Miért erősen karcos gyomra a korai és a késői terhesség, mit kell tenni

Miért erősen karcos gyomra a korai és a késői terhesség, mit kell tenni

Jelenlétében ilyen nehézségek, nem tudom, hogy a testmozgás az első helyen: kifejezni nagy sajnálattal, vagy egyszerűen, hogy megpróbálja megnyugtatni, hogy nem aggódik. Próbáljuk végrehajtani egyszerre. Így sok kismama érezheti vakarja a hasát, sőt, mint az első hét a terhesség, és az utolsó szakaszában a terhesség baba. Néha nem is olyan könnyű szenvednek súlyos viszketés, és néha akkor elég elviselhetetlen, és egyre távol ez, akkor egyszerűen nincs hova. A vemhességi időszak tart örökké, mert van, hogy egyszerűen elviselni és tapasztalat eredő viszketés. De azt is hangsúlyozni, hogy ez nem jelenti azt, hogy csak legyen türelmes, és ne tegyenek olyan lépéseket, amikor a súlyos viszketés, a has terhesség alatt. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy néha az ilyen típusú viszketés jelenlétére utalhat a szorongás tüneteit. Másrészt ott van legalább egy ideig, legalábbis nem sokáig, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse, vagy gyengíthetik ilyen viszket.Hogy ez alkalommal az orvosok azt mondják?

Érdemes megemlíteni, hogy sok éven át a viszketés, amely megjelent időnként a terhesség, mivel az egyik, hogy jelentkezik a has, általában nem adunk a valódi oka a megjelenése bármilyen nyugtalanságot. És mi ez valóban meglepő? méretű női folyamatosan növekszik, a hasa nő, méretének növekedése (még ha nem is látható), és ott nyúlik a bőr. És ez a folyamat maga folytathatja egyfajta viszketegség egy terhes nő.

De ma, a tudósok az elmúlt években hozott egyhangú döntést végrehajtására vonatkozó újbóli ellenőrzését mindent. Ismerje meg, hogyan minden korábbi figyelmetlenség ebben a kérdésben, a indoklást találtak, és hogyan ténylegesen igazolja. Tudósok végeztek egy meglehetősen nagyszabású tanulmányok. A végeredmény a realizált vizsgálatok Dr. egészen más pillantást a viszkető érzés, amely akkor néha kezében egy csecsemő. Így ma az orvos egyértelműen figyelmezteti erős kártolt has terhesség alatt, lehet, hogy a zavar a működését a májban. Ez a betegség, hepatitis, epehólyag-gyulladás és más betegségek is előfordulhat a megjelenése a súlyos viszketés. Ugyanakkor, viszketés átterjedhet az egész terület a has és más területeken is. Ez vonatkozik a karok, mellkas, lábak és vissza. „Beszűkült viszketés” elsősorban inkább szerezni estére. Ő egy hangsúlyos, sajátos csak neki karaktert. Ritkán „máj- viszketés” zajlik együtt éles és nagyon kellemetlen égő érzés. És abban az esetben, cholestasis viszketés terület elolvad lábak és kezek. Ilyen állapotban van egy nagy veszélye, amely miatt a halál a magzat és a megjelenése több más tragikus és váratlan komplikáció.

A legtöbb esetben az akut cholestasis, amely más néven holetsistitnym hasnyálmirigy-gyulladás, néha terhesség gyakrabban fordul elő nőknél, akiknek kórtörténetében áthelyező epekövesség, vagy ha előtte, ő volt beteg hepatitis A. csoport kockázati is nő a krónikus epehólyag-gyulladás akik ettek és a terhesség előtt, és néha specifikus hormonális terhesség. Ez magában foglalja a nők, akik a többes terhességek, a nők ritkán kikelt egy fiú vagy egy nő éves kor felett 32 éves. És világos, hogy a tény, először be kell mutatni egy orvos, úgy, hogy a szükséges vizsgálatokat, ha májbetegségben szenved. Pontosan azért, mert ez nem szükséges, hogy adja át a tervezett vizsgálat, vagy egyeztetés a kezelő nőgyógyász. Nem kötelező, hogy részletes információkat az orvost minden homályos jelei az Ön számára, figyelembe véve a tényt, hogy a gyomor kezdett viszketni néha terhesség.Ha a vizsgálatok azt mutatják, hogy minden rendben van, akkor nem kell aggódni. Csak azt kell, hogy a standard biokémiai vizsgálatok a vér, ritkán kell tennie a májfunkciós értékek (AST, bilirubin, ALT), csinál egy ultrahang a hasüregbe. A has néha terhesség vitathatatlan és feltétlen jogot biztosítanak egy kicsit viszket. És akkor az orvos ad egy kis pontosítás: ha egy fog által okozott stretching a bőr. Aztán kissé hangsúlyos és lokalizált csak kisebb területeken a bőr a has, ez elég lehet szenvedni. Emellett nem szabad elfelejteni azt a tényt, hogy szinte minden helyzetben és minden, ami csak egy terhes nő is kialakulhat allergia. Ez megnyilvánulhat formájában viszketés.

Mit mondanak magukról, ezért a terhes nők?

