Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló

Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló
Még a tapasztalt kertészek találkozás egy ilyen kellemetlen a sárguló levelek paradicsom. található az üvegházhatást. Ennek oka egészen más. Nagyon fontos időben azonosítani a probléma forrását, hogy megoldást találjanak, és lehetővé teszi a paradicsomot növekedéséhez és fejlődéséhez. Mi lesz megérteni, hogy miért a levelek sárgulnak paradicsomot. ültetett az üvegházban, és azonosítani a lehetséges megoldás erre a problémára.Amennyiben nem tesz eleget ültetés időpontját,

Oka annak, hogy a levelek sárgulnak paradicsom lehet egy elmulasztása az alapvető szabályokat a transzplantáció. Nincs elegendő térfogat vagy föld vagy magoncok vették túl nagyra nőtt.

Kiültetés paradicsom palántákat üvegházban, akkor biztosítani kell, hogy a gyökérzet nem képező egy darab, különben a növény gyorsan kezdenek halványulni.

Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló
Az oka ennek a jelenségnek általában az a tény, hogy a palánták paradicsom volt túl kevés hely van a tartályban, hogy nőtt, és így fokozatosan kezdtek kihalni.

Míg a kultúra a bankban volt, észrevétlen, de az üvegházban, ültetés után, amelynek gyökerei kezdve a folyamat elhalása és a levelek. Ahhoz, hogy elkerüljük az ilyen gondok, meg kell, hogy gondoskodjon arról, hogy a palánták nem nőnek egy tartályban.

Fontos! Minden növénynek ajánlatos, hogy egy tartály térfogata nem kevesebb, mint 3 liter. Ha a palánták paradicsom sárga és száraz emiatt, meg kell tudni, hogy mit kell tennie. Ahhoz, hogy orvosolja a helyzetet, amennyire csak lehetséges, a gyökér spray.

Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló
Ahhoz, hogy ezt figyelembe kis koncentrációban műtrágya oldat. Így egy liter víz szükséges, hogy nem kevesebb, mint 10 g etetés. Ebben az esetben is, ha az érintett rész a növény elsorvad, az újak lesznek elég fejlettek. De szükséges, hogy készüljön fel arra, hogy a növekedés a kultúra több hétig késik. Nézze meg a szabályokat a termesztés egy melegházban növények, mint az uborka. Az édes paprika. padlizsán. eper.

Miért sárga levelek paradicsom, üvegházban, gyökér kárt, ha kiültetés

Az ok, amiért a paradicsomot megsárgul transzplantáció után is lehet egy másfajta mechanikai sérülésektől való gyökérzet.

Különleges izgalom ez okból nem lehet, mert az idő múlásával a kultúra gyökeret, járulékos gyökerek jelennek meg, és ennek eredményeként, a színe a lombozat fokozatosan felépül.

Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló

A kártevők megjelenése paradicsom, üvegházban

Sárga levelek paradicsom üvegházban is köszönhető, hogy a kártevők. A talaj lehet élni drótférgek. fonálférgek és lótücsökfélék. hogy a takarmány a növények gyökereit, így azok kárt okozni. Ezekben az esetekben a lehető leghamarabb, hogy tegyen lépéseket. Akkor is hasznos lehet tudni, hogy mit kell tenni, ha a paradicsom levélgöndörödés. A szakboltokban lehet kapni különböző termékek, amelyek jól küzdő ilyen károsító szervezetek. Például, szemben medvedok hatékonyan ki lehet használni „Medvetoks” gyógyszerek és „Thunder”.

Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló


Ami a drótférgek, majd megszabadulni tőle segít „Bazudin”. Abban az esetben, ha a levelek pedig sárga paradicsom üvegházi miatt fonálférgek, a talaj teljesen át kell cserélni, mert foglalkozni velük elég nehéz.

Tudtad? Sokáig paradicsom tartották mérgező gyümölcsök, valamint más termékek hoztak be a dél-amerikai kontinensen. De 1820-ban ezredes Robert Gibbon Johnson evett egy vödör paradicsom előtt a törvényszék a New Jersey-ben. Így képes volt meggyőzni a tömeget, hogy nézte, hogy a paradicsom nem mérgező, de nagyon finom. Azóta ez a zöldség óriási népszerűségre tett szert.

Rossz öntözés paradicsom, üvegházban

A paradicsom az üvegházban, és a levelek sárgák miatt nem megfelelő öntözés. mit kell tenni, mondja tovább. Vannak olyan követelmények, amelyek megfelelnek a termesztés paradicsom elengedhetetlen.

