Miért barátnője nem tűri a barátságos ölelés, a megoldás

Kérdések a pszichológia:

Üdvözlünk! Van egy furcsa helyzet egy barátja: valamilyen okból nem tetszik neki, ha az ölelésből. Én már többször próbáltam ölelni, csókolni, de nem mondja meg: hagyj békén. És amikor megpróbáltam beszélni vele, miért nem szereti ezt, azt mondta nekem: „Ne megsértődött, csak talán egy ember. Van egy ember, akinek én vagyok ideges. Azt megölelni, már őt sírni, de nem te voltál. " És amikor megkérdeztem: „Ki?” Azt mondta: ... „Nagyi, nagyi” (Itt meg kell jegyezni, hogy a nagymama az ő halott barátja, aki az utolsó napokban nagyanyja életének sértette az utolsó szavai, és egy nap, egy barát, találkozástól a kórházban nem volt ideje, hogy bocsánatot kérjen, mert a nagymamám meghalt. barátnőmmel szerint neki, hogy megrázta. az a tény, hogy ő nem kér bocsánatot.) Igaz, ő mindig megcsókolja kutyák és átöleli őket. Csakúgy, mint állandóan azt mondja, hogy örült, hogy átfogja, amikor találkozott egy másik barátja. Hogyan lehet megérteni a viselkedését egy barát? És, hogy miért nem szeretem ölelést, tiszta barátság? (Igaz, hogy a MCH ölel örömmel, sőt, gyakran viszi el, amikor egy barátja próbálja meg átölelte, és ő is veszi magát a kezdeményezést a kapcsolatot).Válasz theSolution pszichológus:

Fenntartani a baráti kapcsolatok ölelés teljesen opcionális.

A lényeg a barátság bizalom és a kölcsönös támogatást a nehéz időkben. Amit sürgősen válaszoljon a hiánya ölelés, azt mondja, hogy a szükséges testi érintkezés nem elégedett a korai gyermekkorban. Éhség fizikai érintkezés miatt lehet hideg hozzáállás az Ön családjának. Ez történik, ha fedetlen kérdések codependency. Nevezetesen, ha befejezetlen csatlakozási folyamat, ami viszont az első négy összetevője codependency kérdéseket.

Egy zárt kérdés codependency nincs éhség fizikai kontaktus

A probléma lényege abban rejlik, hogy te jóban van a cél, hogy teljes a befejezetlen baba-szülő folyamatokat. Úgy érzi, egyfajta éhség fizikai kapcsolat és öntudatlanul próbálják zárni ezt a kérdést leple alatt a barátság. Ismerőse jeleket küld jelezve, hogy nem hajlandó támogatni a kommunikációs barátságos ölelések. Amikor egy barátja azt mondja, „Hagyj békén” - jele érzéseit leplezetlen hatású. Sőt, azt világossá tette, hogy te, hogy ölelés neki - ez egy kifejezési módja áhítatos hozzáállás. Az ilyen hozzáállás kellett nagyanyja, egy másik barátja. Ő is szeretettel utal a kutyákat. Motiváció testi érintkezést MCH y ez nem barátságos, és a szeretet.

Barátságos ölelés azt jelenti, nyitottság, bizalom és öröm.

Tekintettel van barátnője, nem tapasztalja ezeket az érzéseket. Ez arra utal, hogy Ön több nyitott kapcsolatok, mint a barátnőd. A legvalószínűbb feltételezés az igaz, hogy megnyerje vissza megoldatlan lelki problémák baráti kapcsolatokat.Share szociális. hálózatba

Kapcsolódó cikkek

12 gondolatai: „Miért a barátnője nem tudja elviselni a barátságos ölelés? "

Ha valaki fontos ölelés, akkor miért lehet durva? Véleményem mondani, hogy „Hagyj békén”, legalábbis nagyjából. Sőt, annál értékesebb barátságok és támogatást. És azt mondják, csúnya dolgokat, sőt, azt mondani, hogy úgy érzem, hogy valaki szeretettel (egy másik barátja, nagymama), de nem egy konkrét személy nyitott, mivel a barátnője), súlyosan. Mindig udvariasan világossá teszik, hogy abban a pillanatban nem egy személy a testi kapcsolat. És akkor, a tapasztalatok egy ilyen szeretettel kutyák, legalábbis furcsa.

