Miért álom egy gyerek - álom könyv válaszolni fog

Miért álom lesz a gyerekekkel?

A legtöbb értelmezése az álom könyv azt sugallja, hogy egy egészséges és szép baba, hogy megjelent az alvás, a messenger az öröm, a siker, a nyereség és egyéb jóléti. Ez lehet egy kellemes meglepetés, a hirtelen győzelem promóció erősítése, kapcsolatok barátok és rokonok. Ezoterikus álom könyv azt állítja, hogy a megjelenése az álmokban a gyermek - hírnöke jön a jó eseményeket. Összhangban és az álom könyv Tsvetkova, kisgyerek álma, hogy a jólét, de ha ez csúnya, vagy meztelen, és maszatos - eszközöket kell készülni a jövőben az erőfeszítéseket, amelyeket hirtelen jelennek meg az életedben. Lásd az álom anyja. hlopochuschih körülbelül a gyermek - egy kedvező álom, amely azt ígéri boldogság és az egészség.Fiú vagy lány?

És ha az álom egy aranyos lány? A nők esetében ez az álom lehet tekinteni, mint egy ígéret első terhesség, míg az ember, aki látta a gyermek-lány álmában, hogy készen áll arra, hogy bármilyen bonyolult vállalkozás akkor biztos, hogy felbukkan egy jó segítő. Mit látott álmában lány lehet jelenteni a közelgő hírek, míg ha a gyermek tiszta és szép, a hír lesz kellemes, és festett csúnya lány vagy figyelmezteti a rossz hír.

Rázza a gyermek a karjában ...

Álmodott a baba kezeljük mindig a hírnöke a jövő jólét és a boldogság, de ha rázza a babát a karjában, a modern álom értelmezése figyelmeztet az megcsalta egy szeretett, a beteg gyerek. Ön a kezét, majd tanúi a megjelenése kis bajok. Összhangban és az álom könyve Rózsás álom után, ahol rázta a babát a karjaiban, akkor fel kell készülni a nehézségek árán érhető el a kívánt célt.

Más emberek gyerekek a saját álmait

Gyakran előfordul, hogy egy álom látja valaki másnak a gyermeke, értelmezni az álom különböző módon. Szép és vidám morzsa egy álom - a közelgő megjelenése az élet „a második felében”, vagy a kapcsolatok javulása a szeretett. Ezen túlmenően, a megjelenése a saját álom mások gyermekeit lehet tekinteni, mint egy jel, hogy szembe kell néznie a nehézségek, de ezek nem leküzdhetetlen.

Volt egy halott gyermek

Ne félj egy ilyen álom. Angol álom könyv azt mondja, hogy ez az álom azt sugallhatja, egyébként, ami azt jelenti, hogy a gyerekek egészséges és boldog. De Miller álma könyv a témában azt mondja, hogy a gyerek lehet várni a problémákat és nehézségeket, és ha - a túlzott izgalom vagy csalódás. Bár van olyan dolog, mint a „prófétai álmok”, nem zárkóznak zavargások látott beteg vagy halott gyermek alvás, a legtöbb tolmács álmok egyetértettek abban, hogy egy ilyen álom az élet kiderülhet az ellenkezője, vagyis az egészség és jólét, a gyermek.

Elemzése az alvás:Az értékek az álmok, hogy lehet is érdekelt:

És ez nem hülyeség! Sokszor látni világos és határozott álmok és azok mindig figyelmeztetnek valamit! Meg kell hallgatni.

Volt egy nagyon furcsa álom.
Állok a sorban, és ad egy babakocsi, az emberek megkérdezik, hogy hány éves a gyerek. És kezdek emlékezni, hogy van egy kis gyerek. Mely szült a közelmúltban. Megyek vissza oda, ahol hagyta. Ezen a ponton, megértem, hogy nem láttam a gyereket egy hét, és mi történt ... halott volt már benyújtott, ő mertvyy..ponimayu hogy megy a börtönbe. De nem itt volt. Látom, van egy gyerek, egy lány, és ő már egy pár éve. Nagyon örültem, hogy életben van. De miután egy pár órát, megértem, hogy a gyermek körülbelül egy hónap, és ez egy fiú. Mint kiderült, a lány úgy gondolta, hogy meghalt a gyermek, és dobta a szemétbe, futok ki a házból, futottam keresni a fiát. Én találtam rá, hogy még mindig életben van. Nagyon boldog vagyok, de udivilas.S neki, minden rendben volt. Ő egészséges. Ezt követően azt kell lépni nem elengedni. Törődöm vele.
Amikor felébredt elgondolkodtam, hol van a gyerek. 10 perc múlva rájöttem, hogy nem kell, és soha nem is volt. By the way, az a hely, ahol a lány nagyon ismerős nekem, de én nem emlékszem, mi ez a hely.
Ez az álom kell mondani? Tud valaki?

