Miért lassítják böngészők Windows 10

Miért lassítják böngészők Windows 10

Web - böngésző egy olyan alkalmazás, hogy használjuk a legtöbb időt dolgozik egy számítógép vagy laptop.

Hála neki, akkor keresse meg az információt az interneten, használja a web - alkalmazások, zenét hallgatni és a munka, a hasznos kiterjesztések és beépülő modulok.Ezért fontos, hogy a böngésző mindig működött, mint egy jól olajozott gépezetet. De eljön az idő, amikor valamilyen - Ezért mi kedvenc böngésző kezdheti lassan működik.


Ebben az esetben, a legtöbb ember általában kezdődik a hagyományos megoldások, azaz a újraindítás, frissítés, törölni a gyorsítótárat, törli a cookie-kat, és plug-inek kikapcsolása, kezdve a közelmúltban létrehozott.

Sajnos, ezek a módszerek néha nem. Ebben az esetben javasoljuk, hogy törölje és a semmiből.

Ez a bejegyzés tekinthető lépésről-lépésre, hogyan anélkül, hogy elveszítené a fontos adatokat, hogy megoldja a problémát a Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer és él telepített Windows 10, így azok már nem a fék.

Megjegyzés: Én vagyok a windows 10 kísérleteztek összes böngészők, és megállt az irónia - ő az egyetlen, amely nem lassítja nekem azonnal a telepítés után. További információ és letölthető is itt van.

Miért windows 10 gátolja a Google Chrome böngésző


Sok felhasználó a Windows 10, panaszkodik a problémák a 64-bites Google Chrome. Szerencsére volt egy megoldás, és ez megér egy próbát.

Ha egy 64 bites verzió a Google Chrome és épít a Windows 10, hogy a Microsoft nemrég megjelent, lehet, hogy észre a böngésző hibáit.

Egyes oldalak nem töltődnek be, és hibaüzenetet jelenít meg. Google, valószínűleg biztosítani fogja számunkra a megfelelő javítást fogja megoldani a problémát, és akkor most próbálja ki egy ideiglenes megoldás a közeljövőben.

Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

Miért lassítják böngészők Windows 10

Ez az egyszerű trükk megoldja a problémákat a Chrome Windows 10 építmények 10525. A megoldás működik a 64 bites verzió a Google Chrome stabil és béta.

Érdemes megjegyezni, hogy ez nem biztonságos megoldás, mert letiltja a fenyegetések elleni védelmet a hálózat. Amikor elindítja a böngészőt, akkor megjelenik egy figyelmeztető üzenet. Egy másik módja, hogy felszerel egy 32 bites verzió a Google Chrome, amely nem jelent problémát.

Ha ez az opció nem töltődik be, és króm továbbra is lassú, próbálja meg visszaállítani a gyári beállításokat. Ehhez nyissa meg a Beállítások menüben, lapozzunk lefelé, és válassza ki a „Speciális beállítások megjelenítése”.

Aztán megint megy a az oldal alján, és kattintson a „reset”. Nyomja meg a Reset. Ez fogja az összes a könyvjelzőket és a mentett jelszavakat. Telepített bővítmények és témák is, nem lehet eltávolítani.

Bár a Google aktívan dolgozik egy Chrome böngésző, egyre többen panaszkodnak, hogy kezd lassulni a Windows 10.


Abból, amit eredetileg is volt - nagyon gyors és könnyű kialakítás csekély maradt. Jelenleg ez az alkalmazás fő jellemzője az alacsony termelékenység, valamint számos, előre nem látható hibák.

Nemrégiben még a hálózat tájékoztatást, hogy a Chrome haszontalan - úgy tűnik számomra, hogy a fejlesztők integrálni az új funkciók bele túl gyorsan, anélkül, hogy megfelelő tesztelés.

Ma, a Chrome képes fogyasztani nagy mennyiségű memóriát, különösen akkor, ha dolgozhat több lappal egyszerre.

Sokan azt jelzi, hogy az elmúlt évben a böngésző a felismerhetetlenségig megváltozott, és nem volt szükség, hogy telepíteni az új kiegészítőket, hogy a kimeneti teljesítmény alacsonyabb.

Minden jelek szerint működött pontosan az ellenkezője. Az okok az ilyen helyzetekre látható intenzív használata gyorsított grafika (ami erősen befolyásolja a járművezető számára GPU).

Miért windows 10 gátolja az Opera böngészőtOpera még nem büszkélkedhet jelentős sikerrel, bár továbbra is megkísérli, hogy ki a versenyt. Hamarosan ez a böngésző, hogy csökkentsék memóriahasználat.

Kevesen tudják, hogy a motor nem fejlődött egy cég és az ő átlagos terhelés nyitásakor webhelyeket.

Miért lassítják böngészők Windows 10

Opera és a Chrome sokkal kevésbé lassul, ha azok egyértelműen a felesleges adatok: bővítmények és plug-inek, amelyek nagyon gyakran integrálva függetlenül. Legalábbis, amikor a weboldalak renderelő motort.

Ezután fékezés jelentősen csökken. Az Opera legújabb verzióját, egy teszt verzió fogyaszt 2,3 MB RAM helyett 6,8 MB a mai napig. Például a Wikipedia oldal használ 2,4 MB helyett 4 MB.

Miért windows 10 gátolja a Mozilla Firefox böngésző


Firefox kezd lassulni? Használjon egy új reset gombot. Általánosságban elmondható, hogy minden bizonnyal kiváló böngésző. Ez egyszerű, és hatalmas lehetőségeket konfiguráció témák, bővítmények plug-inek és egyéb kiegészítőket.

