Miért élek, nagyon ijesztő - mit kell tenni

Fear - veleszületett, az emberi érzelem, félelem nélkül élőlény nem lenne képes a túlélésre.
Azonban az emberek gyakran fordulnak pszichológusok segítséget a kérdést: Miért én nagyon megijedtem, hogy élni és mit kell tenni, hogy nem kell félni?


Hogyan lehet megszabadulni a félelem

Miért élek, nagyon ijesztő

Egy pszichológiai honlapján: „Félek”

Helló Itt van a probléma. Beteg voltam egyszer (szédülés, fülzúgás, dobogó szívvel, szeme sötét, hányinger) Aztán elment, és én él jelenleg. De valahogy rosszul éreztem magam, és eszembe jutott ez a poluobmoroke. Féltem hirtelen megint velem történik ez. Én nagyon félek, hogy még most is húzza ki, és a házat, egy. Elkezdtem erős pánik. Szeretem, hogy nem veszik észre. Fél mindent hányás.
Azt kiugrott, és mindent kézzel biztonságosan. Hazajöttem, és volt egy szörnyű állapotban, mint a kétségbeesés, hogy ez történt velem ma.


Ettől a pillanattól kezdve attól féltem, hogy az, amit: én is nagyon ijesztő. Én indul a pánik, lennék félek, ha félek, hogy soha nem ér véget, és fogok őrülni. Tehát, az egyik barátom, akivel közös a problémát, és azt mondta, hogy meg kell kommunikálni az emberekkel, hogy amikor a rossz gondolatokat a félelem jön, rögtön elkezdett beszélni valakivel. De vettem, hogy valami a maga módján, hogy ha nem lesz ember, nem tudok menekülni a félelem, és én szörnyen megijedtem, és én sem segít. Már nem otthon egyedül Azóta. Ha maradtak még egy kicsit, tudtam, hogy féltem, hogy egyedül otthon, és amint a szíve vadul kalapált, és én vagyok valaki, akár az úgynevezett jön egy látogatást. Mintha szökött félelem.

Egy idő után megtanultam valamit, mintha egy rossz gondolatok, de megint azzal a megkötéssel, hogy „ha bármi történik, én megyek, ott és akkor, vagy kap valamit.” És egész idő alatt, mint egy ördögi kör, először feszült, aztán hadd menjen, akkor azt hiszem, mindent csinálok én nem félek többé. De aztán megint, újra.(Mellesleg a pánik, mivel egyre több és ez nem csak a félelem, hogy el fog jönni). És nem érdekel, mindenkor kerülni a házat egyedül lenni. Élek közelében jó szomszédok mellett a szüleim házában, a szomszédban a rokonok. Nővér egy házban közel. Mindig tudom róla, mintha én mentők. Élek a férjemmel. By the way, én még soha nem fordult a segítséget. Szóval, nagyon szeretnék megtanulni, hogyan kell élni, mint korábban. Baldet abból, hogy otthon vagyok egyedül, Én is egy szeretett otthon, egy egész éjszaka, és nem félt semmitől (bár voltak, mint én félelmek pánik), de miután egy beszélgetést ez az ember, van-e cserélni.

Azt szeretné, hogy valóban megtanulják, hogyan kell egyedül lenni, nem ilyen gondolatok, „nem tudok élni nélküle az emberek, hogy én félek, hogy nem tudtam menekülni a rossz gondolatokat.” És bárcsak ott volt, nem hiszem, hogy ha menekülni rokonok. Itt még azt mondom magamnak: „mi a különbség akkor Nastya, akkor is, ha valaki otthon van, akkor is tapasztalható ijesztő gondolat” (de én csak tudom, hogy ha hirtelen szörnyű. Ez segít nekem mindig).

Tudomásul veszem, hogy hajtott magát ebbe a keretbe. Szeretnék élni, mint korábban, még a félelmek a pánik, de csak nem emberek nélkül. Nehéz munka. Én mindig valakivel lenni, vagy keresni valakit. Belefáradtam, hogy beleesik a kábulat, amikor tudom, hogy lesz egy kis időt egyedül lenni, és már a fejében, hogy megkeresse az õ „megmentője”.

És rettenetesen félt, hogy hamarosan egy éjszaka, és közeli rokonai nem lesz, és már a gondolataim görgetni a képet, akinek én, ha lesz félelmetes. Általában én egy egész héten. Minden alkalommal ismétlem, hogy a férjemnek, hogy félek. És mivel ez már a rossz hangulat. Az ilyen félelem három évig tart. (És még mindig tudja, hogy némi időt vesz igénybe, és én nevetek ezt a félelmet, mint a nevetés most, mi volt egykor félnek kimenni az utcára egyedül (félelem félelem).

Amit igazán ijesztő

Ahhoz, hogy a kérdés, hogy mit kell csinálni, ha nagyon féltem. lehetséges, hogy válaszoljon a közvetlen beszélgetést a terapeuta. Megszabadulni a rögeszmés gondolatok. félelem elvárásainak pánikbetegség. és megtanulják, hogy ne féljen egyedül lenni - talán a segítségével pszichoterápiás beavatkozás (esetleges internetes).

Tanácsadó szakpszichológus névtelen e-mail