Miért csökken a levelek

Miért csökken a levelek

Nagy, világos és egészséges levelek a jele, hogy a növény jó érzés. Mindazonáltal előfordulhat, hogy a virág szobában, akik elég egészséges, fokozatosan csökken a levelek. A termelők, tenyésztők ibolya, időnként ilyen probléma.Az okok, amiért a levelek is összetörni

A fény hiánya az egyik fő oka, hogy van szobanövények a levelek zsugorodnak. Abban az ibolya így összeállított levélnyél és kissé megváltozhat színező réteg.

Kezdő termelők gyakran ültetett összes növények talajban keveréket ugyanolyan összetételű, amely nem teljesen ésszerű, mert néhány növények inkább enyhén savas talajt, más alkalmas semleges. Helytelenül kiválasztott föld szobanövények okozhat, hogy a levelek a növény lett kicsi. Egy ilyen probléma időnként tulajdonosai által rózsa ültetett a földbe alkalikus reakcióban, míg ez a növény inkább enyhén savas talajt. Termelők, aki átvette a tenyésztési dieffenbachia is szembe ugyanezzel a problémával.By felszínesség levelek okozhatnak hiányzik a tápanyagok a talajban és a túlzott megvastagodása. Violet, ami nem átültetett új talajjal, megszűnhet tetszeni virágüzlet megjelenésük néhány év.

orvosság

A fény hiánya lehet korrigálni, használt kiegészítő világítás fénycső. Különösen fontos ez kezd a tél beállta, ha a rövidített nappali órákban. Mert ibolya, különösen, ha az egész gyűjtemény, lehetséges, hogy gondoskodjon a rack megvilágítás.

Plant, boltban vásárolt, átültetett földkeverék alkalmas rá. Mert ibolya őröljük, összekeverjük a két rész homok, humusz két részből áll, az egyik rész gyep föld és négy rész a lap. Anthuriums fogja érezni rossz fényt a szál keverék egyik része a gyep talaj, apróra vágott moha két részből, és azonos mennyiségű tőzeg.

A növény, melynek levelei zúzott annak a ténynek köszönhető, hogy a hosszú ideig átültetett új talajjal, akkor segíthet, átültetett be egy friss aljzat. Ibolya, amelyeket ajánlott a cserépben nevelt kis méret ez a művelet áll prodelyvat évente. Amikor átültetést kell elválasztani a felnőtt növény leányvállalata aljzatba és a root őket egy nedves anyag.