  • A frekvencia a talaj nedvességtartalma. Paradicsom nem tetszik a napi öntözést. Még előnyösebben, a bőséges, de ritka talajnedvesség. A felesleges öntözés fogja előidézni gomba megjelenése a helyszínen.
  • öntözés módszer. Ha a megsárgult paradicsomlevelekből palánták, lehetőség van arra, öntözés végeztük nem egy bokor alatt, és a levelek. Ebben az esetben, akkor viszont sárga. Fontos, hogy a víz az öntözött talajokon. de nem a levelek.
  • A páratartalom az üvegházban. Amikor eldönti, hogy növekszik a paradicsom egy zárt szobában, akkor fel kell készülni az a tény, hogy szükség lesz, hogy kövesse a kijelző páratartalom. Párolgás zajlik üvegházak sokkal lassabb, mint a nyílt terepen. Ezért a páratartalom sokkal magasabb lesz.
Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló
Tudtad? Grow Paradicsom volt az első, aki az aztékok és az inkák. Ez történt az egész VIII században. És csak a közepén a XVI században ihstali zavozitv Európában.

Ásványok hiánya

A másik ok, amiért levelek pedig sárga paradicsom, lehet egy közös hiánya nyomelemek bennük, mint a paradicsom ez a tényező nagyon fontos.

  • Hiánya nitrogén. Paradicsom növények által érintett nitrogén éhezés, általában meg a gyenge szára van vékony, és kis leveleket. Hogy oldja meg ezt a problémát, akkor a föld trágyázás vagy nitrogént összetételét. Ha trágyát használnak. meg kell vízzel hígítjuk (1:10), és kész oldatot a víz a paradicsomot.
  • Mangánhiány. Ha a levelek pedig sárga paradicsom miatt mangán-hiány, mit kell tenni, mondja tovább. Ezekben a növényekben a levelek pedig halványsárga színű, a fiatal levelek érintettek először, majd később érinti az idősebb. A probléma megoldására a termékenyítő talajoldat molyhos ökörfarkkóró (1:20), valamint a trágya keverékét (1,10), kevert hamu.
Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló
Fontos! Sárgás alsó leveleire paradicsom palántákat lehet az oka, hogy egy bővelkedés nitrogén a talajban.

Győzd paradicsom betegségek

Amikor a gyökérzet ép paradicsom, kártevők nem figyelhető meg, és a talajt ahhoz kell táplálni, ásványi anyagok. okozhat sárguló levelek lehet egy gombás betegség. További információ a betegségek paradicsom és hogyan leküzdése érdekében. Általában ez egy métely vagy burgonyavész. Ha az oka, hogy a levelek viszont sárga, olyan betegségek, gomba eredetű a palánták a paradicsom, akkor mi a teendő ilyen esetben, az alábbiakban ismertetett.
Miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, a fő oka a sárguló
  • Fusarium. A betegség manifesztálódik paradicsom levelei, mint a színváltozás és a festési csökkenti rugalmasságát. Kiterjeszti ezt a betegséget a fertőzött magvak vagy kerti szerszámok. Ha a gomba megtelepszik a talaj, akkor ott elég hosszú ideig. Ideális feltételek fennállása a magas hőmérséklet, és egy bővelkedés nedvesség miatt bőséges napi öntözést. Fusarium megnyilvánulhat bármely szakaszában a paradicsom növekedését. Előfordul, hogy a levelek pedig sárga alsó nem csak az érett növények, hanem a paradicsom palántákat. Ennek az az oka ugyanaz gomba. Ha bekapcsolta sárga paradicsom palántákat vagy érett növény, a válasz arra a kérdésre, hogy mit kell tennie, hogy használják a különböző típusú gombaellenes szerek. A legjobb, hogy megbirkózzon „Trihodermin” és a „Previkur”.
  • Burgonyavész. Lombon betegség manifesztálódik barna foltok, amelyek fokozatosan a gyümölcs. A probléma megelőzése, meg kell, hogy megfelelően öntözni a növényt, ami megakadályozza a víz alá a leveleket. Küzdelem a gomba lehet folyékony Bordeaux „Tattoo” termékek és a „végtelenül kicsi”.
Ok egészségtelen állapotára paradicsom lehet a fentiek közül bármelyik.

Nagyon fontos, hogy képes legyen meghatározni, hogy időben azonnal megteszi a megfelelő intézkedéseket, és hogy további magas minőségű és mennyiségű termés.