Miért erősen karcos gyomra a korai és a késői terhesség, mit kell tenni

Gyakran ez az allergia megszűnik valódi oka a viszketés, ami érezhető a bőrön a has. Nos, ez történik, ha hallgat a vélemények magukat a terhes nők. Továbbá, az egyik figyelembe kell venni azt a tényt, hogy túl gyakran anyáknak van jövője intolerancia szövet készült műszálas, gyapjú és egyéb alkatrészek, amelyek allergiát okozhatnak reatsiya. Lehet, hogy az anyám egy reakció bármely használt kozmetikumokra terhes, hogy nem veszi figyelembe azok használatáról a terhesség előtt, és hogy ő nem rendelkezik semmiféle negatív hatásokat. Mindenesetre, érdemes megjegyezni, hogy a terhes nő szinte állandóan módosított hormonok. Nagyobb a kockázata a súlyos allergiát kiváltó ételek, tengeri eredetű, és más egzotikus ételek.

Sok terhes nő azon a véleményen vannak, hogy nincs szükség semmilyen intézkedésre, amikor a hasa viszket. El tudod képzelni, hogy egy bizonyos ideig, a viszketés teljesen telt el, és önmagában. És szerint az értékelés a terhes nők, még az erős és gyakori viszketés alakulhat együtt jelenlétében abszolút normális értékek sok elemzés.

Ezen felül, akkor gyakran elkerülhető az orvosi rendelésen, ha az időt beállítani saját étrend. Tehát ne adja szükségtelen terheket a robotoló máj. Olvassa el a cikket, amely szentelt okok előfordulási fájdalom a máj területén gyakran kezében egy gyermek.

Ki lehet hallgatni, és hogy ilyen esetekben tenni?

Ne felejtsd el a betegségek, mint például epehólyag-gyulladás vagy a hepatitis. Ezek nagyon nehéz nem észrevenni, ha rendszeresen konzultáljanak az alapellátás nőgyógyász, és átadja a tervezett vizsgálatok. Ebben a tekintetben nincs ok az aggodalomra, ha a vizsgálati eredmények elfogadható határokon belül.

Tény, hogy sok kismama szenved erős viszketés gyomor néha kezében egy csecsemő. Ugyanakkor, ez a kellemetlen érzés alakulhat ki, főleg a terhesség utolsó harmadában. Ugyanakkor előfordul, hogy a viszketés megjelenik az első és a második trimeszterben. Annak érdekében, hogy az állapotuk, meg kell próbálnia, hogy végre néhány egyszerű és objektív tanácsot.

ajánlások

Miért erősen karcos gyomra a korai és a késői terhesség, mit kell tenni

Mindig kövesse az egyszerű higiéniai szabályok, rendszeresen megpróbálják elvenni a meleg zuhany, kizárólag gippoallergennye higiénia. Próbálj ne viseljen szintetikus dolgokat, túl szoros ruházatot, vagy az egyik, hogy irritálja a bőrt. Ebben az esetben meg kell kerülni testhezálló ruházatot. Lehetőleg ne legyen túl hosszú, magas páratartalom mellett, és nagyon magas hőmérsékleten.

Hidratálja a bőrt kizárólag kiváló minőségű kozmetikumok. És ez nem kötelező alkalmazni a krémet ellen striák. Úgy véljük, hogy ha van egy genetikai hajlam kialakulásához striák, akkor nem segít semmilyen krémet. Csak azt kell, hogy próbálja meg kenetet a bőr a lehető legnagyobb minőségi krém hidratáló hatású, vagy egy jó minőségű olívaolaj.

Próbálja tartani az irányítást a minőségi jellemzőit az elfogyasztott étel az Ön és megpróbálja megakadályozni a kialakulását allergiás reakciókat. Ne egyen sok egzotikus ételek, nem állandóan sokat eszik, korlátozzák a használatát vysokoallergennyh termékeket.

Tesz kísérletet, hogy megszüntesse a napi étrendjében minden étel, sült, túl zsíros, túl fűszeres és sós. Továbbá, meg kell adni bármikor tejtermékek. Erre azért van szükség annak érdekében, hogy megkönnyítsék a működését a májban. Próbálj meg enni szárított sárgabarack, aszalt szilvával naponta. Legyen Ön személyes szabály minden nap.

Ezen kívül a jelenlegi orvos egybehangzóan azt tanácsolják, hogy elmozdulás a hangsúly a viszketés valami mást, hogy úgy mondjam, hogy elvonja, hogy milyen nehéz volt. Ne felejtsük el, ha van egy biztonságos terhesség viszketés néha, akkor magától elmúlik, talán észre sem fogja venni annak eltűnését. Azonban egy kis időt kell elviselni ezt a szörnyű és a kellemetlen érzés.

De akkor is, ha az oka a viszketés néhány szövődménye a működését a máj, nem csak idegesek, és a pánik. A legfontosabb, hogy képes voltál, hogy a helyes intézkedéseket időben. És akkor, akkor hogy gyorsan talpra, és szülni egészséges és tápláló baba. By the way, ez a fajta viszketés orvosok rangsorolja megnyilvánulása az úgynevezett késői mérgezés, vagy preeclampsia. A gyakorlatban ez nem ritka. Ne felejtsük el, hogy kellő időben nyújtott orvosi segítség garancia arra, hogy minden rendben lesz. És így minden rendben lesz, sőt csinálsz egy fontos küldetés - a születés az új életet.