Miért haj szürkére, és hogyan kell kezelni a szürke depils blog

Mindannyiunknak mindenütt és mindig azt akarja, hogy jól nézzen ki, és vonzó. Ahhoz, hogy ezt elérjük, vigyázni magukra, figyeli a megjelenés, szép frizura, ruhák. De mi van, ha volt egy szürke haja a fejére, és újra, mint a mi haj természetes színét, megbeszéljük ezt a cikket.Milyen korban és miért haj színe szürkére?

Sedin rendszerint megjelenik a kor 35-40. 50-60 éves haj kiszürkül teljesen, egyre hamuszürke színű. Az ok a szürke haj egy hiány a szervezetben az anyag, mint a melamin. A főbb tényezők vezetnek a csökkentése a szervezetben, meg kell említeni:

  • Gyakori expozíció stressz.
  • Súlyos vírusos betegségek.
  • Bőrfertőzések.
  • Pajzsmirigy funkció is.
  • Túlzott alkoholfogyasztás, kávé.
  • Helytelen táplálkozás (hiányában elegendő számú diétás gyümölcs és zöldség).
  • A krónikus fáradtság.
  • Kimerültség.

Szürke haja idős korban - ez teljesen normális. De most minden esetben kezdett gyakrabban fordul elő, amikor az emberek mennek szürke évesen 20-30 év .... Itt már beszélünk egy nagyon erős stressz, görcsök, súlyos betegségek vagy az öröklődés. Szintén befolyásolja a hatását a jelenléte sok fiatal rossz szokások (dohányzás, alkoholfogyasztás).

Hogyan kell kezelni a szürke haja?

A megjelenése ősz haj a fején, mert azt mondja, a jövő az idős kor. És így akarunk maradni fiatal. Öregségi teszi számunkra többnyire negatív érzelmeket társított tehetetlenség, magány. Hogyan lehet megszabadulni a szürke haj? - Számos módja van, ahol megbeszéljük az alábbiakban.Szeretném azt is, hogy figyelmeztesse: minden esetben, ne tépd a szürke haja.

Annyi ember, ha például, észre fogja venni egy vagy több ősz hajszálakat. Húzza ki a szürke haj, akkor csak hozzájárulnak az őszülő haj. A tény az, hogy a szérum szabadul kivetése során a gyökér a tüsző, amely megfertőzi a haj, hogy a közelben vannak. A végén - szürkére haj még nehezebb.

Ezért csak az első három fent leírt eljárások. A legjobb közülük, véleményem szerint, ez az első - használata a népi módszerek, mivel ezek hatékonysága van jelölve évszázadok óta.

Népi jogorvoslati ellen, szürke

Sok népi jogorvoslati ellen, szürke haj. Egyértelmű, hogy mindannyian nem fogja figyelembe venni. Időbe fog telni, sok időt (tiéd és az enyém). Mi racionálisan cselekszik: úgy a leghatékonyabb módszerek elleni szürke haja.

Ricinusolaj segít megszabadulni a szürke haj

Ricinusolaj az egyik leghatékonyabb eszköz leküzdésére szürke haja. Általános szabály, hogy készül egy maszk: az olajat dörzsölni a hajhagymák, akkor fej tekert pergamenre, majd - felmelegedés sapka (lehet műanyag). Ezután meg kell várni egy órát, aztán a haját samponnal.

Fokhagyma maszk haj őszülő

Használata fokhagyma maszkok is jó eredményeket ad, hogy megszabaduljon a szürke haja. Annak előkészítéséhez van szüksége fokhagyma lé: hogy a szegfűszeg hámozott fokhagyma, dörzsölje őket a reszelő (lehetőleg kicsi), nyomja össze a levet. Ezután a fokhagyma lé, és lassan dörzsölje be a haját (ha száraz, akkor adjunk hozzá egy kevés fokhagyma lé bojtorján olaj). Következő Kuta feje egy műanyag vagy felmelegedés sapka és várjon akár két órán keresztül.

Miután 02:00 telt, a haját samponnal. Annak érdekében, hogy távolítsa el a szaga fokhagyma a hajból lehet vízzel öblítjük hozzáadásával almaecetet. A leginkább optimális frekvencia ebben az eljárásban - heti 3 alkalommal.

A maszk a sárgarépa és a citromot ősz haj

Harmadik hatékonyság népi orvosság a szürkegazdaság elleni maszk kombinációja a sárgarépa és a citrom. Ez egyszerű: egy evőkanál sárgarépalé, és keverjük össze egy teáskanál citromlével. Ez a megoldás, és van, hogy dörzsölje be a gyökerek a hajad. Tekert fejét felmelegedés kupakot, és hagyjuk fél óra. Ezen idő eltelte után a hajam samponnal. Hogy egy ilyen maszk használata ajánlott, hogy legfeljebb négy alkalommal egy héten.

„Miért nő szürke haja, és hogyan kell kezelni a szürke haja?”
részvény