Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt

Home / Anyatej / Mi van, ha az anyatej likvid és átlátható, mint a víz: arról, hogy tegyen meg minden szükséges intézkedést

A szoptatás ideje alatt gyakran anyák hallani panaszokat folyékony, mint a víz, tej kék. Moms aggódnia, ha a baba eszik, hogy ő kalóriát és mikrotápanyagok hiányzik. Akkor miért az anyatej folyadék? Hogyan tegyük kövérebb, és hogy szükség van erre? Ezekre a kérdésekre válaszolunk ebben a cikkben.Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt

Hogy szükséges-e növelni a zsírtartalma anyatej?

Hagyományosan, az emberek nagy jelentőséget tulajdonított a minőségi anyatejbe. Miután a gyermek bármilyen probléma súlyát, a nagymama azonnal elkezdi mondani, hogy az anyatej rossz, túl híg, mint a víz. A modern orvostudomány egy teljesen ellentétes álláspontot képvisel. Ha a baba eszik élvezettel, jó hangulatban, a súlygyarapodás és megfelel az előírásoknak, akkor nincs értelme, hogy kitaláljon nem létező probléma. Tej jó, de nem úgy tűnik, hogy az anyja.

Nagyon gyakran a nők össze a szokásos tehén tejet. De az emberek - nem egy tehén. És az anyatejbe különbözik összetételében, és ezért a megjelenés, tehéntejből származó vagy kecskét. A gyermek, mint egy emberi csecsemő, igaz a nők én anyja tejében. A test minden nő alkalmazkodik igényeihez kisbabája van, így a gyerek ideális tej anyja.

Ezen kívül túl sok zsírtartalmú tej problémákhoz vezethet a belei a morzsákat. A zsírok nehéz megemészteni, és a baba erre elég hosszú enzimeket.

Tej elöl és hátul

De még ha a gyermek testtömeg-gyarapodást nem elég, akkor a vétkes gyakrabban, mint nem „rossz” a tej, és a hibák alkalmazásáról szóló.

Ha az anya tolja a baba a másik mell amint működni kezd egy kicsit, vagy akár csak lassabban szopás, a baba időben szopni csak az első tejet, amely kis mennyiségű zsírt. Ebben az esetben a gyermek szopás elég tejet nehéz lehet hízni. Így tolja a gyermek közben az egyik etetés csak akkor lehetséges, ha a valódi hiánya anyatejbe.

Egyes anyukák szeretnének a gyermek kap egy kövér ételek előtt öntse a tejet. Szóval nem kell tennie. Vastag zsírtartalmú tej nem felel meg teljesen az igény morzsákat a folyékony és sorolható rosszabb. Gyakran jobb, hogy a baba a mell. Minél hosszabb a gyermek nem eszik, annál több tej volt ideje hámlasztja, és minél nagyobb a különbség a folyadék átlátszó első, amelynek sikerült lecsapolni a mellbimbó és a hátsó zsír.

Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt

Ha sok tejet, és a gyermek nem szívja azt teljes egészében, akkor lehetőség van egy kis időt, hogy egy baba ugyanazt mell, hogy dososal vissza zsírtartalmú tejjel.

Nem kell aggódnia, hogy az esti tejet az emlő nem elég. Ez nagyon zsír, így a baba evés után „krém” kell táplálni, szívesen és jól alszik.

De minden esetben, ha a gyermek alkalmazzák igény, ha a szoptatás létre, és az összeget a tej egyenlő száma szar, a baba megkapja az összes, hogy szüksége van. Ő az első „ital” front tejet, majd „enni” vissza.Egyes nők is giperlaktatsiya, vagyis olyan helyzetben, amikor a formák több tejet, mint a baba tud szopni. Aztán a baba valóban szar az egyetlen folyékony tej első és a hátsó, evés után, nincs idő, hogy ott van. A fő probléma ebben az esetben nem az, hogy a gyermek kaphat kevesebb zsírt és kalóriát. Folyékony tej túl gyorsan halad át a beleket. Tejcukor, a laktóz, nincs idő vége előtt a szünet, és elkezdi erjedés a belekben a gyermek. Ez vezet a kellemetlen érzés, puffadás, felböfögés.

