Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka

Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka
Tegyük fel, hogy használja a gyors és modern böngésző, például az Opera vagy a Chrome, de ugyanakkor még mindig nagyon hosszú oldal terhelése egy adott helyszínen.Ez azt jelenti, hogy ha azt szeretné, hogy nyissa ki minden oldalon, szükséges a böngésző sokáig várnia a nyitás, pontosabban meg kell várni, amíg a webhely betöltődik a távoli gépen, amelyen ez található.

Miért hosszú oldal teher? Ennek több oka lehet, a leggyakoribbak az alábbiakban ismertetjük.

1. Nagyon kis sebességű internet-kapcsolat

Amikor csatlakozik a globális hálózat, akkor valószínűleg úgy döntött, egy olcsó tarifa, és ennek eredményeként a hosszú oldal betöltésekor.

Vannak internetszolgáltatók, amelyek internet normál sebességgel, amíg a végén még nincs kiválasztva, a kifizetett limit az internetes forgalmat. Miután a kijelölt határérték túllépése esetén az internet-hozzáférést is, de az internet-hozzáférési sebesség esik nagyon, időnként.

Például a Google Chrome böngésző megjeleníti a képeket ki lehet kapcsolni, ha a jobb felső sarokban a böngésző megnyitja a „Beállítások” megtalálja a „személyes adatok”, a továbbiakban - a „Tartalombeállítások”, ahol a fül „Kép” opciót jelöljük „Ne jelenjen meg.”

Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka

Ábra. 1. Hogyan állítsuk be a Google Chrome böngésző tiltani látható képek a weboldalakon

2. Ne használja az Internet Explorer böngészőben

Az alapértelmezett böngésző lehet, az Internet Explorer, hogy van, hogy használja az internet elérésére.

Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka
Az interneten sok mondott erről böngésző - nevezetesen arról a számos hiányosságot, beleértve annak lassúsága.

Egy számítógép (laptop, táblagép) lehet több böngészővel. De csak egyikük van kötve, hogy az alapértelmezett böngésző, vagyis azt, hogy ez lesz az alapértelmezett először nyissa ki az összes oldalt az interneten. Az alapértelmezett böngésző függetlenül be lehet állítani a korábbi Internet Explorer, és helyette bármely más böngésző közül vannak telepítve a PC-re.

Ez igaz, hogy kell használni a natív böngésző az operációs rendszer bizonyos esetekben. Hogy néha könnyű megbirkózni azzal a ténnyel, hogy valamilyen okból nem tud semmit a kedvenc böngésző. Ezért az Internet Explorer visszautasítani minden esetben lehetetlen, legalábbis akkor nem lehet teljesen eltávolítani a számítógépről. Különösen azért, mert ez a böngésző használja az operációs rendszer is, és el is leáll, ha sikertelenül eltávolítani az Internet Explorer.

3. Ön egy mobil modem

A vételi jelet a mobil eszköz, forgalmaz az internetes helyétől függ, hogy hol található. Ha az adott helyen, az adott időben a jel gyenge, vagy nincs internet-hozzáférése, még egy erős jel - mindez vezet jelentős lassulás az internet-hozzáférési sebesség, vagy akár, hogy a hozzáférés lehetetlenné válik.

Én például ritkán használják Yota modemet, ha szükséges. Yota modem profik, amely kínál korlátlan internet, sőt, még mindig nagyon lassú, de ingyenes internet. Ha a modem hirtelen túlmelegszik, ismeretlenül nekem hirtelen kikapcsolt. Ezen internetkapcsolat végét, szükséges, hogy kapcsolja ki a laptop, és várja meg a modem kihűlni.

4. Néhány program megköveteli egyidejű hozzáférést biztosít az internethez

Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka
Előfordul, hogy több program van szükségük internet-kapcsolat. Például, ugyanabban az időben a munkát egy tallózón úgy döntött, hogy ellenőrizze a Windows Update és még anti-vírus kezdett, hogy automatikusan frissíti a beállított időben a beállítások, akkor az összes ilyen programok egyidejűleg fog fordulni, hogy az interneten. Ennek következtében hosszú az oldalak betöltési az internetről.

