Miért az emberek fáznak, amikor a hőség

Miért az emberek fáznak, amikor a hőség

Van néhány ok, amiért sokan úgy érzik, folyamatosan hűtve, akkor is, ha öltözött melegen. Próbáljuk megérteni.

Testünk lehet hasonlítani az otthoni, hogy van egy intelligens fűtési rendszer. Kazán - máj, ez melegíti a folyadékot (vér) szivattyú - a szív, a test gyorsítja az erek csöveken keresztül minden sarkában a test. Izomszövet hőtároló, mivel az akkumulátor. Ha ez egy tökéletes rendszer meghibásodik, az emberek folyamatosan fagyasztható.Az okok, amiért egy ember hideg

Ok chill - Body

Legmelegebb emberek a normál testsúly és izmos sportolók fagyasztható legkevésbé. Karcsú nők nem vesznek részt a fizikai aktivitás, alacsony anyagcserét, és minimális mennyiségű hőt, mindig reszketett. Azonban a túlzott telítettség is okoz fagyasztás erősebb. A felesleges zsír tömöríti hajók rontja a vér áramlását.

Miért az emberek fáznak, amikor a hőség

Ok chill - életmód

A dohányfüst az oka annak, fagyasztás kezek és lábak. Az a tény, hogy ez érszűkületet okoz.

Továbbá, ha a diéta és csökkenti kalória, a szervezet reagál erre a csökkenés anyagcserét a hideg évszakban. Ez azt jelenti, hogy fázik a szokásosnál több.Az alváshiány is zavart hőszabályozás. Mindazok, akik elég alvás, fázik a nap folyamán; Ennek ismeretében ruha melegen után álmatlan éjszakát.

Az ok chilliness - alacsony nyomású

A hipotenzív csökkentett értónus. Melegítő test vér fut át, lassan és alig jut a perifériás hajszálerek, például a keze ügyében. Az ilyen ember fagyasztás még a bunda és egy paplan. Ebben az esetben fontos, hogy a fizikai aktivitás növelése, séta. futni. aerobic, úszás és egyéb hasznos gyakorlatokat.

Miért az emberek fáznak, amikor a hőség

Chilliness ok - vashiány

Csökkent hemoglobin szint okoz meghibásodása ellátó szerv oxigénnel. Redundáns erek kitágulnak, hogy növelje a vér áramlását, és reagálnak, mintha egy nagyon meleg szobában. A test ad az értékes hőt pazarolnak, és gyorsan megfagy. Meg kell találni az okát, hogy nem a hemoglobin, akkor lehet a jele a súlyos betegség.

Ok chill - hormonális problémák

Üzemzavar a belső elválasztású mirigyek - a leggyakoribb oka fagyossághoz. Alacsony pajzsmirigy működése csökken az anyagcsere és gátolva fogadó szállított hő az élelmiszer kalória. Az ilyen ember teljességében, közepesen erő, és ő hideg lábak bármikor. Terhes nők is szenvednek a hidegtől.

Törött hő és a cukorbetegség: néha a lábak fagyasztott olyan mértékben, hogy az érzékenység elvész bennük. Ha úgy gondolod, hogy hormonális problémák, azonnal forduljon a szakember.

Miért az emberek fáznak, amikor a hőség

Hogyan tartsuk melegen

1. Mash a kefét, roll a kezét a könyök, majd vállízületeket. Forgatás a törzs. Poluprisyadte és forgassa el a térd, a csípő.

2. Végezzük forró tea a termosz.

3. elvetése a hideg a testhezálló ruhát és cipőt, zoknit viselni és kesztyűt minden időben.

5. Pre-feküdt a takaró alatt egy nagy üveg nagyon forró vízzel, akkor meleg a lap.

Látogasson 6. orosz fürdő vagy szauna. ha nincs ellenjavallat.