Miért lába fáj leggyakoribb okai

Fájdalom a lábakban - elég gyakori kellemetlen érzés a lányok és asszonyok. Leggyakrabban, fáj a lába egy átmeneti jelenség, ami történik, néhány órán belül, de néha a fájdalom állandósul megnövekedett, ami egy nagyon súlyos kellemetlenséget. Ebben a cikkben nézzük meg a lehetséges okok fáj a lába, és ad néhány javaslatot, hogy megszabaduljon tőle.Miért lába fáj leggyakoribb okai

Az okok, amiért lába fájt igazán.


Okokat, amelyek miatt már fáj a lába - elég sok, de leggyakrabban az egyik közülük a teljesen közös, nézzük a legfontosabb oka a többi valószínűleg őket.

Cipő. Ez a cipő a leggyakoribb oka a tömeg, amellyel a lányok és nők fáj a lába. Ez viszont magas sarkú cipő, magas platform cipő vagy kellemetlen történik: egy kényelmetlen cipő, rossz talpa is szűkült települések, vagy egyszerűen - egyszerűen úgy döntött, a rossz cipő. Nagyon gyakran úgy döntünk cipő nem a kényelem, hanem az alapján a jogszabályok a divat, és aztán csodálkoznak, miért fáj a lába, és pontosan ez kényelmetlen cipő az oka a fájdalom a lábakban. Ügyeljen arra, hogy az amerikaiak a filmekben, mindig járni kényelmes cipő nélkül áldozni az egészségüket kedvéért a divat. A Ugyanezen okból rejlik a válasz arra a kérdésre, hogy miért a borjak fájó lábak - megint hibás a magas sarkú, akkor nagyon valószínű, hogy már régóta állt a sarkára, mert ez, az izmok a borjak túlterjeszkedett, így a fájdalom lépett fel. Mivel a magas sarok súlypontja egyenlőtlenül oszlik a lábát, akkor is vezet a fájdalom. Néhány cipő összenyomja a lábát, és ez rontja a vér áramlását.

Ha nem tudom, miért a lába fáj sarok, ez annak köszönhető, hogy kényelmetlen cipőt vagy alacsony minőségű talpbetét. A talpbetét legyen lágy a sarokrészen, hogy gyalog is nem akadt. Ha fáj a sarka olyan cipőt, hogy a tettes a járászavar.Mindenesetre, próbálja, hogy jöjjön haza, azonnal távolítsa el a cipőt. Alsó lábak vízben szobahőmérsékleten vagy hűvös vodichku (ha ez nyáron). Hideg víz segít hűvös a gőzölés leáll, ami szó szerint éget. Ezt követően, egy pár percig, és feküdjön le az ágyra DELAY méterrel magasabban, hogy készítsen a véráramlást. Kérdezze meg másik fele, hogy ha egy masszázs a fáradt lábakat: a láb és a borjak, míg a továbbra is erősen ajánlott, hogy egy speciális krém, amely hűti termel a hatás, így a láb érzi hűvös, valamint eltávolítja nehézség, fájdalom és duzzanat.

Erős fizikai aktivitást. Az is előfordul, hogy a lábak fáj nem a láb és a térd is fáj. Ez lehet az oka, hogy a nagy terhelést jelent a térdízület, így valószínű, hogy nem volt az izmok gyulladása. Segít csökkenteni a fájdalmat masszázs. Ha a fájdalom továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz.

Isiász. Ennek eredményeként a csípés a ideggyökerek a csigolyák között, amelyek kiválthatják a fájdalom nem csak a terület a hát alsó részén, hanem az egész hátsó lábát. Ebben az esetben, ha a fájdalom nem szűnik meg néhány napig, szükséges, hogy konzultáljon egy sebész.

Miért lába fáj leggyakoribb okai

Visszértágulatok. Amikor visszeres vér kiáramlását romlás a vénák annak a ténynek köszönhető, hogy a megnövekedett nyomás a hajók, vénás pangás előfordulhat. Jellemzően, a fájdalom a lábak visszeres amplifikáljuk a végén a nap, kíséretében rajz fájdalmak és nehéznek érzi a lábak. Hogyan lehet megoldani a problémát a visszér Timelady.ru mondta újságíróknak egy cikket a visszerek megelőzésére.

Ízületi fájdalom. Többek között, mert fáj a lába lehet ízületek. Ez akkor fordul elő leggyakrabban időjárás-érzékeny nőknek, mint mondják, „az időjárás”, és néhány hiánya miatt a vitaminok a szervezetben, hanem azért is, mert a tény, hogy a mozgás, ha nincs kár, hogy a közös.

Láb sérülés. És végül, egy másik gyakori ok, ami annak a következménye, fáj a lába - láb sérülés. Ha rúgni, sikertelenül állt rajta vagy megtört, vagy máshol is megtörténhet stretching az izmok - azonnal megnyilvánult formájában a fájdalom. Fájdalom ezek zsémbes sérülések, elvileg könnyű megkülönböztetni a többi fájdalom a lábakban.

Ez mind a leggyakoribb oka a fájdalom a lábakban a lányok és nők akár 40 év. Vigyázz magadra, és a lába, mert figyelmen kívül hagyja a problémát, és figyelmen kívül hagyja őket vezet komoly problémákat az élet későbbi szakaszában. Viseljen kényelmes cipőt, és hagyja, hogy a lábak többi, és akkor köszönöm meg, hogy a szépség és az egészség.