Miért kapok a fő okai a anyajegyek

Sokan tudják, hogy mol komoly betegséget okozhat - melanoma (bőrrák). Számos mol (anyajegyek) a test - mindig aggodalomra ad okot. A számos formációban változik az élet során, gyakran egy nagy út. Miért van egy anyajegy? Milyen korban az a folyamat legaktívabb? Ezekre a kérdésekre válaszolunk ebben a cikkben. Eljárásokat is ismertetnek a megelőzés.Miért kapok a fő okai a anyajegyek

Különböző okok miatt, élete során az új mol a testen vannak kialakítva.

Ha vannak anyajegyek

Leggyakrabban, újszülött, tiszta bőr nélkül mol. Oktatási jelennek meg az első életévben. Először egy kis rejtett helyeken.

Öregkori mólszáma csökken. már nem lehet kimutatni anyajegyek (ezek helyett sötét foltok) a testület 80 éves férfi.

Különösen jelentős a növekedés száma képződmények előfordul serdülők és a terhes nők. Ez annak köszönhető, hogy a tevékenység a hormonok.

A legtöbb mol személy jelenik meg az első 25 év az élet. Ezután a folyamat leáll.

Okai mol

A fő befolyásoló tényezők a kialakulását mól, a következők:

1. Örökletes. Ha az idősebb családtagokat sok anyajegyek a test, nagy a valószínűsége, hogy meg fog jelenni a gyerekek. A gyermek oktatásának a előfordulhatnak ugyanazon a helyen, hogy az anya vagy az apa, azonos alakú és méretű. Ez az információ beépül a DNS-t.2. Az ultraibolya sugárzás. Hatása alatt a napsugarak (vagy alatt a szolárium) aktivált folyamatok termelnek melanin pigment a bőrt. Ez a fő összetevője anyajegyek. Ha tölt sok időt a napon anélkül, védő krém, az anyajegyek száma a szervezetben megemelkedik. Is ütemben bővül a már meglévő oktatási.

3. Kár, hogy egy anyajegy. Talán ha véletlenül vágott, vagy ha egy anyajegy érinti ruhát. Ebben az esetben, a melanociták aktiválódnak, és van az új formációk.

4. A vírusok. A különböző betegségek, ahol az immunrendszer legyengül, a kialakulását mól a testen. Továbbá, miután a rovarcsípés, hogy vírusokat.

5. hormonok. Egyes életszakaszokban fokozott agyalapi aktivitást. Ez termel egy hormon, amely befolyásolja a melanin. Ez magyarázza a növekedés mólszámainak terhesség alatt, és a tizenéves korban. Ez normális, és nem növeli a melanoma kialakulásának.

6. Stressz. Fokozott idegesség, állandó stressz a szervezet védekező gyengült. Ez befolyásolhatja a növekedés az anyajegyek száma.

7. A besugárzás. A szervezet megkapja a sugárzás részesedése például az éves áthaladását röntgen. Ez érinti a tevékenység a melanociták.

Meghatározni a valódi oka anyajegyek csak egy orvos tudja testet. Azt elismeri, veszélyes idő oktatás, amelyeket el kell távolítani.

megelőzés

Teljesen kontroll megjelenése a mol nem tudja feldolgozni. Csak akkor tudjuk megfigyelni néhány szabályt, hogy lassítson kialakulásuk:

  1. Nem töltenek sok időt a napon, főleg napközben.
  2. Ne keressen fel egy szolárium.
  3. A fényvédő.
  4. Törölje le a bőrt száraz fürdés után (vízcseppek dupla adag szívódik ultraibolya).
  5. Lehetőleg ne sértse anyajegyek.
  6. Kerülje a stresszt, az immunitás fenntartásához.

Miért kapok a fő okai a anyajegyek

A fő módszer a megelőzés - hogyan kevesebb időt töltenek a napon.

A legfontosabb dolog - folyamatosan ellenőrzi a szervezet új mol és ellenőrzi az állapotát a meglévőket. Ha bármilyen kétség - az orvos.