Érdesség jele lehet az alacsony érzelmi intelligencia. Mi volt az oka az alacsony szintű érzelmi intelligencia - foglalkozni kell külön ...

És miért van egy hasonló érzés a kutyáknak Ez az egyik dolog, amikor a felelősség az állatokkal szemben - például a vonat őket, hogy készítsen az állatorvos, vigyázni az egészségükre. De végtelenül nyomja állatokat, főleg a barátai előtt, mint valami hülye. És kegyetlen.

Jegyezzük meg, kérjük, a következő. Okok-e a barátnőd a fájdalmat az állatoknak. És ha igen, elemzik - ha úgy érzi együttérzés számukra. Ha az együttérzés nincs jelen, akkor lehet értelmezni, mint az erőszak.

Egy barátom is elütött egy kutyát, ha ő a rossz hangulat, vagy azért, mert a kutya volt probléma, például, séta közben. Arra vonatkozóan, hogy ő úgy érzi, együttérzés nekik - nem tudom. Néha, ha ez alatt a fodrász kutyák véletlenül hozzáér a test a kis kutya, akkor - igen, ő is elkezd ölelni és csókolni a kutyát. De más esetekben - nem!

Élők együttérzés nem árt az állatok, akkor is, ha mérges ...

Kölcsönös - alapján a morális viselkedés.

A probléma is, hogy a szorongó érzés, hogy a nagymamám barátom volt tapasztalható, amikor meghalt! Azt követően nagymamám halála, egy barát, és azt mondta: „Mi az ember, akinek én vagyok ideges. Ez nagymama, nagymama (idején nagyanyáink beszélni már nem él!). Rámeredtem barátja, és azt mondja: „Nos, ő az.” És amikor egy barátja nagymamája élt, egy barátja neki csak áhítatos magatartása nem volt! Éppen ellenkezőleg, az I. és ő azt mondta, hogy „én nem a nagymamád szeretett. Sőt, az utolsó nap az életében, I (barátnőm) sértegette az utolsó szavai. De a halál a nagymamám megrázott az a tény, hogy nem volt ideje, hogy kérjen bocsánatot. " Csak barátja ment a kórházba, hogy a nagyanyja, hogy kérjen bocsánatot a nagymamám, mint az anya barátnőm jött haza a könnyek, mondta. hogy a nagymama nem több! „és így furcsa, hogy ez egy áhítatos magatartása az elhunyt cheloveku.Tipa,” Én vagyok a (halott!) ember ölelés, sírni volt. "
Hogy lehet az, hogy megértsük?

Úgy vélem, hogy ezt meg kell érteni hazudik.

És véleményem szerint, egy barátom csak úgy érzi bűnösnek felé nagyanyja, és valahogy megpróbálja kompenzálni azt. Talán nem tudja elfogadni azt a tényt, hogy a nagymamám már nem, és elkezdi mondani, hogy az IPC, nagymama - samvit szeretett egy. By the way, néha segíthet egy barátjának, hogy túlélje zhtu veszteség és megemészteni azt. Például, hogy beszélni vele nagymamám, kérje, hogy képeket. Együtt jár a temetőbe, ha természetesen a barátnője akar. És míg rájött, hogy nem azonnal felfedi modet, időbe telik, hogy csökkentsék a távolságot. És ne aggódj, minden rendben lesz!

Szia, én is meg kellett küzdenie a jelenség - ez itt a barátom, még fél. Bár, hogy ebben a szörnyű. Végtére is, ez teljesen normális. Support fejezhető, többek között, és fizikailag is. És mi a különbség a motivációs szerelem és a barátság, és miért van szükség, hogy építsenek egy kettős mérce egy ölelés, és még azt mutatják, míg a másik -? Udvariatlan lenni, taszító?

Covershenno igaz, ott már kettős mérce. Sajnos a levél nem elég arra utaló információ, az oka ennek a viselkedésnek barátnője. Igazad van, hogy a baráti támogatásával fejezhető fizikailag, de vannak bizonyos szabályok a testi érinti. Barátságos kapcsolatot befolyásolja a kezében, akkor könnyen megérinteni a mutatóujjával az orr, a pat a vállát.