Ezen túlmenően, a számítógép lehet állítani özön, amely szintén automatikusan letölti az internetről vagy adatátvitelhez az internethez. Ezek a példák Számos, ha egyidejűleg a felhasználó böngészője lehet dolgozni, és más kapcsolódó programok az interneten.

Számos program és az Internet kapcsolat - egy mindenki számára. És ez a kapcsolat is ilyen vagy olyan módon viszont hozzáférést biztosít az egyes programok az interneten. Ez azt jelenti, hogy minden program külön-külön kapnak, vagy továbbítja az adatokat az interneten többször lassabb, mint ha ezt a programot dolgozott egy számítógép. Ismét kiderült, hogy a hosszú oldalakon töltik le az internetről.

Ezért, ha az internet sebessége nem a legmagasabb, és nehezen működik az internet egyidejű üzemeltetése több program, ezért szükséges, hogy osztja a munka e programokat, hogy azok zavarják egymást kevesebb. Például antivírus frissítéseket tudunk az éjszaka, megfelelő beállítása víruskereső programot.

Például, én egyszer három napig teljesen kimerült a havi korlátot a mobil adatforgalom, pontosan azért, mert ezen a ponton a Windows Update is, nagyon-nagyon szükséges, ott valami letölthető telepítő a számítógépre. Semmi sem megingott, de a mobil forgalom véget ért, váratlanul rám, és még több stressz és problémák, ahol az út, hogy képes legyen elérni az internetet. Egy nagyon nem kívánatos helyzet, mint tudja.

Általánosságban elmondható, hogy nem engedheti meg ellenőrizetlen egyidejű munkaprogramokat, internet-hozzáférést. Ehhez fontos, hogy figyelemmel kíséri és megfelelően állítsa be az üzemi együtt e programok és megosztását az internetes kapcsolat.5. Problémák az Internet szolgáltató

A szolgáltatók megpróbál dolgozni a lehető legmegbízhatóbban, elkerülve kudarcok szolgáltatások nyújtása az internet-hozzáférést. A szolgáltató azonban nem tudja biztosítani a 100% -os megbízhatósággal, hogy senki sem tehet. Igen, és a szolgáltató - ez nem az egész interneten. Szolgáltató - ez csak egy kis pötty a globális világ hálózat.

És a hálózati teljesítmény függ, persze, elsősorban a szolgáltató által, valamint a megbízhatóság egyéb hálózati szerverek, amelyek szükségesek az adatok továbbítására.

Az a probléma általában a szolgáltató látja magát, tudatában van, és elkötelezett a lehető leghamarabb, hogy megszüntesse azokat. Ugyanakkor az is előfordul, hogy az internet-hozzáférés meghibásodik találkozásánál a szolgáltató berendezések és a berendezés.

Például, amikor a vezetékes internet, hogy drót, hogy megy a lakásban vagy az irodában, meg lehet szakítani az egyik vagy másik ok miatt. Egy ilyen hiba, például a bejárat az otthoni internet-szolgáltató esetleg nem veszi észre, kihasználva a diagnosztikai rendszer. Ebben az esetben a probléma megoldódott, a gyorsabb minél előbb nem, forduljon a szolgáltatóhoz, és tájékoztassa őket a problémák az internet-hozzáférést.

Megtagadhatja a router telepítve a lakásban. Ez is a szolgáltató valószínűleg nem veszi észre, és szükség van a kapcsolatot a technikai támogató szolgálat tanácsot és megoldani a problémát, hogy visszaállítsa az internet-hozzáférést.

Továbbá, mindig ott van a valószínűsége annak, hogy van-e probléma oldalán a szolgáltató - elromlott berendezések végezni a megelőző munkát. Logikus, hogy hívja a technikai támogatást nyújtó és mindent megtanulni pontosan.

