Miért levelek pedig sárga paradicsom

Sárgás az alsó levelek - a probléma, hogy gyakran tapasztalható az emberek nőnek paradicsom. A sárguló, és különösen a szárítás a levelek le kell küzdeni. Kertészek csoda: „Mi az oka az ilyen magatartás a paradicsom” még egy nagy kérdés a helyzetet, amelyben a fejlesztési paradicsom kedvező körülmények között, mint például a folyamatos öntözés, a trágyázás és nem árt a külső környezet jött létre. Annak érdekében, hogy a bokor paradicsom szükséges, először is, hogy megtudja az oka a hibának.Miért levelek pedig sárga paradicsom
Sárgás paradicsom levelei, mit kell tenni?

Lehetséges okok sárgás az alsó levelek paradicsom

A megjelenése sárga levelek alján a paradicsom bokrok miatt több okból:

Táplálkozási zavarok esetén paradicsom palántákat vagy facsemeték hasznosítás. Hiányzanak a szükséges anyagokat, elsősorban úgy érzi, az alsó levelek, mint a természetes, hogy a túlélés a növény van szükség, hogy tartsa fel a paradicsomot. Az a tény, hogy a régi levelek elszáradnak, és leesik, míg a felső nőnek újak.

Táplálkozási zavarok esetén paradicsom palántákat vagy facsemeték hasznosítás. Hiányzanak a szükséges anyagokat, elsősorban úgy érzi, az alsó levelek, mint a természetes, hogy a túlélés a növény van szükség, hogy tartsa fel a paradicsomot. Az a tény, hogy a régi levelek elszáradnak, és leesik, míg a felső nőnek újak.

A levelek lehetnek megsárgul alján a paradicsom növény, ha a növény nem kap elég vizet. Paradicsom kell öntözni gyakrabban átültetés után, vagy amikor nagyon fiatal palántákat. Paradicsom is kell öntözés magas hőmérsékleten, különösen, ha a növények gyümölcsét abban a pillanatban. Általános szabály, hogy egy jó mély öntözés naponta elég

A felesleges nedvességet okozhat sárgás paradicsom levele. Paradicsom növényeket kell ideális szintjét talajnedvesség. A talaj ne legyen túl nedves, se túl száraz. Öntsük paradicsom alapján a időjárási viszonyok, a talaj típusától és mennyiségétől és típusától talajtakaró használ. Egyes helyeken, a paradicsomot meg kell öntözni naponta többször, és más helyeken, kell öntözés csak néhány alkalommal egy héten

Fusarium akarsz okoznak megsárgult és elszáradt levelek.

Az egyik tényező a paradicsom szárító néha fuzárium (gombás betegség). A fertőzött paradicsom különbözik a normális megjelenésű: nézd száraz, mintha nincs elég víz, akkor is lemaradnak a fejlődésben. De megsárgult levelek nem a legveszélyesebb tünete ennek a betegségnek. Fusarium okozhat Browning paradicsom hajók a vágott levélnyél. Amikor Fusarium megfigyelt vaszkuláris megbarnult a vágott levélnyél a levelek. Ez gombás betegség alakulhat ki, ha a talaj hőmérséklete megegyezik a 24-25 fok és a páratartalom eléri a 75%Fusarium hits egyenetlen paradicsom, akkor vegye fel, és érett növények és palánták, amelyek üvegházban neveltük, üvegházban vagy a föld alatt. A betegség kezdődik a csíranövény gyökerek, tovább terjed a szár.

Javasoljuk, hogy megakadályozzák a Fusarium előtt előfordulása. Ha ezt nem lehet elkerülni, hogy feldolgozásához szükséges paradicsom gombaellenes biológiai ( „fitosporin”, „Fitotsid”) időközönként 10-12 nap.

Miért levelek pedig sárga paradicsom
Tehát sárga paradicsom levelek Fusarium elhervadnak

Tápanyagok hiánya - az oka a sárguló levelek a paradicsom.

A levelek is szenved a hiánya a különböző nyomelemek szükségesek. Sárga foltok jelzik hiánya nitrogén. A felső levelek általában sárga, amikor a kalcium-hiány. Sápadt és sárgás alsó levelek által okozott hiány réz. A kis és a nem elegendő mennyiségű kén a talajban vezet megvastagodása, keményedés és sárgás levelek. Ok szárítás és sárgás a levelek a paradicsom hiányzik a mangán és vas. Magnézium-hiány lehet a hiba elsárgulhatnak szélei a levelek. Ha a foszfor nem elegendő, a csúcsa a lap sárgás színűvé válik, és ha a növény tapasztal feleslegben lévő foszfor, az egész lap válik sárga.

Miért levelek pedig sárga paradicsom
A magról nevelt paradicsom levelek sárga (2nd bal) és a jó (1 jobbra) palánták paradicsom

Hogyan kell kezelni a sárguló levelek a paradicsom

Ez megköveteli a fertőtlenítés a talaj, berendezések és valamennyi tartályt, amelyben a tervezett vetés paradicsom magokat. Lehetőség van fertőtlenít a magokat. Ezt az alábbiak szerint: a magokat áztatjuk 1% -os oldat margantsovochnom húsz percig, ami után mossuk tiszta vízzel. Hígított oldat margantsovochny összekeverjük 1 g kálium-permanganát 100 ml. a víz.

Miért levelek pedig sárga paradicsom
Előfordul, hogy a levelek pedig sárga paradicsom miatt Septoria

A kezelést azonnal meg kell kezdeni az első jelei a Fusarium. De ez, és még sok más kellemetlen helyzeteket, mint amelynek eredményeként van sárguló, el lehet kerülni alaposan tanulmányozza és kövesse az útmutatót növekvő márkája paradicsom, paradicsom fenntartani a kellemes hőmérsékletet, gondozása palántákat és csemetéket.

Ha egy bokor képződött sárga foltok, meg kell megtermékenyítő foszfátok, nitrátok és a kloridok, valamint hogy végezzen öntözés ütemezése, rendszerezett azt.

Miért levelek pedig sárga paradicsom

Választás előtt a magokat a paradicsom, különösen akkor, ha fog nőni őket fűtetlen üvegházban kell hasonlítani örülök tényezők határozzák meg a klíma is megfelel nekik a környéken, vagy sem.

Miért levelek pedig sárga paradicsom

Sárgás az alsó levelek - a probléma, hogy gyakran tapasztalható az emberek nőnek paradicsom. A sárguló, és különösen a szárítás a levelek le kell küzdeni. Kertészek csoda: „Mi az oka az ilyen magatartás paradicsom?”

Miért levelek pedig sárga paradicsom

Minden régióban vannak különböző fajta paradicsom, amely jól bevált ez vagy az a hely, ez az, amit meg kell összpontosítani, amikor kiválasztják a paradicsom ültetés.

Friss vélemények