Miért férfi tartja távol a szex után

A helyzet valószínűleg, hogy sok ismerős: a szex után partner indul elkerüli tovább simogat, mint önmagában zárt. Néha ez okozza a nő harag vagy irritációt. De próbáljuk megérteni, hogy miért csinál ...A nők esetében a legtöbb támadás az ember viselkedését lehet a helyzet, ha ez volt az első közös, a szexuális élményt. Különösen, ha az ágy előzte hosszú udvarlás ajándéka. Aztán érezte, hogy a férfi, miután elért elvesztett partner érdeke elviselhetetlenné válik, és nem valószínű, hogy ez a kapcsolat lehet a jövőben. De ez nem zárja ki, hogy a „jövő” bizonyos mértékig, a megoldást viselkedése a férfiak szex után.

Mi az oka, hogy egy nő legyen az ember az ágyban, azt gondolva, hogy van egy közös jövő? Közvélemény-kutatások szerint, a legtöbb éves férfiak 35-45 éves, árukapcsolás kapcsolatot egy nő az első helyen célja, hogy röpke szex vele. Ez a hozzáállás a partner és az ember nem változik közvetlenül szex közben. És ezért, miután bensőséges kapcsolatot sokuk számára fontos hangsúlyozni a meglévő közte és a nő a távolság. Csak néhány keres túl az első szerelmeseinek találkozó és készen állnak egy többé-kevésbé tartós kapcsolat.

Azoknál a nőknél, ennek az ellenkezője igaz. Valóban, a közelség után azonnal az első napon, ő is egyetért, alapján ugyanazon okokból, mint a férfiak -, hogy szórakoztató, vagy egyszerűen azért, mert már nem volt szex. Ez csak akkor, ha egy nő az ágyban, az ő értékelése a helyzet megváltozik. Gyakran előfordul, hogy az már nem egy múló elégedettség a szexuális vágy és a cselekmény sokkal jelentősebb. Valamilyen módon egy nőt érthető. Különösen, amikor bízva természet érzékeny szerető kapcsolati járó mély érzelmi kitörések. De ez az ember? Szerinte semmilyen kötelezettséget partnere, ő nem vette, nem számít, mennyire jó volt a szex. Ezért vágy distantsinirovatsya szex után - egyfajta tartja a határ, amely mögött egy ember tartja a saját függetlenségét és szabadságát.

Hogyan kerüljük el a konfliktus?

Az egyik módja annak, hogy megvédje magát a lehetséges harag pszichológusok úgy elhalasztása szexuális kapcsolatot az ismeretlen férfi, ameddig csak lehetséges. És akkor is, ha egy ember fog kitartani. Meg kell ismernünk, hogy megértse, amit igazán akar - a múlandóság kapcsolathoz vagy egy tartós kapcsolat. És a helyzet tisztázása, egy nő meg kell adni magát egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy mit vár a jövő kapcsolatok. Vajon illik egy rövid kapcsolat nélküli kölcsönös kötelezettségek, vagy vár egy teljesen más forgatókönyv? Elég őszinte választ erre a kérdésre, ha csak rendkívül fontos, mert a rájuk nagyban függ a további erkölcsi állapota nő. Ha sok remélem, nem megetetni elégedve javasolt férfi megterhelő, beépített kizárólag szexuális kapcsolatot, így a választás a partner igaza volt. De amikor annak ellenére, hogy kétségei vannak a jövőbeli szándékait az emberek, ő is úgy döntött, hogy megosztja az ágyban, hagyja, hogy a változások a maguk számára.Mindazonáltal, ha a nő úgy, hogy megvédjék magukat az esetleges harag után, mint a szex?

Szakértők azt mondják, hogy van.

Alig érezte hűtés a partner által, minden esetben lehetetlen megmutatni gyengédség és ragaszkodás, a hajlandóság, hogy továbbra is a törvény a szeretet. Még ha ez nem lesz könnyű, meg kell mutatni a leválás. Azokat az intézkedéseket, vagy a szavakat nem kell mutassanak érdeklődést a további kapcsolatok. Az adott helyzetben, még fel kell adnunk a javasolt másnap búcsút. Lehetőség van arra, hogy része az ember egy ilyen javaslat - a kényszerű lépés, és valójában ő nem törekszik olyan gyors találkozót. A túlnyomó többsége az erősebb nem, ezt a technikát a várt hatást: ők kezdik látni a partner nem csak egy tárgy, hogy kielégítse szexuális vágyait, és még sok más.

De ezt a tanácsot igaz, ha alkalmazzuk azokat, akik még az elején a kapcsolatukat. Mi lesznek nehéz megmondani. Lehetséges, hogy csak a korai szex lesz számukra egy szilárd alapot. Végtére is, az is előfordul, hogy talán első pillantásra egyértelmű, hogy ki lesz a társa sok-sok éven át.

De mi van, ha a partnerek már kapcsolódik egy szerelmi kapcsolat, és hirtelen egy férfi elváltak a legintimebb pillanatait kommunikáció a nő?

Először is, nem szabad elhamarkodott következtetéseket. Hűtés férfiak szex után, nem jelenti azt, hogy az ő hozzáállása a partner megváltozott. Nem zárható ki, hogy még mindig szereti őt, éli a legtöbb pályázat érzéseit. Akkor mi az oka? Talán abban rejlik, hogy a férfi elemi fáradtság. Feszült, ideges munkahelyi környezet, a pénzügyi problémák, végül, a túlzott testmozgás - ezek csak egy nagyon rövid lista, hogy miért a férfiak fáradtság. Sex, ahogy mi is tudjuk, alkalmazását igényli jelentős erőfeszítést. Különösen, ha a partner igényes az ágyban. Ebben az esetben az elidegenedés férfi után azonnal a szexuális aktus normális szempontjából fiziológiai és pszichológiai jelenség. A testnek szüksége van egy kis szünetet - testi, lelki és erkölcsi. A legjobb hely erre, kivéve az ideiglenes menekülési önmagában valószínűleg nem fogja megtalálni. És akkor a nő megsértődik, nem számít, mit. Egy kis türelmet, megértést, és az érzékenység - és hamarosan egy ember lenne ugyanaz érzékeny és gondoskodó partner.

De van még egy dolog - az életkor. Nem titok, hogy az idő múlásával az emberi test változik, és amellyel nemrég kezelhetőek, most lesz a kihívás. Gyakori szex - a sok fiatallal. A középkorú és az idősebb szünetek szexuális kapcsolat is elég nagy. Ezért hűtés partnere egyszer a szex után nem tekinthető szándékos alkalmazása sértéseket. Csakúgy, mint abban az időben megrendelni.

Mégis, ahogy nő a teendő, ha az ember szex után distantsiniruetsya és időnként pillant az órára?

Minden valószínűség szerint az egyetemes viselkedési forma ilyen helyzetben van. Talán a nyom abban rejlik, hogy a két fél, mind a férfi és női - kellene egy kicsit figyelmesebb és érzékeny egymással. És akkor az oka a kölcsönös sértések kevésbé lesz.

Javasoljuk:

6 hónap korlátlan konzultáció
Konzultáció nem korlátozza a időtartamának és a hívások száma. Kevesebb, mint 1 RUR / perc, a legolcsóbb áron a világon! Egyedi ajánlat csak yalubima.ru
Költség - 51.000 rubelt.

Közbeszerzési szerződés-ajánlat Információs szolgáltatások


kérelem
Közbeszerzésre-ajánlat
hozzáférés biztosítása szoftver és hardver rendszerek számára nyújtott tanácsadási szolgáltatások