Miért hideg kezek rendszeresen

Ha azt veszi észre, hogy a végtagok állandóan hideg - ez egy komoly ok arra, hogy orvoshoz. A szakértők megállapították, hogy a kéz és a láb ledeneyut nagyon gyakran a görcs a kis hajszálerek. Másfelől, a véráramlás megáll a szükséges összeget. Az eredmény - hideg végtagok. Ezen túlmenően, az ok szolgálhat, és hogy a különböző betegségek.Vashiányos vérszegénység - a hiánya egy ilyen nyomelem a szervezetben, mint a vas. Ennek eredményeként az emberek gyorsan fogyaszt hőt és megfagy.

Amikor vegetatív-érrendszeri dystonia előfordul rendellenes összehúzódása a kapillárisok, ami zavar a vér áramlását a szöveteket és szerveket. Ennek eredményeként, a lába és a keze állandóan hűvös.

Továbbá, a betegség tünetei közé tartozik: szívdobogás, álmosság, fejfájás, zavartság.

Betegségek a pajzsmirigy. Amikor visszaélés pajzsmirigy működését szabadul elegendő számú hormonok. A test hiányzik az energia és a végtagok kezdenek fagyasztható.A jelenléte hideg lábak és kezek összefüggésben lehet figyelembe speciális gyógyszereket, immunológiai megbetegedések, a gyomor-bélrendszer és a szív. Ezért nem szükséges minden esetben, hogy késleltesse az út, hogy az orvos.

Hideg kezében a gyermek

Ha gyermeke hideg kezek, ez azt jelentheti, hogy ő vagy beteg, vagy fagyasztva. Ha ugyanakkor felfigyelt levertség és láz, akkor nagy valószínűséggel ez az influenza, vagy akut légúti betegség. Közvetlenül azután, helyreállítási, ez a probléma elmúlik.

Csecsemők hideg kezek nem okoz nagy gondot. A hőszabályozás csecsemők gyenge, így a tenyér lehet hűvös még a hőt. De ha a gyermek, akkor inaktívvá válik, letargikus és nem eszik, kell azonnal forduljon orvoshoz.
hasznos tippeket

Ha azt szeretné, hogy a kezét, hogy megtartja a hőt, a szakértők azt javasolják:

1. Ne felejtsd el, hogy enni jobb. A diéta mindig forró az első tanfolyamok. Az is felmelegszik, és javítja a vérkeringést gyömbér tea.

2. töltés. Reggel kell kezdeni egy könnyű edzést. Ez segít a szervezet, hogy jöjjön a hang.

3. ruha az időjárás. Nem szabad elfelejteni, hogy viseljen kalapot és kesztyűt a téli hónapokban. Ne viseljen szoros ruházatot és cipőt. Ez akadályozza a vérellátás a szövetekben.

4. Ne dohányozzunk. Ne feledje, minden alkalommal van egy természetes szigorítása görcs a kis hajszálerek. Ennek eredményeként, a keringés zavart végtagok.