Miért fáj a lába fájdalmat okoz a lábban - online magazin a lányok

Végén egy nehéz nap során gyakran panaszkodnak nehéznek a lábak. Bizonyos esetekben a fájdalom okát a lábon válhat nem csak a fáradtság, hanem a jelenléte bizonyos betegségek. A fő tényezők (betegség) következtében, amely fájó lábak, és egy kis érintés kezelésére mi drága láb.Nem fogjuk mérlegeli striák vagy törések, mint a legtöbb esetben kérdéseket vet fel fáj a lába sérülés nélkül.

Miért fáj a lába fájdalmat okoz a lábban - online magazin a lányok

9 ok, amiért lábuk


1. Az érelmeszesedés az artériák. A betegség tünetei lehetnek fájdalom a borjú izmok, valamint a rendszeres rohamok. A fájdalom főleg fokozott járáskor, súlyemelés vagy a lépcsőn (van még, akik nem vezetnek az aktív életmód és inkább üljön vagy feküdjön le, mint hogy útközben). Van egy nagyon érdekes tünet ellenére évszakban egy személy szenved érelmeszesedés az artériák, mindig hűvös a lábát. A férfiak a háttérben a betegség, impotencia alakul ki, és teljesen vagy részben megszűnik nő haját a lábujjak. Ezen felül, az emberek szenvednek érelmeszesedés, a pulzus a hüvelykujj feszegették nehéz.

Hogyan gyógyítja ezt a betegséget? Az első lépés az, hogy alkalmazni kell a szakember (általában a sebész). Ő fogja irányítani a ultrahangvizsgálat vénákban. Beteg dohányzók csak súlyosbítja a helyzetet a dohányzás. A betegség vezethet üszkösödés.

2. arthrosis és az ízületi gyulladás. Ezekben a betegségekben, a betegek is panaszkodnak a fájdalom. Ez különösen fokozza a változó időjárási körülmények között. Ha egy beteg osteoarthritis kell sokáig állni a helyén sebek jelennek meg duzzanat és ödéma. A bőr körülötte lehet bőrpír.

Az első jele az osteoarthritis foglalkozni kell a reumatológus. Ő fogja irányítani a röntgensugarak az ízületek és orientációja a szállítás közös vérvizsgálat. A kezelés kerül sor összetett. A kúra magában diéta és a gyógyszerek és fizikai terápiát, mivel csak ebben az értelemben látható pozitív változásokat.

Miért fáj a lába fájdalmat okoz a lábban - online magazin a lányok

3. endarteritis. A betegséget a gyulladással összefüggő az artériás szövetet. A beteg általában panaszkodik erős fájdalom járás közben a lábikra és a láb. Fájdalom után történik az első ötven - száz lépésnyire. Talán a zsibbadtság lábszárát. Ha teszünk egy rövid szünet, a fájdalom elmúlik. De egy idő után úgy tűnik, az új. Ha a fájdalom fordul elő csak egy nehéz nap után, ez nem endarteriita tüneteket.Mi a teendő ebben az esetben - elsősorban a konzervatív kezelés és csak néhány esetben a kezelés zajlik sebészileg. A betegek endarteritis irányítani vaszkuláris ultrahang, MRI. Fontos, hogy a vizsgálandó jelenlétére gyulladásos folyamatokat a szervezetben. Nem szabad elfelejteni, hogy az akut fájdalom, szükséges, hogy azonnal hívjon mentőt. Elzáródásos betegség vezethet elzáródása nagyobb artéria.

4. A csontritkulás. Ez a betegség hiányával kapcsolatos kalcium az emberi szervezetben. Emberi csontok igen törékennyé válnak, hajlamosak a gyors kudarc. Veszélyeztetett - szőke és kék szemű ember (tehát a szépség nem mindig jó dolog).

5. thrombophlebitis. Ezt a betegséget az jellemzi, a kialakulása egy lüktető fájdalom a lábak. Nem lehet a bőrpír és duzzanat. A beteg panaszkodik égő érzés. Erek a lábak vannak lezárva - egy vérrög képződik. Megérintette őket, ami súlyos fájdalmat.

A kezelés kijelöl egy vaszkuláris sebész. Meg kell értékelni a veszély mértéke a vérrögképződés kockázatát, és a szétválasztás. Ő irányítja a beteget, hogy a szállítás teljes vérvizsgálat és szkennelés hajók lábak. A kezelés általában járóbeteg. Vse-Sekrety.ru szakértők nem ajánlják öngyógyítást segítségével népi módszerekkel.

Miért fáj a lába fájdalmat okoz a lábban - online magazin a lányok

6. Diabétesz. A cukorbetegségben szenvedő betegek panaszkodnak görcsös, duzzanat, gyengeség a lábakban és zsibbadás néha. Minden tünetek általában rosszabb az este, és a csúcs éjszaka lép fel. sípcsontvédő bőr borítja viszketés és hámlás. Kiszárad.

Cukorbetegek első küldött tesztek (a vér kémiai, és a vizeletben). A kezelés konzervatív kíséretében betartásának szigorú diétát.

7. lumbosacrális osteochondrosis. A betegségre jellemző a fájdalom a lábak. Kisegítő és pihenés nem segít. Általános szabály, hogy kérjenek segítséget a neurológus vagy sebész vertebrology. A kezelés kezdődik a folyosón MRI, ami után az orvos határozza meg a beteg konzervatív kezelésben vagy ez küldeni a kezeléshez.

Miért fáj a lába fájdalmat okoz a lábban - online magazin a lányok

8. köszvény. A jellemző köszvény fájdalom, lüktető a nagylábujj. Thumb érzékennyé válik. A bőr rajta, mintha gyulladt, megjelenik a bőrpír.

Köszvény kezelésére a diéta, korlátozza az alkohol, hús és hal ételek, gomba, paradicsom. Az orvos gyulladáscsökkentő gyógyszerek.

9. lúdtalp. Ma, lakás - egy meglehetősen gyakori betegség. Emberek lúdtalp, panaszkodnak a fáradtság a lábakban egy hosszú séta után. Ez a fájdalom továbbítják a gerinc, és este a fájdalom csak fokozódott.

Flatfoot egyike azoknak a megelőzendő betegségek korai életkorban, akkor nehezebb lesz kezelni és problémásabb minden értelemben. Ezért olyan fontos a gyermekek számára, hogy viseljen ortopéd cipők, hajlandó óvodák származó „cheshek”. A lúdtalp nem ajánlott viselni a magas sarkú cipő. Fontos, hogy kövesse, ha vásárol cipőt, hogy kényelmes és nem volt közel. Emberek lúdtalp ortopéd sebész nevezi speciális gyakorlat, és előírja talpbetét.

Miért fáj a lába fájdalmat okoz a lábban - online magazin a lányok

Annak érdekében, hogy ezeket a betegségeket - vigyázni a lábad! Végtére is, az egészséges láb egészségének megőrzését az egész testet.
Olvastad Miért fáj a lába? Az okok a fájdalom a lábak