Miért Julia Vysotsky postriglas nalyso Más - Más - Cikkek - hogyan

Miért Julia Vysotsky postriglas nalyso?

Miért Julia Vysotsky postriglas nalyso Más - Más - Cikkek - hogyan

Julia Vysotsky át nyíró Fans „reggel Yuliey Vysotskoy” a NTV, sok honfitársunk szerves része a vidám reggel, nemrég sújtotta a merész módon műsorvezető. Julia, aki még mindig az előző kiadásban nézett nagyon ismerős, és most megjelent egy merész és váratlan képében: negyvenkét felesége egy híres filmrendező Andrei Konchalovsky a rövid haj vágva „sündisznó”.Az internet is tette Julia látta, hogy a képek egy új képet. A képen ő pózol fekete fehérnemű felett viselt látványos fehér kabát. Annak ellenére, hogy a nő nyilvánvalóan kényelmes ebben a szerepben, amit megosztott, hogy dönt az ilyen drasztikus változtatásokat neki nem volt könnyű.

Miért Julia Vysotsky postriglas nalyso?

Az első alkalommal, amikor egy gyermek egy francia kórházban, majd Magyarországra szállították, ahol ő volt a jobb. Miután egy rövid öröm kijáratánál lánya Vysotsky és Konchalovsky a kómából a média vált eltúlzott hírek újbóli torkolatánál a lányok. Azonban, Julia maga tagadta a pletykákat, mondván, hogy Mária továbbra is biztonságosan alávetni során rehabilitáció.


Új intrika.

Az igazi oka változást megjelenését Vysotsky szerint neki sajtótitkára Hope Lyzhnikovoy volt a szerepe az új dráma férje, Andrei Konchalovsky, az úgynevezett „Paradise”. A festmény lesz elkötelezett a második világháború, és Julia elvégzi ez a főszerepet. Részletek filmek gyakorlatilag nem tartozik a nyilvánosságra hozatalt, és szokatlan kép Julia csak tüzelőanyagok intrika. Azonban a kiszivárgott információ, hogy a felesége Konchalovsky fog játszani egy orosz emigráns, szelíd arisztokrata vált hősnő a francia ellenállás - Olga Kamensky a rendeltetése, hogy egy koncentrációs táborban, mert elrejtette a zsidó gyerekek.

Szerint a legtöbb színésznők, mert nem volt titok, hogy szükség van a rövid frizurával, de amikor a szék fodrász kiderült, hogy az új fodrász történik a gépek segítségével, egy nő fedett teljesen érthető a félelem, és ő is elájult a varázsló. De most Vysotskaya filozófiailag megjegyzi, hogy a szépség és a művészet mindig szükség áldozatot, és a haja nem fogak - nőnek vissza.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a fajta áldozat nevében art egy időben elkövetett Demi Mur (emlékszik rá a film „GI Jane”) és Keyt Blanshett (az eredmény az ő kísérlet láttuk a film „Heaven”). Csináltunk egy ilyen lépés, és a hazai színésznők felvételeket „halál osztagok” követelt volna ezt a Maria és Maria Kozhevnikova Aronova.