Miért levelek pedig sárga paradicsom okaira, megelőzésére, kártevőirtás

Miért levelek pedig sárga paradicsom üvegházban? Több oka is van.

Amennyiben nem tesz eleget a feltételeket az ültetés, a talaj térfogata

Levelek sárgulnak paradicsom palántákat, mert benőtt vagy az összeget a föld - a kelleténél kevesebb. Ha transzplantáció az üvegházban gyökerek kialakított egy darab, a növény elsorvad. Az ügyet a gyökerek. Úgy nőttek hiánya miatt a kötet a pot, és már elkezdték meghalni. Ház a problémát nehéz felismerni, de üvegházban ültetési gyökerek halnak, a levelek, illetve túl.Miért levelek pedig sárga paradicsom okaira, megelőzésére, kártevőirtás
A levelek fordulhat sárga paradicsom, mert palánták voltak benőtt

Ahhoz, hogy megszabaduljon a problémát, ne vigyük palántákat. A magokat nem szabad ültetni, mielőtt az optimális ültetési időszak. Minden növénynek biztosítania kell a térfogata fazék 3 liter. Oldja meg a problémát a lehető segítségével a gyökér spray.

műtrágya megoldást kell gyenge. Per liter víz legyen legalább 10 gramm etetés. A folyékony műtrágya koncentráció alacsonyabb, de még mindig meg kell hígítani - 1 liter kell számla 10 ml etetés. Ha túllépi a dózis - éget. Levélpermetet végezhetjük naponta. Az érintett területek elsorvad, de újakat is jól fejlődnek. A növényi növekedést késik egy pár hétig.

Kényelmetlen viselni nehéz tömlők, az ágyban?


Kerti tömlők gyakran túl nagy, csavart, piszkos. Vízfogyasztás, miközben gyakran nem ellenőrzött, és csak öntözéssel szakasz eltarthat egy egész napot. Szerencsére független öntözési már nem ritkaság, és hozzáférhető minden kertész. De a legfontosabb dolog -, hogy ha öntözés a hagyományos tömlő növényi levelek jelennek meg leégés jelent.Annak érdekében, hogy sárguló a levelek a paradicsom, akkor követnie kell a szabályokat az ültetés paradicsom és az őket gondozó. amit leírt egyik kiadványok.

Miért levelek pedig sárga paradicsom okaira, megelőzésére, kártevőirtás
Alsó levelek sárgák hiánya miatt a nitrogén és más tápanyagok

egyéb okok

Alsó levelek sárgák hiánya miatt a nitrogén és más tápanyagok. Vannak más okok - a talaj hőmérséklete túl kicsi, a paradicsom is nehéz letelepedni. Ha a gyökerek elrontani krikett, levelek lesz sárga. Ha az utca meleg, amellett, hogy gondok vannak a levelek válnak lila szár. Az összes fent említett esetben, spray kötszerek.

A felső levelek sárgulnak hiánya miatt mangán a talajban. Kén hiány vezet tömörítő lombozat, sárga színű lesz. A másik ok - vashiány. Nitrogén-magnézium-éhezés vezet az a tény, hogy a paradicsom viszont sárga, elsorvad.

Miért levelek pedig sárga paradicsom okaira, megelőzésére, kártevőirtás
Ennek elkerülése érdekében a lombozat segít a helyes gondozás

Ennek elkerülése érdekében a lombozat segít a helyes gondozás. Ez azt jelenti, hogy meg kell, hogy végezzen időben öntözés, lazítsuk meg a talajt, figyelje meg az üvegház hőmérséklete. Ügyek és a páratartalom. A száraz napok tartott öntözés sprinkler és szellőztetés. De ne vigyük túlzásba, mert a paradicsom nem izgatott a túlzott páratartalom. Sokkal jobb, hogy végezzen gyökér öntözés. A transzplantáció ajánlott speciális berendezés, amely segít neki, hogy rendezze le, például a „Appin”.

És egy kicsit a titkot.

Tapasztalta már elviselhetetlen a fájdalom az ízületekben? És nem tudod, hogy első kézből, mit:

  • képtelenség mozogni egyszerűen és kényelmesen;
  • kellemetlen érzés, amikor megy fel és le a lépcsőn;
  • kellemetlen crunch, snap nem a saját;
  • fájdalom közben vagy edzés után;
  • gyulladás az ízületek és duzzanat;
  • ésszerűtlen és időnként elviselhetetlen fájdalmak az izületekben.