Sajnos, minden elem vesz hatalmas mennyiségű felesleges adatokat. Ezért, miután több hónapos Mozilla Firefox indulhat lassítani - a munka elviselhetetlenül hosszú és azt a benyomást keltik, hogy ez nagyon nehézkes.

Hogyan lehet kijavítani ezt a problémát? A megoldás - egy új reset Firefox gombra, hogy kattintás után megjelenik a menüben, majd válassza ki az információs technikai támogatást.

Indít új funkciókat, hogy a profil, és elindítása után a böngésző fut olyan gyorsan, mintha csak telepítve. Annak érdekében azonban, hogy ne veszítse el az összes adatot, Firefox megtartja a cookie-kat, a történelem, a forma adatok, jelszavak és könyvjelzők.

Most, Mozilla készül egy új változata a Firefox böngésző kifejezetten a Windows 10 (abban az időben az olvasás lehet a telepítéshez). Beszélünk a kérdés, amelyet speciálisan felkészült a Windows 10 rendszert.

Miért lassítják böngészők Windows 10

Mit várhatunk tőle? A válasz nehéz, mert a gyártó adatai még nem számoltak be. A legvalószínűbb az események azt sugallja, hogy ez valóban szinte változatlan böngésző, kivéve, hogy nem lenne alkalmas az úgynevezett -multiplatformowości.

Reméljük, hogy ez alkalommal a gyártó ezt a munkát is. A legújabb statisztikák azt mutatják, hogy a Firefox élvez jelentős népszerűségre, és természetesen lesz egy csomó ember, hogy szeretnék használni, hogy a böngésző, mint az új rendszer Windows 10.

Miért windows 10 gátolja az Internet Explorer böngésző

Internet Explorer könnyen visszaállíthatja az alapértelmezett beállításokat. Nyomja meg az Alt a billentyűzeten, hogy aktiválja a menüt.

Most menj az Eszközök> Internet beállítások> Speciális> Reset.

Miért ablakokra 10 gátolja böngésző él

Edge böngésző ablak 10, a helyzet éppen az ellenkezője az Internet Explorer. A régebbi Windows-verziók 10, ő fékezett szörnyű - egy új emlékérme munkák, mintha, többé-kevésbé stabil, és voltak kiterjesztéseket.

Csak a kiterjesztés nem valami kicsi (körülbelül egy tucat) szörnyen lassú. Mit kell tenni? Talán megint várni - ez stabilizálja az idő múlásával.

Él böngésző használ egy jelentős kisebbség, akik telepítették a Windows 10 különböző becslések szerint, a program már használja csak közötti 1/3 és 1/6 felhasználók „több”.

A fentiek fényében úgy tűnik, hogy a Microsoft a probléma valószínűleg az Edge - a cég fektetett be az új és jobb böngésző sok időt és pénzügyi forrásokat.

Él van elhelyezve, mint alternatívát a több archaikus, de még mindig szükség van számos szervezet, az Internet Explorer, és méltó versenytársa a Chrome, a Firefox és a Safari.

Korai vizsgálatok azt mutatják, hogy a program működik ebben a szerepben nagyon jól - ez gyors, könnyen használható, és van néhány érdekes, különleges megoldásokat.

Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy idővel változhat a helyzet - talán a gyors népszerűsítése a Windows 10 (ez a folyamat elég jó) él felhasználó kezdi el használni tömeg, különösen, ha a Microsoft tud oldani néhány problémát, „gyermekkor”.

Csakúgy, mint Windows 10 mielőbbi felgyorsítása böngésző, ha hirtelen lassulni kezdett

Senki sem szereti, ha a böngésző lassítja a számítógépet. Még szupergyors internet-hozzáférés nem tud megbirkózni, ha a böngésző szeret „lógni”.

A böngészők gátolhatja több okból: elégtelen memória, egy cache túlterhelt és a lassú kiegészítések (kiterjesztések). Szerencsére van néhány egyszerű módszer, hogy gyorsítsák fel a böngésző azonnal.

Először telepítse üres honlapja. Ha nem elégedett, akkor kihagyhatja ezt a lépést. Ha nem - Gratulálok választás. Hosszú terhelés a honlapon a leggyakoribb oka a lassú munka.

A második lépés az, hogy törölje az ideiglenes internetes fájlokat. Ez egy nagyon jó megoldás, mert felgyorsítja az oldal betöltése. Ha elmész egy csomó oldalt, a cache túlterhelt, és a böngésző lassabb.

A harmadik lépés, hogy tiltsa kiegészítőket (kiterjesztések). Ha túl sok a böngésző kezd lassulni. Ez felgyorsíthatja a munkát, kapcsolja ki a felesleges adalékanyagok, különösen eszköztár.


A negyedik lépés - Kérjük frissítse böngészőjét a legfrissebb verzióra. Frissítések közé foltok a problémák kiküszöbölésére, hogy megjelent a korábbi verziók a böngésző.

Ez nagyban javítja a stabilitást, biztonságot és a sebességet. A legtöbb böngésző automatikusan felismeri frissítéseket, így minden alkalommal, amikor a rendszer kéri, hogy frissítse a böngészőt a legújabb verzió, hogy rákattint a „Yes”.

Az ötödik lépés - ne terhelje túl a böngészőt. Ne nyissa ki több lapot egyidejűleg. Az egyidejű megnyitása nagyszámú lapok nagy terhet ró a memóriában.

Ez lassítja a munkát nem csak a böngésző, hanem az egész számítógépet. Tehát, ha azt észleli, hogy a böngésző kezd „lógni”, zárja be a lapot, majd szörfölni az interneten. Sok szerencsét.