Miért álom egy emberi szem sonmir

A szemét az álom, mint a való életben, a lélek tükre. Ezek állapotát jelzi pszicho-emocionális szféra, és beszél a vágyak álmodó. Attól függően, hogy a szín és más árnyalatok is megtudhatja, hogy miért az álom az emberi szem számára.Miért álom egy emberi szem sonmir

Miért álmodom a szemed

Ha a szem nem csak szép, hanem a nagy - ez jó jel. A személyes életében, akkor sikeres lesz, különösen a gyermekek örömére. Könnyes szemmel, mondván, hogy az összes kihagyott hamarosan ismert másoknak.

Fia, ahol a szem állandóan könnyezik, azt mondja, hogy fennáll annak a veszélye, hogy tévesszen meg valakit. Ha kelés, akkor valószínűleg minden, amit kap ki a helyes utat. Problémák várhatóan az életében, akik okotzhat aludni. Ha ők is ködös, nem elkerülni a nehéz helyzetekben.

Ellenőrizze a szemész - azt jelzi, hogy nem tudod elviselni ezt a helyzetet. Próbál minden módon változtatni, eddig hiába. Álom könyv azt tanácsolja, hogy vegye igénybe a segítségével a többi ember.

Álmodsz bekötött szemmel? Így meg kell, hogy legyen óvatos, mert fennáll annak a veszélye, hogy szenved az intézkedések a többi ember.

Szempilla szemükben hívások mindig befejezi a dolgok kezdtek. Még ha vannak elfoglalva nem nagyon érdekes munka, ne aggódj, az eredmény nem lesz több, mint sikeres.

Festék szemében egy álom megjövendöli érdekes bevezetése. Valószínűleg ez az ember kitörni az igaz szerelmet. Ha teszik ki csúnya, mint egy álom, azt jelzi, hogy rossz nézni néhány dolgot. Lehetséges, hogy valaki kényszeríti, hogy a téves véleményt.

A folyamat a mosás a szemészeti DreamWalker szeretnék, hogy magukat.

Milyen álmok mások szemében

Egy álom, amelyben megnézted valakinek a szemébe, azt jelenti, hogy az ellenség figyel téged. Valószínű, hogy ezek segítségével minden lehetőséget, hogy bántani.

Ha vannak kötve valakinek a szemébe, akkor ez az álom arra ösztönzi, hogy beszéljen a lelkeket, és fedezze fel a titkait. Ez nem csak a kapcsolatok javítására szeretteinkkel, hanem megkönnyíti a lelkiállapot.

Ferde szemmel egy másik személy általában álom, a pénzszerzés. Szemét egy különös kifejezés megígéred, hogy változtatni a jobb. Valószínű, hogy nagyon hamar kapsz az üzleti javaslatot, ami nagyban megváltoztatja az életét. Aliens szép szemek, a figyelem, szimbolizálja hűség a szerelemben.

Mert nagy veszteségeket álom férfi beteg szemét. Véres szemét arra figyelmeztetnek, hogy baj lehet várni ettől őslakosok. Ha megpillant egy nagyon rossz szemmel, a valóságban meg kell foglalkozni a féltékenység és a kegyetlenség. Talán már keményen sújtotta ezt.

A szeretett egy olyan álom nyitott szemmel, azt mondja, hogy a valóságban semmi sem fog történni a kapcsolatot. Ha azonban a szeme csukva volt, lehetséges, hogy van egy szakadás köztetek. Ahhoz, hogy kapcsolatokat építsenek meg kell érteni a lényegét a problémát.

Álom, ha valaki rád nézett rosszul festett szemek, ez a szimbólum a megtévesztés. Valaki a barátok nem őszinte veled, és azt akarja, hogy úgy érzi, rossz.

Ha volt egy idegen lesütött szemmel, akkor tudja, hogy valaki eszik meg egy erős szeretet. Nos, ha a szem néz rád fölött. Ez az álom jelenti támogatásnak a támogatás és a nagyobb teljesítmény.

Mit jelent a színe a szemek

Barna szem általában álom megtévesztés. Úgy tűnik, az ember, aki úgy tesz, mintha a barátod csak keresi a lehetőséget, hogy bántani.

Szürke szeme is mutatják, hogy közel van, vannak hízelgőket. Ezen felül, ezek arra figyelmeztetnek, hogy meg kell higgadtan értékelni a helyzetet, és megalapozott döntéseket hozni.

Ha volt egy álma, amikor megjelent a kék szeme, úgy tűnik, van egy nagyon gyenge karakter maguk nem tudja megoldani a legtöbb problémát. Alvás is figyelmeztet, hogy komoly problémák merülhetnek fel, mivel a túlzott félénkség. Azonban egy álom, amelyben a szeme égszínkék színű és feltűnő szépségű, jósolja álmodozó szenvedélyes szerelem.

