Miért álom egy kést (álomértelmezés), a kés álom

Snyaschiesya nekünk éles tárgyak gyakran jelképe a heveny szenvedélyek. Pengével - minden bizonnyal az egyik ezek a jelek. Downers megvan a saját véleménye arról, hogy mi álom kés: ez azt jelenti, és a közelgő esküvő, és az esetleges árulás - minden attól függ, a részleteket.Kés kíséri az emberiség ősidők óta voltak egy fegyver, és az egyik leghasznosabb eszköz a mindennapi életben és a kézműves. A pengék veszélyes lehet ellenség, és a jó asszisztens, így a kés álmában és jó, és veszélyes.

Ritka sonnik kés felhívja rossz jel, de ez úgy is értelmezhető, más módon: a kés álom férfi, amikor be kell állítani a viselkedésüket. Ha lenne egy kést, akkor azt, amit a figyelmeztetés akart hallani.

Kés egy álom - ez egy jó, ami takarít meg a kiütés, a rossz lépés. Ebben az esetben a penge tudjuk álmodni másképp.

 • Ez lehet egy nagy és ragyogó.
 • Vagy a régi, rozsdás és törött.
 • Legyen háztartási cikkek és fegyverek.
 • Feküdt az asztalon, vagy leesik a földre.
 • Ez nem lehet, de „a cég.”

Próbáljuk kitalálni, hogy mi álom késsel alapján a részleteket. Először is, úgy a helyzetet, hogy hol van az álom csak látni a tárgyat, de nincs esemény.

A sötétben az elpárolgott acélból ...

1. álom nagy kést azt jelzi, hogy az álmodó hajlik eltúlozni, különösen a problémák az életben, „ami hegyeket ki vakondtúrás.” Ez az álom azt jelenti, hogy ne vegye komolyabban a problémát, mint amilyenek valójában, majd a kulcsot, hogy ezek megoldása sokkal könnyebb lesz, hogy vegye fel.

2. A hossza a penge megjövendöli néhány váratlan kellemetlen eseményeket, amelyek ráadásul képesek ad okot egy szélroham a negatív érzelmek te és a legtöbb ember a környezetében. Az erősebb csillogó kés, annál hangosabb a figyelmeztetést: ne teret ad érzelmek, hogy a tűz a konfliktus nem rombolta le a jó hangulatot a család és a baráti kör.

3. Az álom kiderült, hogy egy tompa késsel - ami azt jelenti, hogy élmény barátok és rokonok. Egyrészt, ez dicséretes, de a másik - a vágy, hogy ellenőrizzék a helyzetet okozhat negatív reakció, valamint káros az egészségre. Ez az álom is figyelmezteti, hogy érdemes lenne nagyobb a bizalom a háztartásában.

4. Ha kés volt rozsdás, néhány rövid nyugtatók úgy vélik, hogy az álom olyan konfliktushelyzet partnerével, néhány veszekedés és civakodás. Részletesebb értelmezések magyarázzák: bajok lehet kerülni, ha csinál ez az erőfeszítés, hogy van, hogy nem kezdeményez veszekedés, kezelésére kedvesét egy nagyobb megértést.

5. Millerovskiy sonnik késsel tört tartja hírnöke milyen álmai nem fog valóra válni.

Törött kés ebben az esetben látható, mint egy szimbólum a frusztráció, de modern értelmezésben azt mondják, egy törött kés álmodni - figyelmeztetés. A valóságban meg kell objektíven értékelni azok erősségeit és képességeit, nem légvárakat építenek a homokban, majd a projektek fogja találni a lehetőséget, hogy valósággá váljon.

6. Az álom egy kést, melynek helye a konyhában, azt jelenti, hogy az elkövetkező napokban is követheti nagyon nyugodt és kellemes esemény - meghívják egy séta, vagy egy piknik, egy útra, és még egy időpontot.

De ha egy álom kiderült, hogy egy kést harci vagy a vadászat, legyen éber. Ez az álom azt jelenti, hogy valaki elkezdett egy provokáció ellen, vagy valamilyen gazság - meg kell növelni éberséget, hogy a támadó a tiszta víz.

8. Az emberek a hagyomány azt mondja, hogy a nagy számú lapátok az ebédlőben vagy konyhaasztalon egy álom hív, hogy gazdaságosabb, mert különben akkor találja magát egy nehéz pénzügyi helyzetben.

A kard, megjelent egy elképzelés a párnán az ágy, ígéretet egy váratlan. Az álom egy leeső kést egy nő azt jelenti, hogy a környezetében olyan ember, aki a szó szoros értelmében könyörög, hogy közelebbről is megismerhettem.9. Hogy az álmok az éjszaka sok penge - nem csak egy figyelmeztetés, és azt jelzi, hogy álljon meg, gondold át újra, és átírni a stratégia a viselkedés. Munkám során sok kés - van egy csomó kísértések és kísértések, és ha nem adják be, akkor hozza a sok veszélyeket a feje. Megmenteni őket megfelelően tudják értékelni a helyzetet, és pontosan kiszámítani minden további lépést.

