Miért csökkenő lila levelek - egy könnyű dolog

Nem tudtam, hogy a beltéri növények, annyira jó lehet. A cikk szerint, szobanövények rossz anyagokat a levegőből szívja! Most van egy hasznos virágok lesznek minden szobában. Megpróbálom a lehető legnagyobb, hogy ezek a színek, hogy leírják a cikkben. Köszönöm.


Növekvő gombát otthon egy újat. 100% próbát. Köszönöm a tanácsot.

Ettem egyszer bodza, cseresznye, hogy nem tesz különbséget, és az íze ugyanaz.

Ebben az évben, a sárgarépát termesztenek nagy, ízletes és nagyon lédús. Szerencsére nebylo nincs káros rovarok vagy bármilyen betegséget.

Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik sárgabarack szinte minden nap. Olvasás előtt a cikk, én nem tudom, mi Sárgabarack gyümölcslevek segít visszaállítani a látást. Nekem van egy probléma vele ettől. Köszönöm szépen a cikket. Elkezdeni a felkészülést a recepteket.

Kerestem ezt az információt a nagymamám. Még mindig a sadovodchik tavaszi poprobuetpoprobuet mondta. KÖSZÖNJÜK!

Veszek tablettát a ginkgo biloba. Hol lehet kapni ezt a gyógyszert, folyékony formában? Köszönöm előre is a választ.

Book of Ginkgo biloba folyékony formában a honlapon Travmag.ru

Ginkgo biloba értékesítik folyékony formában, kérje a gyógyszertár a városban.

Veszek tablettát a ginkgo biloba. Hol lehet kapni ezt a gyógyszert, folyékony formában?

Köszönöm előre is a választ.

Miért csökkenő lila levelek

Miért csökkenő lila levelek - egy könnyű dolog
Semmi sem szebb és szebb, mint a nagy, sötétzöld, kissé szőrös levelek Saintpaulia, keretezés egy kis csokor fényes virág fejek a ablakpárkányon. Hogyan elvesztik vonzerejüket, ha idővel a levelek kezdenek egyre kisebb. Ez komoly problémát okoz, hogy meg lehet oldani, ha szükséges, miután elemezte a feltételeket, amelyek virág és helyesen eleget tett minden ellátási feltételeinek.lehetséges okok

Minden virág kell figyelembe venni a személyes jellemzők. Violet - sem kivétel: ha megsérti az alapvető követelményeknek a saját ellátás, az első, hogy szenved a megjelenését. Ezért a harc a szépség a pet kell figyelni, hogy a következő pontokat:

  1. A talaj minősége. Saintpaulia, mint, sőt, más magvak szereti talaj gazdag ásványi anyagok és tápanyagok. Ha hosszú megváltoztatni, az eredmény lehet egy kisebb levelek. A legjobb, ha hozzá humusz a talaj és az újratelepítést minden évben.
  2. Helyhiány. Roots nőhet, így a virág lesz nagyon zsúfolt kis fazék.
  3. A felesleges helyet. Ez a probléma akkor is előfordulhat, ha túl nagy mennyiségű földet. Ha a szépség ültetett egy nagy fazékba, annak kiváltó rendszer egyszerűen nem tud megbirkózni az ilyen mérleg. Válassza kapacitás alapján kell nem a levelek, gyökerek és méretben.
  4. Alacsony fény. Violet szereti napfény (nem közvetlen sugárzás), nem semmi, hogy minden amatőr és tapasztalt virágárusok fel világít ablakpárkányon. Ezért, ha a körülmények miatt ő egy sötét helyen, hogy ez extra könnyű, különben nem fog csak változni a mérete a levelek, hanem változtatni a színét.
  5. A következmények a transzplantáció. Ebben az esetben egy átmeneti állapot senpolii betegség. Ő lesz az ő stressz és talpra nagyon hamar.
  6. Kártevők. A leggyakoribb az összes a takácsatka, ami nem látható első látásra. Ezért szükséges, hogy alaposan vizsgálja meg minden levél, minden oldalról, és tegyen sürgős intézkedéseket, hogy megszüntesse ezt a kártevő.
  7. A felesleges nedvességet. Mivel a túlzott öntözés senpolii gyökerek is rothadás. Meg kell vizsgálni a gyökereket, levágta a beteg számít, megszórjuk faszén és mindig átültetett új talajban.
  8. Az alacsony páratartalom. Permetezésmentes nem segít, mert gyorsan elpárolog, és a levegő kiszárad újra. A legjobb megoldás az KERAMZIT - speciálisan égetett, porózus agyag felszívja a vizet, és csak lassan szabadul fel azt. Edények a virágok meg a tálcán, amelyben vylazhivat nedves duzzasztott agyag, elárasztotta vízzel.

Meg kell jegyezni, hogy a levelek nőnek sekély, és mert a sok gyermek, aki gondoskodik a szükséges teljes körű fejlődése tápanyagokat. Ezért, amikor egy másik transzplantáció óvatosan elválasztja őket a fő virág.

Bármi is az oka a romló egészségi állapotát a ibolya, ha megszünteti a negatív hatást gyakorol rá, és neki a legkényelmesebb körülmények között újra találja meg elveszett szépség


Megvitatni ezt a cikket a fórum