Vörös szemek az álomban azt mutatják, hogy az álmodó fáradtság a valós életben. Ezen felül, figyelmeztetnek, hogy okozhat súlyos bűncselekmény. Arra számítunk, hogy lehetséges nem csak idegenek, de közel.

Zöld szeme beszél az őszinteség. Másrészt, ezek megakadályozzák, hogy valaki úgy érzi, az nem tetszik, az irigység vagy féltékenység.

Jó estét! Ma volt egy álom, szombattól vasárnapig.
Bár az én kedvenc emberek felemelt (volt fiatal), és azt a fajta kiderült, hogy fölötte, és a jobb felső szemébe nézett, és ő az enyém, ezért bámult egymás szemébe, láttam tükröződik a szemében voltam ilyen szép tükrözi, és azt akarta, hogy sok, hogy megcsókolja, és csókolóztunk! Kérem, mondja meg, mi az álom!Lehet, hogy a felismerés a helyesség, emlékszem, te írtad, hogy valaki nem elég bocsánatot, majd fokozatos kapcsolatok normalizálását.

Jó napot ...
Volt egy álmom a mai napon ... Ez olyan, mint én néhány nagy épületek, mint például a tornaterem ... Sok ember ebben a szobában megy, a halál minden fekete ... és elkezdi, hogy elterelje az emberek, akik szüksége van, mind a közönség kezdett félni .
És itt jön rám, féltem először, hogy úgy dönt, nekem, de aztán azt gondoltam magamban, és félni ... bármi is!
Aztán odajött hozzám, minden világi és senki szemébe nézett, amikor odajött hozzám, és úgy nézett a szemembe, én is néztem a szemébe, félelem nélkül, amikor a szemébe néztem, láttam idegen szemek voltak feketék.
És nem értem, megfordult, és ment tovább. Ami érdekes, hogy mondja el.

Úgy gondolom, hogy volt egy álmom, hogy a szerencse, valami váratlan, a hír, hogy meg fogja lepni.

Fia azt mondja, hogy van mondanivalója egymásnak. Akárhogy van hátra is, közted megtartotta a barátság, hogy lenne egy erős alapot a jövőben. Elképzelhető, hogy az üzenet nem lesz a jövőben egyes következtében a választ.

Helló, kérjük, segítsen nekem megfejteni egy álom. Azt álmodta, nem én, hanem az én emberem (néhány hónappal ezelőtt meghalt az unokatestvérem és nagyon közel álltak), így nem volt kevés, vagy semmilyen intézkedést nem tesz, ott állt a tükör előtt, és a szeméből vért vettünk, majd azt álmodta, hogy a szeme borított tövis, aztán megint a vért, majd együtt, és a vért, és süllő. És az éjszaka háromszor egy és ugyanaz az álom. Azután azt álmodta, hogy ő vörös egyik szemét nem tudja megnyitni, és a második, nyitott, zárt is. Ilyen az álom (. Köszi előre

Julia, egy álom mesél néhány tragédia talán álmodni a múltban, mert az ember nagyon nehéz elviselni ellátás unokatestvére. Mégis ez az álom lehet beszélni egy nagyon kellemetlen beszélgetés rokonok, akkor lehetséges, hogy egy személy jár az elhunyt testvére, szálka beszél néhány rossz jellemzői ennek a személynek.
„Ez az ember” - egy közös barát, aki szimbolizálja szemet bántó.

Jó estét, sajnálom, nem egészen értem ... rossz tulajdonsága az a személy? Halott unokatestvére? Vagy ő? És mit jelent, vagy hogyan kell érteni társított halott testvére? Köszi előre, és sajnálom unalom.

Üdvözlünk! Írta korábban, de nem kapott választ, és fontos számomra, mert ezzel a személlyel kezdeni egy kapcsolatot, Álmot, amikor nem volt semmi köztünk, nagyon tetszett. Fiú: ő ül egy széken, az írás valamit egy magazin. Amellett, hogy a szobámban több nő. Először is, nem fizet a figyelmet rám, megkérdezi néhány kérdést másoknak. Aztán leteszi a tollat, és csendben mutatóujj rám. És nézte közelről, nagyon óvatosan. Ebben az esetben az ujját szinte érinti az orrom, és úgy tűnik, jó, mintha én néztem egy nagyító. Köszi előre.

Köszönöm a választ! Igazad van, egy csomó rossz dolgokat másoktól hallott róla. Bár én személy szerint, amit tett semmi rosszat, hanem éppen ellenkezőleg csak segítségével a kezét nekem. Az a tény, hogy van egy kapcsolat, senki sem tudja. Nős vagyok, házas, szóval ... Valamilyen oknál fogva, gondolta, rámutatva, hogy nekem, az azt jelenti, hogy ő választott engem. Kiderült, hogy ez nem így van?

Julia, a kapcsolat sok komplexitás itt beszélni néhány a választás nagyon nehéz, mert a sok „de”. Ugyanakkor van valami köztetek, együttérzés, talán.