10. Egy érdekes magyarázatot ad cigány álom értelmezése abban az esetben, amikor az álom kiderült, hogy egy tollat ​​kést (összecsukható). Az álom könyv álom megjövendöli veszekedés, amely azonban lenne „üres”, és nagyon gyorsan feledésbe merült.

fém szabály

Mint egy fegyvert a falon eredményeként köteles a tűz és a kés álmában a végén kiderül, hogy részt vesz a különböző intézkedéseket. Az éjszaka folyamán a többit látni lehetett egy kést valakinek a keze - az egyik magyarázata az alvás, maguk vállalták, hogy csiszolja - kap egy másik értelmezést.

A legtöbb ember kérje az álom könyv, amely a következőt jelenti:

 • Hegyezni kést.
 • Tartsd a kezedben.
 • Vágjuk valamit.
 • Dobja el.
 • Adj egy kést, vagy kap ajándékba.
 • Strike machetes.
 • Támadás egy penge, hogy az a személy, aki álmodik.
 • A penge a vérben van.

Meg kell elemezni a különböző parcellák, amelyek magukban foglalják pengék és konyhai eszközök. Mert egyébként nagyon könnyű összekeverni a jeleket küldött a sorsunkat.

1. élessé a kést egy álom, mint általában, lehetőséget jelent, hogy békét régi ellenség, és még az ellenség. Ez jelentheti azt is, hogy meg kell végezni kedvelt munkát, hogy a család jólétét.

De tiszta penge fegyverek vagy edények néphagyomány úgy véli előfutára az esküvő.

2. Milyen álom kés, amit kézbe a munkát? Például egy cipész, akik valamit vágni? Az álom, meg kell dolgozni a penge - és az élet a közeljövőben lesz, hogy fáradhatatlanul, - kell hangolni egy működő hangulat.

3. Az álom, vágott termékek, mint például a hús. - Egy álom óv indokolatlanul nagy kiadást, amely megköveteli, hogy a haza. Meg kell vágni valami mást - a legvalószínűbb, a valóságban, akkor lesz, hogy komoly engedményeket és kompromisszumok érdekében, hogy elérjék a célt.

4. Vegye ki a kést, hogy dobjon egy cél - egy vízió óv illetlen viselkedés, amely komolyan festett a hírnevét.

5. Az álom elrejti szélű fegyverek - akár mögé vagy üreges egy fa, vagy bárhol máshol -, akkor rájössz voltáról néhány által elkövetett cselekmények, de ugyanakkor arra törekedjünk, hogy az Ön „csontvázak szekrény „senki sem tudta.

6. Milyen álmok kés álmában, abban az esetben, ha megtaláltad? Ez egy újabb figyelmeztetés: Legyen képes tartani a titkot. Ellenzői szívesen használja ezt a „bennfentes” információ ellen.

7. Vegye ki a penge, ami már bemutatott, - a valóságban figyelmet fog szentelni a kérelmeket, amelyeket fordulok Önhöz. Lehet, hogy azáltal, hogy segítsen valaki, te túl sok felelősséget. Adj éles tárgyak maguk is - képes lesz megoldani a problémát a mások segítségére.

8. Vegye ki a kést, amit vásárolni - a törekvései szükségessé elégedettség, meg kell cselekedni aktívabban. Kiválasztásához valaki pengéjű fegyverek - sőt az ellenfél visszavonja az Ön közreműködése nélkül.

Az ilyen különböző vér

A legtöbb ember érintett, ha azok az álmok, amelyben van egy támadást, fényes penge és a vérontás. Álom tolmácsok azt állítják, hogy a látás nem olyan ijesztő, mint amilyennek látszik első pillantásra.

Lásd magad egy álom a szerepe a bűnügyi egy késsel a kezében - jó előjel: a kockázatos projekt a valóságban lesz sikeres. De ahhoz, hogy megtámadják és sérülést vérontásra azt jelenti, hogy a karakter nem egy rossz neked. Nem szükséges, hogy sérti erkölcsi elvek, hogy ne legyen nagyon kellemetlen helyzetet.

Az álom, te magad elütötte a hátsó - a valóságban képzelt barátok vigyázz: ők is előkészítettük, hogy visszavág, „a sarkon” - persze, nem szó szerint. De ez a „támadás” lehet az Ön számára egy váratlan csapás a hátsó, hogy tartósan megzavar.

 • Ha megtámadta és megsebesítette a látás, a gyomor, és láttad a vér, - a valóságban nagyobb figyelmet kell fordítani a családi ügyek elkerülése érdekében komoly hazai problémákat.
 • Ha álom akkor megsérült vérzés, de sikerült megszöknie - a probléma megoldódik nem árán nagy erőfeszítéseket.
 • Sérülést okozhatnak maguknak, hogy a vér az álom - az élet akkor számíthat arra, hogy hasznot. Idiomatikus álom könyv is azt mondja, hogy egy kést szúrt, és látni a vért -, hogy újragondolják az élet terveket. És sérülést másik bozótvágó kés - szeretni magad.

Miért álom egy kést (álomértelmezés), a kés álom
Ezért kellett a főnök?
Miért álom egy kést (álomértelmezés), a kés álom
Miért álom egy templom?
Miért álom egy kést (álomértelmezés), a kés álom
Miért álom nevetés?
Miért álom egy kést (álomértelmezés), a kés álom
Ezért kellett egy érettségi buli?