Miért Julia Samoilova tiltva, mi történt vele

A lány volt a szülés egy teljesen normális testet. De, mint a gyermek, a rendszeres vakcinázása poleomielita váratlan történt - a test Yulii Samoylovoy sikerült.Ahelyett, hogy immunitás fejlődik ki a szörnyű betegség - (polio, amikor egy személy lett tiltva, nem mozog a végtag, és így tovább.) Lány látott beteg vakcina gyermekbénulás.

Julia'm sajnáljuk, de nem kell félni a védőoltásokat. Igen, ez történik, de ebben az esetben az egyik több millió. És gyermekbénulás rokkanttá válása előtt, és meghalt több száz vagy akár több ezer.

Miért Julia Samoilova tiltva, mi történt vele

rendszer választotta ezt a választ a legjobb

Julia Samoilova egy nagy múlttal mögött. Részvétel különböző zenei versenyeken. Részvétel jótékonysági rendezvényeken. Fényképezés televíziós programok. Együttműködik nagy cégek és a művészek. Tényleg tehetség. Sajnos - beteg volt, és el kellett mozogni a kerekesszékben

13 éves korában diagnosztizáltak nála gerincvelői amiotrófia. Ez a betegség az előtagot Werding-Hoffmann

És természetesen harcolni fog. Az egyetlen dolog, ami maradt nekünk - csak nézőként - csak, hogy támogassa azt, és sok sikert kívánunk.

PS: Ami az állam maga Julia azt mondja, hogy az eset egy sikertelen elleni oltást gyermekbénulás.

Julia van tiltva miatt öröklődő genetikai betegség - spinalis muscularis amiotrófia, azaz a. megzavarta az összes izmokat. Vele, nem történt semmi, csak egy genetikai mutáció kromoszóma - ez az egyik fő 6000 - 10000. Tény Julia betegség már elfogadott antiprivivochnikami, hogy mindenütt az interneten, és nem csak terjed a félrevezető pletykák, hogy Julia lett a fogyatékkal miatt védőoltás, ami nem lehet, mert a genetika határozza születés előtt. Talán ez győződve és nagyon fiatal lány, vagy akár fizetett neki, hogy azt állította, hogy a tettes oltandó.Élénken illusztrálják azt a tényt anyagátadási téves választ erre a kérdésre: sőt, senki sem kérdezte, mi ez a betegség, miért történik, de a refrén ismétlődik, hogy valahol levonva. Nyilvánvaló, hogy nem a terület szakértői genetika, nehéz megítélni objektíven, de többé-kevésbé művelt ember megérti, hogy a genetikai károsodás nem köthető az oltásokat illetően, ez függ a gének a szülők, hanem a külső tényezők.

Singer Julia Samoilova munkaképtelenné válása I-edik csoport a diagnózis gerinc amiotrófia Verdniga - Hoffmann 13 éves. Az ok - egy genetikai mutáció a kromoszóma 5: Amikor a mutáns gén és az apa és az anya, a gyermek fejlődik a betegség. Maga Julia tévedésből vagy meggyőződésből, hogy valaki úgy gondolja, hogy ez lehet sledstviyaem „nem kell oltani gyermekbénulás ellen”, annak érdekében, ismételni gondolkodás, mindazok, akik nem tudják, mi a genetikai örökletes betegségek, amelyekből ezek erednek .

Yuliya Samoylova ismert, hogy sok a projekt „A faktor”, és úgy is, mint egy énekes, a dal ispolnevshey „együttlét” megnyitását a paralimpiai játékokra. Elmondja, hogy Julia munkaképtelenné válása után készült gyermekkori védőoltás gyermekbénulás ellen. És nem ez az egyetlen eset. Sajnos, nem mindig lehet kitalálni, hogy a gyermek teste reagálni fog az egyik vagy a másik vakcinát. A bátyám például cukorbeteg után rutin védőoltást.

Miért Julia Samoilova tiltva, mi történt vele

Miért Julia Samoilova tiltva, mi történt vele

Tehetséges és tehetséges Julia Samoilova egész életét, hiszen egy nagyon fiatal korban, mozog a kerekesszékben.

Sajnos lábproblémák Julia megjelent régen gyermekkorban utána beoltott gyermekbénulás ellen.

Miért Julia Samoilova tiltva, mi történt vele

Az orvosok egy kellően hosszú ideig nem tudta megtalálni a valódi oka annak, hogy a lány minden nap egyre kevesebb érzem lábaikat, és egészen egyszerűen gyógyítani Julia javaslatot tegyen különböző hipotéziseket kapcsolatos betegség.

Miért Julia Samoilova tiltva, mi történt vele