Miért levelek pedig sárga paradicsom 2

sárga felső levelek, kisebb, éppen ellenkezőleg, sötétzöld

hőmérséklet

A paradicsom esetében nőtt a nyílt terepen, ez nagyon veszélyes csepp nappali és éjszakai hőmérséklet. Ha a különbség a hőmérséklet eléri a 10 ° C-on vagy annál több, az egész növény, levelek lehetnek sárgák. Különösen veszélyes az első hónapban a kiültetés után.Ez elkerülhető, ha az éjszakai menedékhely ültetés nem szövött burkolóanyagok. A szövet nem romlott palánták paradicsom szükséges, hogy az ív.

Tartsd szemmel az időjárás előrejelzés. Ha az időjárás előrejelzők ígéretet éjszakai hőmérséklet csökkentés, transzfer az esti öntözés ideje a reggel. Nedves talajt egy hideg éjszakán erősíti túlhûtést a gyökérzet.

Mi van, ha a levelek sárgulnak az üvegházban

A hátránya növekvő paradicsom a melegházban, hogy a paradicsom növekednie kell, hogy egy helyen sok éven át. Ez teszi őket fogékony a fertőzésre Fusarium spórákat, hogy megmaradnak a talajban több évig.

Miért levelek pedig sárga paradicsom 2

A betegség tünetei nyilvánulnak sárguló levelek elvesztése turgor. A növények fejlődését késik, majd teljesen leállt. A gyümölcs apró, vagy nincs bekapcsolva egyáltalán.

A legjobb megoldás - évi csere termőtalaj. Ha ez nem lehetséges, a talaj kell tisztítani a vedlés a gombaölő szerek. mindazokat az eszközöket és a falak az üvegházban is feldolgozzák. Vetőmagok ültetés előtti palántákat áztatjuk kálium-permanganát oldattal.

Miért sárga paradicsom palántákat

Sok kertészek inkább növekszik palánták paradicsom a saját, de a folyamat gondoskodó fiatal növényeket lehet némi kellemetlen helyzeteket, mint például a sárguló levelek. Vegye figyelembe, hogy információt az anti-sárguló levelek a palánták ismerős nem minden, de akkor is visszaállíthatja a növény, ha nehéz.

Úgy tűnik, hogy mindent csinálunk rosszul: tartsa a növényi tápanyagellátás, számukra megfelelő világítás, lecsapó időben azonban a kultúra kezdik elveszíteni a zöld szín, és a levelek kezdenek venni a sárga szín. A jelenség okait, lehet, hogy sok, de a kezelés függ az adott kórokozó. A válasz a kérdésre, hogy mi köze a megsárgult paradicsom megértsék a mögöttes okok, ami oda vezethet, hogy ezt a helyzetet.Sárguló a leveleken paradicsom jelzi nem megfelelő ellátás a növények. Ebben az összefüggésben okoz palánta betegség lehet: hiánya napfény, vagy mesterséges fény, a hiánya a nitrogén a talajban, a megnövekedett páratartalom vagy elégtelen mennyiségű talaj a bankban palánta.

Hiánya nitrogén a tápanyag keverék magoncok lehet könnyen azonosítani a sárga lapot lemezt paradicsom palántákat, és a csíkok maradnak zöld. Bizonyos esetekben, a fiatal növények elvesztik színüket, még a transzplantáció után egy nagy tartályba. Az a tény, hogy a gyökérzet időre van szüksége, hogy megszokja az új talajviszonyok (fejlesztés alatt közel pot kultúra gyökereit kusza, így a teljes gyógyulás szükségük van egy bizonyos ideig).

Miért levelek pedig sárga paradicsom 2

Egyéb okok sárgasága levelek palánták paradicsom növények legyőzhető különböző gombás betegségek és kártevők. Ez történik, mivel nem megfelelő megvilágítás, vagy peremerzaniya palánta amikor közel az ablakpárkányon.

Hogyan kell kezelni

Ha a megnyilvánulása a betegség pontok hiánya nitrogén, szükséges, hogy azonnal gazdagítja a talajt ez hasznos elem. Annak megakadályozása érdekében sárguló levelek paradicsomból szűk termesztési feltételek, Paradicsommagok kell ágyazni az egyes tőzeg cserépben. Tapasztalt kertészek tanácsos választani minőségű vetőmag termesztésére palánták. Ha a gyűjtemény vetőmag végzik egymástól függetlenül, akkor kezelni a szemcsék egy gyenge kálium-permanganát oldattal, körülbelül 20 perc áztatás után, azokat vízzel tisztára mostuk.

Ismeretes, hogy számos betegség továbbított palántákat együtt szennyezett talaj. Ha üzem által okozott károk egy gomba, sürgősen meg kell fertőtleníteni dobozok vagy cserepek, és módosítsa a földet. Szennyezőanyag-keverékben a növekvő palántákat kell lyukasztani kemencében vagy feldolgozás történik hatása alatt a negatív hőmérséklet.

Abban az esetben, ha a megjelenése sárga paradicsom miatt pangó a talaj, tedd a máz, és az alján a cserepes öntsük durva homok, amely elvégzi a szerepe a vízelvezetés. Megakadályozása érdekében a különböző betegségek, gazdagítja a talaj alapvető tápanyagok. Ha a paradicsom sárga volt köszönhető peremerzani, amely a termesztés során a nyílt terepen növények eltitkolja éjszaka agrovoloknom vagy műanyag csomagolást, az üvegházban, tartsa a hőt.