Ha használjuk a mobil internet mobil szolgáltatók, hivatkoznak rájuk, mint az Internet szolgáltatók, a különleges nincs értelme. Meg kell találni a helyet, ahol a szolgáltató biztosítja az Ön számára az internet-hozzáférést, elfogadható sebességgel az Ön számára, ez minden.

Ha azon a helyen, ahol van, nem férnek vagy a hozzáférés egy nagyon lassú, akkor semmi mást csinálni, de türelmesen várni, amikor a felszabaduló erőforrásokat szolgáltató (más néven a mobilszolgáltató ebben az esetben), és akkor meg kell adni kapcsolat jobban minőség.

Néhány felhasználó meg kell kérni egy megbízható Internet kapcsolatot a mobilszolgáltató, például azzal, ha az autó egy gyorsan mozgó vonattal vagy autóval. Sajnos, ez még mindig utópia - van egy megbízható, nagy sebességű kapcsolatot ilyen körülmények között. Általában nem igénylik a lehetetlen a mobilszolgáltató, amely ebben az esetben az Internet szolgáltató. És így is tett mindent, amit lehet, oly módon, hogy képes legyen elérni az internetet.

6. Problémák a számítógép

Lassú az internet-hozzáférést lehet az eredménye a problémák nem az internet kapcsolat és a számítógép általában. Például ott volt az a szinte tankönyvi esete. Az ismerős PC felhasználó panaszkodott, hogy hirtelen gyorsítani az internet-hozzáférést vált szörnyen lassú, szinte semmit sem lehetett tenni egy fél chesov. Ezután minden működni fog, mintha magától.

Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka
Meglepetésemre nem volt határ, ez a számítógép találtam karanténba több mint 5000 (!) Izolált vírusok, amelyek felfedezték és semlegesítjük az anti-vírus.

Azaz, az ok szinte lehetetlen dolgozni a számítógép egy vírus támadás az interneten, ami sikeresen harcolt ki vírusölő. Azonban az ára az volt, hogy a számítógép közel másfél órán keresztül szinte nem reagál a felhasználó parancsokat. És a benyomást lassú munkát az interneten, bár, mint tudjuk, internet nem alkalmazzák.

Itt egy másik példa a lehetséges problémákat, amelyek miatt a hosszú oldal betöltésekor a böngészőben. Isten ments, ha például, kezd cselekedni a merevlemezen. Akkor működik a számítógépén lassul jelentősen, mint bármely író-olvasó működése a merevlemezen kerül sor sokáig, mert több ismétlést és újraellenőrzésével. Ugyancsak a benyomást kelti, egy „laza”, és a lassú munkát az Internet kapcsolat. Bár valójában az internet nem is közel álló, és nem az okozza a problémát.

Ezért nem mindig működik, lassú internet következtében a problémák az interneten. Bár, természetesen, statisztikák szerint az internet lassulás - mindenekelőtt az, hogy össze van kötve az internet-kapcsolat, hanem más hibákat és hibás PC.

Az okok lassú betöltése oldalak a honlapon

A fent ismertetett közös okok miatt, amely hosszú oldal betöltődik a böngésző a szempontból hétköznapi internetezők.

Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka

A probléma azonban a lassú berakodás oldalakat az oldalon is megtekinthető szemszögéből egy kezdő webmester, aki létrehozta a webhelyen. És most úgy látja, hogy a hosszú oldal betölti a helyén, és megpróbálja megérteni, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy oldalak betöltése gyorsabb és okosabb.

Tulajdonos a helyszínen (webmester), akkor úgy a következő lehetséges okok:

1. Lassú tárhely, ahol a telephely található.

Lassú tárhely működik, mint ahogy lassan fut lassú internet szolgáltatót. Sőt, ha az internet szolgáltató gyors, de azt akartam, hogy olvassa el a honlapon található lomha gazda, ez nem segít sebességű kapcsolatot az internet szolgáltató. Az adatok továbbra is ugyanaz a probléma, hogy hosszú ideig betöltött oldal. És rögzítse azt csak a webhely tulajdonosa a kapcsolatot technikai támogatás tárhely.