Köszönöm a figyelmet. Számomra ez az ember sokat jelent. Az első alkalommal volt egy álom, és látott valamit. Elmondhatjuk, találkozott egy álom. A válság alatt a férjével (ez nagyon rossz) karácsonykor csodálkozott házastársával az álom. És volt egy OH. Bár, azt akkoriban nem ismerték, és a szeme még soha nem látott. Csak mellette álló előttem és a szemembe nézett. Azután azt álmodta, nagyon gyakran, de még soha nem álmodott férfiak szerettem, még ha nagyon szeretik, nem, soha nem álmodott. És itt szinte egész éjszaka. Ez az egyik dolog nyűgét. Ahhoz, hogy a kapcsolatok álmodott pozitív történetek: úgy viszont ölelések, séta, stb De miután az elején egy komoly kapcsolatot - negatív. Ez jut eszembe, akkor nem figyel, akkor megkérdezi, hogy hagyja, szeretem a fogás, és ő bails. Bár a valóságban mindannyian csodálatos.

Julia, ahogy már említettem, hogy egy helyen vásárol, a másik veszít. Nem valószínű, hogy jó kapcsolatot fenntartani férjével és az emberek, mindenhol van egy egyensúly. Itt meg kell értenünk, hogy a fontosabb neked, tenni magát néhány következtetést.

Jó napot! Megígérte, hogy vezessenek be egy személy, de semmi sem lett belőle, bár még mindig van esélye. Gyakran álmodik engem, de látta, hogy csak egyszer az életben, és a távolban. Sokszor azt álmodom, hogy nem figyel rám, de amikor elmegy, mindig megfordul, úgy néz a szemembe és mosolyog. Ebből a mosoly, így meleg szívvel válik. Egyszer azt álmodtam, hogy az általunk nyújtott egymásnak. Azt mondták neki, hogy tudom, hogy angolul (én ismerem őt), azt mondta, az angol lenne a rabszolgaságot, de valamilyen oknál fogva azt mondtam egészen más szó - megváltás - a megváltást. Azt mondta, hogy öt, kezét nyújtotta, hogy az enyém, de nem vagyok szabad, mondván, hogy ez illetlen, és azt mondta, hogy ez nem fog működni. Szó álmodtam múlt éjjel, hogy ő ült a nézőtéren, és én vagyok a távolból, és nézzük egymást. Úgy tűnik, hogy a személy nem tudja, és gyakran álmodom. Még a férfi, akit szeretek, álom hathavonta, de itt ilyen elzáródás)))

Elvileg az angol szavakat hangot egyaránt. Talán ebben rejlik a fajta játék a szavakkal. Ez olyan, mint amit lát semmilyen döntés - nem annyira tele. A kép a kéz - igen jelentős, mint általában, s rámutat, hogy kommunikálni, valószínűleg ismeri még ezt a bizonyos személy nem történik.

Üdvözlünk! Azt álmodtam, egy nagyon furcsa álom ... Mintha én nézd meg a fénykép egy nő, és zöld szeme, majd látni élőben, nagyon jó nézni. Akkor illik ex-barátja, és azt mondom neki, hogy a szeme egy hajszál, mint egy anya, és azt mutatja, képek a nő. Nem tudom, hogy néz ki az anyja, és a szeme színét, de ezek tényleg zöld.

Sleep, zöld szeme lehet mondani az őszinteséget, a tisztaság a gondolatok, az őszinteség. Talán lesz néhány szép beszélgetés egy férfi, de nem feltétlenül, hogy ez lesz az a személy álmából.

Üdvözöljük álom egy szeretett, nem látta egymást sokáig ment dolgozni. Az álomban volt meglepetés számomra. Együtt ültünk külön-külön. Ő volt előre (az épületben, ahol vannak széksorok), és nem láttam ott, beszélgettek és nevettek a barátokkal, akkor észre csak akkor, ha egy ponton úgy nézett egyenesen rám (abban az időben, a többi vannak emberek, és a barátok megforduljon, és nézd rám. valahol a végén ...), és úgy néz ki, a szemembe, és azt kell meglepő, hogy ott (összes érezte, mint a valóságban) is nézi szótlanul. Ő nem ad a szemét, a megjelenés volt valami smeshannoe- gyengédség, a megértés, a semlegesség, talán egy kicsit. és mintha várja a reakciót.

Nastia tűnik, hogy most van egy akadály közted, hogy nőnek egymástól. Távolság adhat okot, hogy a félreértések és a fáradtság miatt a működés néha okozhat vegyes érzelmekkel. És az alvás csak azt mutatja, bánat, szomorúság, meg kell beszélni, látni.

Köszönöm a választ, tekintettel ez az álom, azt mondta, körülbelül melankólia, szomorúság, kommunikálni, uvidetsya- lehet az ő oldalán, vagy csak az én (mérve alvás)?