Azt álmodtam, hogy elfogadja Malchik és amikor jöttem láttam, vegye fel még két csecsemő fekve krovatke.Mne is akarta őket zabrat.Chto jelent mindez?

Üdvözlünk! Volt egy álmom előkonfekcionáló neki, hogy a nővérem kiabál rám nem egyértelmű, mert mi küzdünk vele. És azt mondta, amíg én nem elvenni nem helyes azt eltemetni a gyerekeim (2 kisgyermek) .. és balra. Ya futott utána megtalálta a 2 lány tolószékes, ott voltak a gyerekek. Elmentem, hogy vajon nyitva vannak, amikor a takaró feküdtek holtan a jég egy kicsit. Elestem a járdán, és elindult. sírni. Ennyi. Bár a valóságban nincsenek gyerekek. Miért van, aki tudja.

Azt álmodtam, hogy szeretnék a második gyermek, lány, ő is inkább nézett ki, mint az igazi lánya hónap 3, mi lehet az. Most a lányom 7 hónapos

Volt egy érdekes álmom volt néhány jó oldalát utcai játszótér, egy kisfiú, talán egy hónap valahol, én vele ápolta együtt barátok, de vele voltam a legtöbbet, és evés moloklm üveget, és játszott, és amikor csak megölelte álomban chuvstvlvala a boldogságot, mintha betöltötte az egész lelkét. És a végén, jött Jonas Brothers (rock band), és azt mondta, hogy megyünk a karneváli a vidámpark, és a fiú eltűnt valahol. És az álom rövidre ...

Azt álmodtam, hogy a baba, mi ez?

Minden privet.Mne álmodtam, hogy vettem ezt a gyermeket az idősebb nagybácsik és belépett a kolostorba vele kudato, akkor is, amikor sekély gyermek egész idő alatt azzal, hogy én szeretem őt, és sírt boldogság, de a valóságban nem a gyermekek, mi ez?

Volt egy baba. A legfontosabb dolog, amit még nem rendelkezik vele, és a korai ((és itt, ő az anyám, valahol kb 3mesyatsa)) Megvan a kezében nem vette, szeretett, ápolta, feküdt le aludni vele, és ő írta, de én nem figyel), hogy mi az?

Álmodtam, hogy a lányom szült egy halott gyermek, mondja meg, mi ez?!

Hello, és mondja meg, hogy az álom lánya feküdt a ház körül, mint ahogy alszik, de a nagymamája és eldobja az ablakon, amelyet azonnal ki muzhchinoy.ETO ismerős, mi?

Van néhány álmok valóra, és ez ijesztő.

Azt álmodtam, hogy a barátom tart egy furcsa gyerek, de a baba nagyon szép volt. ápolt és vidám. Mi ez?

Álom kicsi, ismeretlen gyerekek, Móka, futás körül, de nincs a kezét. mondd, mit jelent ez?

Lányok és aludjak a gyerekek, nem a szerencse, mint a múlt éjjel álmodtam nővérem szoptatás a gyermek, vele voltam, túl nyankalas, mosni, etetni .A ma 17:30 hívtam a nővérem, és azt mondta, hogy Denyu, unokaöcsém Zbilje gép , kondicionálják stabil, de a műtét lenne.

álmodott három gyermek Toli Toli barátnője nővére és az ő legújabb pelenanet és tett, és nem mondta el neki, hogy poluchaetsya.a jól, mi van három gyermeke van, és még mindig nem tudja nauchishsya gyermek pelenat.k mi ez?

Új értelmezések az álmok