Amikor a felhasználó egy gyors internet kapcsolat, megnyitja az oldalon, és akkor betöltődik a hosszú idő miatt lassú gazda, mit gondol, ami a felhasználó?

Ez így van, akkor lezárja a webhely a keresőmotor visszatér, és ott az Ön kérésének, másik helyszínen, hogy hamarosan lehet betölteni. Ezért a site tulajdonosa folyamatosan meg kell aggódni a sebesség terhelési az erőforrás és az idő, hogy megszüntesse „fék”;

És ez nem csak egy probléma a felhasználók, hanem a probléma a webhely tulajdonosok. A tulajdonosok arra kell törekednie, egyrészt az információ egy szép és könnyen olvasható, de ne feledkezzünk meg a funkcionalitást a felhasználó, aki azért jött, hogy a webhely, nem fut el onnan, mert hosszú ideig betöltött oldal.

Ehhez a webmesterek kell nézni alaposan a mérete annak tartalmát, valószínűleg csökkenti a térfogatát bájt, de anélkül, hogy veszélyeztetné a művészi értéket. Például, ugyanaz a kép lehet egy másik „tömeg”, és itt a előnyben kell részesíteni azt a tényt, hogy a kevésbé „tömeg” a byte;

3. Online valaki bejuttatott idegen kódot. csomagtartó, amely lassítja a munkaterületen.

Itt is kap egy „tilalom” (vagy más szóval a „szűrő”) a keresőmotorok, és elveszíti az olvasók, akik már nem látni, hogy a webhely a SERPs. Tehát meg kell gondolni a program a helyszínen, és még egyszer a programot, és újra róla, drágám. És nem csak hiszem, hanem beállítására és módosítására, és vizsgáljuk meg a munkát, és állítsa be újra és újra ...

4. nincs beállítva, vagy rosszul konfigurált caching hely, ahol oldalaira gyorsan betöltődnek a gyorsítótárból. Ellenkező esetben, az oldal sokáig betölteni közvetlenül az interneten;

Miért hosszú az oldalak betöltési oldalak fő oka
5. Az oldal nem adaptív kialakítású, vagy a mobil változat.

6. Az online kampány kerül sor, egy esemény vagy valami ilyesmi körülbelül ugyanabban az időben, a helyszínen váltott ki sok látogató.

Az ilyen pillanatokban, tárhely, amelyen a telephely található, nem mindig megbirkózni a beáramló látogatók és a terhelések. Ebben az esetben a hosszú betöltött oldalakat a webhelyén, vagy egy webhely teljesen „esik”, vagyis elérhetetlenné válik. Tehát, meg kell legyen óvatosabb ezekkel a tevékenységekkel, szükséges előzetesen, hogy készítsen a helyszínen őket előzetesen számítani a terhelést, tárgyalni azt a fér hozzá, és nagyon óvatosan felkészüljenek a beáramló látogatók.

A webmesterek néha és azt írja, hogy „van egy csomó, egy szerver, így ha hirtelen oldalbetöltések a szokásosnál hosszabb ideig - csak várni, kérem.” Bár ez a probléma webmaster igényeit, és ha szükséges, dönthetnek úgy,

7. valószínűleg más okok miatt. miért hosszú rakomány oldalon.

Bármi, ami megakadályozza a hozzáférést a webhely egy ellenséges, lehetetlen megjósolni. Szerencsére az ilyen helyzeteket korunkban ritkák. Ha csak néhány felhasználó hasonlítható hackerek próbálják mesterségesen okoz további megterhelést az oldalon, vagy csak a móka kedvéért. vagy képzésére képességeik, stb Sajnos az ilyen esetek történnek.

Sajnos, hogy megszabaduljon az összes ilyen gondok teljességgel lehetetlen. Internet - egy nyitott világban, amelyek szabályozása gyakorlatilag lehetetlen. Ez a terület a különböző lehetőségeket, beleértve nem csak kreatív, hanem romboló.

De összességében - az internet egy nagyon jó dolog. És én nem értem, hogy mi valaha is élt nélkül!