Miért hideg test

Én nagyon gyakran hideg kezek és lábak. Mindig is az volt, mint amire emlékszem. Azt hittem, hogy ez annak köszönhető, hogy alacsony nyomáson. És egy ideig nem volt szörnyű rohamok hideg, úgy tűnik, hogy az egész test hideg. Nem tudok felmelegedni még több takaró és meleg vizes palackot is nem segít. A nyomás tehát a jellemzően körülbelül 100 \ 70, hideg, mint belül. Kérdezzen, mi a teendő ilyen pillanatokban, és ez szörnyű, különösen az éjszaka közepén, amikor felébredsz, minden fagyott. Lehet, hogy valaki tudja, mi az, hogy milyen orvos megy?Jelenleg 10 választ erre a kérdésre. Részletek »

Hideg kezek és lábak, alsó test hőmérséklete mondjuk lassításában vérkeringést és növeli annak viszkozitását. Az ok, salakképző vaszkuláris máj, vese és a vérszegénység. A hipotermia fokozódását idézi felszabadulását adrenalin, ad ob mennye folyamatok ahol Xia csökkenti a kémiai reakciók sebességének.
Hogy normalizálják krovoob-növekmény és javítja az összetétele a vér, teljes mértékben meg kell etetni, hogy kontrasztos levegő és a víz kezelésére, hogy megpróbálják közösen tárolt optimista.
A kezelés jelöl orvost, attól függően, hogy a diagnózist.

Meg kell mozgatni több és több folyadékot iszik. Nem feltétlenül a víz, jobb friss gyümölcslevek és vizes gyümölcsök és zöldségek. Citrus illik most.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a csökkent vérnyomás miatt vaszkuláris veszteség. Ebben az esetben, akkor kell menni a klinikára, hogy kérjen tanácsot.

És nem tesz egy gyerek diagnosztizáltak VVD (vegetatív-és érrendszeri dystonia)?
Tedd angiográfia keringési elégtelenség a kapilláris szinten, itt és fagyasztható. És tekintetében vashiány, akkor viszont egy vérminta, de nem kizárólagosan a Fe, hanem szükségszerűen CSH (vaskötő kapacitás) is van egy csomó vas, és ha a kötési kapacitás alacsony, az ok már a másik. Egy teszt vas nem informatív!

Természetesen, az első dolog, amire szükség van, hogy megtisztítsa a testet. De minden esetben szükség van a jó táplálkozás, mint az ún nélkül a helyes táplálkozás, javítja a vér összetételét szinte lehetetlen. Mégis, azt tanácsolom, hogy egy kis fahéjat is, mint a tea, ez teszi a vér több folyadékot, ezáltal javítja a vérkeringést, ami nagyon fontos ebben az esetben. Nézz magad.

Van majdnem ugyanaz a probléma, a végtagok gyakran hideg. Segít pezsgőfürdő, úgy tűnik, a vér elfolyósodik hevítve.Minden rendben van, akkor még nagyon jól nem hallgatni azokat, akik félnek a betegségeket, és nem megy az orvosok csak károsítja a szervezetet a jól jobban figyelj, akkor nagyon il szellemében az emberek, hogy könnyebb mondani lelked alvás közben elhagyja a testet és a gyalogos nagyon messze tőle, és a test lehűl, szeretem, amikor alszom éjszaka nem csak a test, hanem a hideg a szobában, bár nagyon hideg kívül a nyári és az egész ház meleg akkor is, ha a reggeli jön, miért annyira hideg! Gratulálok a test egy nagyon suschnosti, jó szerencsét!

Azt valamilyen oknál fogva a test kívülről mindig hűvös, bár kezdek fagyasztható belül mintegy temp.15-20 gr.mozhet ki tudja?

Torna, jóga, diabetes mellitus: 7 hasznos ászanák

Miért hideg test

Sok, jóga - egy jó módja annak, hogy javítsák az egészségügyi és fenntartani azt a lendülettel. Ez egy olyan rendszer a fizikai gyakorlatok, amellyel oldja a stresszt. Torna rendszeréről szóló jóga segít megbirkózni a tünetek a különböző betegségek, köztük - a cukorbetegség ...

Hogyan erősíthető az immunrendszer baba. 8 módon

Miért hideg test

A gyermekek immunrendszere lehet és kell hozni fel, valamint a felnőttek gyermekeket magukat. Ha az immunrendszerét, hogy a gyermek erős, akkor képes lesz arra, hogy túlélje, nem válik beteg szezonális járványok, az influenza. Az orvosok úgy vélik, hogy a szülők az Arsenal számos módon befolyásolni ...

Mi pirula lehet mérgezett baleset: Aspirin

Miért hideg test

Az egyetlen pont, egy adagot a tanít minket két bölcsesség, a népi és orvosi.

Kezelése széklet. A koproterapiya hasznos joghurt?

Miért hideg test

Transzplantációs bélsár - hangzik gúnyos, majdnem olyan, mint cökotrófia kihatása. Azonban egy ilyen izgalmas terápiás eljárást és a betegségek megelőzésére létezik több mint fél évszázada. Az első esetben hivatalosan igazolható kezelésére bélsár regisztrált 1958-ban az Egyesült Államokban. Mivel koproterapiya használt ...

Zöldség cukorbetegség: hogyan lehet egy hasznos étrend

Miért hideg test

Az emberek szenvednek a 2. típusú cukorbetegség gyakran úgy érzik, mintha idegenek lakomákon az éttermekben vagy nagy családi ünnepeken. Azonban a betegség - ez nem ok arra, hogy ne a finom ételek egyáltalán. Tény, hogy nincs olyan termék, amely kifejezetten tiltja a betegek ...