amelyben ő és szeretője vitorlázik a tenger nyugodt, ígéri teljesítését a vágyak a fiatalok és a hosszú örömteli életet

Miért álom a tenger, Sea Dream Book álom jelentését

Miért álom Sea Dream értelmezés?

Sea - Egyszerű hang a tenger, hallott egy álom, ígéretet vágy és a magány. Általában az álmok a tenger elég szomorú. Ezek arról tanúskodnak, hogy a hiábavalóságát várakozások és érzelmi üresség. De egy lány, aki arról álmodozik, hogy ő felvihető gyorsan a kiterjedésű a tenger kedvese, vár egy boldog álom vált valóra. Ha álom látni a tengert messziről, a jelen pillanatban mit gondol a szeretet, mint bármi - az elérés és irreális. Fia egy nyugodt tengeren, mit keres a parton vagy a hajóról, azt sugallja, hogy nincs elég pihenés. Hamarosan a helyzet változni fog, minden stabilizálódik, és azt kapja, amit annyira hiányzik.

Ha azt álmodta, hogy valaki -, hogy fürdik a tengerben, akkor képes lesz arra, hogy segítsen néhány - az a személy, hogy megoldja a problémát, hogy nem tudott megbirkózni. Ha álom látod magad úszni a tengerben, ami azt jelenti, hogy most érzel finom. Sikerül minden vágyad teljesül. Ha álmodban próbált bejutni a hektikus, dühöngő tengeren, majd várjon egy éjszaka a szerelem, ami még nem volt. Úszás a víz alatt a tengerben - nem próbálja kideríteni valamit, hogy tudod egyáltalán nem szükséges.

Tavaszi tolmács álmok

Miért álom a tenger?

Sea. Ahhoz, hogy a szabadság a házasság, válás.

Álmodott / álmodott a végtelen tenger - Az álom végtelen tenger - egy nagy vágyakozás a szeretett egy.

Mi egy álom az idő, nap, hónap

Álmodik a tenger? Ossza meg az álom!