Miért hívod

„Miért hívják?”

Szia, Ludmila. Veszít, miután férje szavait: „Mi mondani?” „Mondd, mit akarsz?” Ha nem tetszik Önnek, annak érdekében, hogy változik a helyzet, úgy döntöttünk, hogy változtatni a szavakat a férje, mivel nem kedvelnek. Férje, nyilvánvalóan azért, mert szeret, és tiszteletben tartja, úgy döntött, hogy segítsen ebben, de hogyan elkapni ki őr hívásokat, mit sem törődve a tény, hogy nem lehet kérdezni a célja a hívás, és továbbra is érdekel.  • Megadjuk a férje.
  • Ő érdekel, amit hívott.
  • Semmi nem tudja a választ.

Akkor felmerül a kérdés, miért, akkor hívja a férje? Ön elfogadta a bocsánatkérést tőle, hogy ne kérdezni a célja a hívás, de a kérdés lebegett és megoldatlan maradt. Kiderült logikus láncot. Hívtál, és nem világos, hogy miért. Ez az egyik oldalon a kérdés.

Most a második oldalon a kérdés. Gyakran a nők, nem kérdezte, „miért” és a „mert”. Hívjuk, mert szeretnénk hallani gyengéd és édes szavakat. Jelenteni a szerelem, hogy kimaradt. Vagy beszélj a férfi, ami csodálatos volt. És ha válaszul a hívás udvariasan kap feszült - „Miért hívják?” mi teljesen elveszett, mert nehéz beszélni a szeretetről, ha a partner az üzleti életben, a füst.Mit kell tenni? Értsd meg, hogy az ember, amikor a munkahelyén vagy máshol is rendkívül elfoglalt. Talk, gondolatok, elemzés vagy más munkát. A hívást kopogtat ki a rendszer, és azt akarja, hogy ismerjük az okát, amely úgy dönt, hogy elszakadjon az ügyben. De nem csak nem adnak neki megértése a célja a hívás, akkor nem csak nem magyarázza meg, miért döntött ütni a dolog, hogy ő nem, akkor is kell egy bocsánatkérést neki, amit kér, hogy azt állítják, a hívás :-)

  • A hívás előtt elemezni és megfogalmazni a célja a hívást. Írja le a papírra. Hívjon, és kérte férjét, hogy elmondja (vagy olvasás) a választ.
  • Otthonról fejtette ki részletesebben a helyzetet. Legyen világos, hogy mikor és milyen esetekben, akkor hívja fel. Hányszor egy nap, ha ez a hétköznapi hívások. (Vis maior - kivétel, mivel bármikor lehetséges).
  • A magam részéről, próbálja gondolni, amit hallani akart a férjétől, válaszul a hívásokat, és miért. Miért kell ezt a választ, hogyan vársz tőle. Pontosan mit fáj az a válasz a férje.

Szétszerelni. Nem maguk kérjenek segítséget a szakember, aki segít ebben. Mert abban a pillanatban úgy érzi, az elutasítás és a kirekesztés a férje. Ez az Ön téves megítélés (egyébként ő nem kér bocsánatot), de a kérdést kell tisztázni a pár, ahogy én látom, mint egy normál félreértés egymás házastársai, nem pedig a tényleges eltávolítását.

Üdvözlettel, Irina Romanenko