Miért gátolja opera (opera)

Miért gátolja opera (opera)

Mint mondják, az íze és színe markerek különböző, és ugyanez a helyzet a böngészők, bár az egyik a másiktól nem sokban különbözik, mert végre pontosan ugyanazt a funkciót. A különbség csak az interfész és a sebesség, de az utolsó tétel lehet hígítani egy örök vita. Néhány felhasználó azt állítja, hogy egy adott böngésző egyszerűen „repül”, a második pedig az alsóbbrendű még teknős sebességet. Mások azt mondják, teljesen ellentétes. Lehet, hogy a böngésző teljesítményét probléma nem függ a program, és hogyan használják.

Érvek és ellenérvek az Operaház

Hogyan lehet megoldani a problémát

Próbáljuk megérteni, hogy miért a fékek Opera és mit kell csinálni.

Egyes felhasználók kétségbeesetten kezdeni segítséget az interneten: Opera gátolja, hogy mit kell tennie. És néha, a probléma az őszi sebesség kapcsolat, például annak a ténynek köszönhető, hogy az anti-vírus kezdett aktívan töltse le a frissítést. Szintén a teljesítményét a böngésző hatással lehet a gyanús harmadik féltől származó szoftvert, az internetről letöltött.

Ha az Opera lassulni kezdett akkor próbálja meg telepíteni egy új változata a program. De ez nem feltétlenül szükséges, így hagyva a régi verziót. Először törölje azt, majd részt vesz az új verzió telepítése. Ellenkező esetben, ha csak időt.

Talán a leginkább járható út, hogy megoldja ezt a problémát szolgálhat egy átmenet egy másik böngészőt. Ha ez nem tetszik, akkor vissza az opera, és próbálja meg létrehozni a munkát teljesen.

Azok, akik az Opera nem működik egyáltalán, akkor el kell olvasni a cikket - „Miért nem működik az Opera? ”.