Ebben az esetben egy kis öntse tálalás előtt. De meg kell, hogy fokozatosan csökkentsék a szivattyúzás ideje fokozatosan tej mennyisége megegyezik az a gyermek szükségleteinek.

Hogyan lehet növelni a tej zsírtartalmát

A diéta a szoptató anya nem rendelkezik egy bizonyos hatással van a tej összetételének. Zsírtartalom elsősorban a genetikai tényezők. A megfelelő táplálkozás szükséges az első helyen a legtöbb anya, ha ő hozta létre a fia vagy lánya, és megtartotta az egészségüket. Végtére is, az élet nem áll csak a gyermekek gondozása, és a gyermek szüksége van egy egészséges és gyönyörű anya, hogy ő büszke lenne.

Ezen túlmenően, a megjelenése a tej nem tükrözi annak összetétele és fűtőértéke. Ha teszünk egy elemzést kékes tej, és így sok az elején szoptatás, akkor szinte mindig kiderül, hogy az összes mutató ez normális.

De ha az anya még mindig nem tud megnyugodni, és igazán akarja növelni a tej zsírtartalmát, akkor meg kell csinálni a segítségével kedvelt receptek.

Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt

Íme néhány népszerű recept:

 1. A dió takarítják, főzött forró tejjel. Ez az infúzió inni a harmadik csésze naponta kétszer.
 2. Segít abban, hogy a zsírtartalom magvak, földimogyoró, fenyőmag és halva.
 3. Egy másik hasznos termék, hogy növelje a tej zsírtartalmát kell tekinteni a brokkoli. Belőle főzzük a levest, vagy hogy egy salátát.
 4. Népi gyógyászat javasolja a zöld tea fogyasztása tejjel. De emlékeznünk kell arra, hogy a zöld tea - erős tonik termék, amely megzavarhatja az alvás baba.
 5. Növekszik a tejzsír hozzájárul a kalcium, így az anya kell venni a menüben sajt, lehetőleg normál zsírtartalommal nem zsírszegény. De, persze, figyelembe kell venni annak lehetőségét, hogy az allergia a tejtermékekre, a gyermekek.
 6. Szoptatós anyák enni sajtot és a vajat. Ez egy jó termék. És akkor is, ha ezek nem befolyásolják a tej zsírtartalmát, alkalmazásuk hasznos anya. De emlékeznünk kell arra, hogy a sajt, vaj - nagyon magas kalóriatartalmú ételek, így kell, hogy ott ésszerű mennyiségben. Ellenkező esetben, a szoptatás ideje alatt, akkor búcsút a derekát.
  Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt

Ha a tej túl kövér

Ha éppen ellenkezőleg, a tej túl kövér, akkor próbálja meg több folyadékot iszik, eszik levesek, folyékony tejtermékek.

Ilyen panasz rendkívül ritka. Baba általában félnek alultakarmányozás, és nem túltáplál. De ha az anya még mindig aggódik a túlzottan magas zsírtartalmú teje, akkor csak meg kell emlékezni, hogy az anyatej mindig tökéletesen alkalmas gyermeke, és megszűnik a ideges.

Nem kell, hogy nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, amelyet az anya tej: kékes vagy sárgás folyadék vagy zsír. Tény, hogy ez nem nagyon fontos. Ha a baba boldog és vidám, jól fejlett és gyarapodik, akkor anyám nincs értelme, hogy még gondolni a tej összetétele is. Jobb időt tölteni valami hasznosabb.

 • Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt
  Mi van, ha az anyatej vált sós?
 • Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt
  A készítmény anyatej
 • Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt
  Hogyan minőségének javítása az anyatej
 • Miért az anyatej folyékony, mint a víz, hogy ezt
  Első és hátsó tej: Tudni kell, hogy öntsük le tálalás előtt, és mi a teendő, ha a gyermek lusta