Miért levelek sárgulnak a megelőzés és a kezelés a paradicsom

Sok kertészek csoda ezt a kérdést: „Miért levelek sárgulnak, egy paradicsom?”. A virágtartó, mindig azt várják tőlük, hogy gyorsan és könnyen ad egy nagy szüret. Minden épp az ellenkezője. Ha nem fizet a dacha megfelelő figyelmet és gondoskodást, a végeredmény lesz szomorú. Vizsgálja meg, miért van sárguló és szárítás a levelek.Több oka is van, ahonnan a levelek pedig sárga a paradicsom. Mit kell tenni? Hogy részletesen tanulmányozzák őket egyesével, és megoldást találni. Itt vannak:

 1. A gyökérzet nem működik teljes erejét. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy csökkent mértékű növekedés a palánták. Néhány gyökerei a fiók is szőni. paradicsom palántákat nem volt elég föld a megfelelő mennyiségben. A transzplantáció egy nyitott őrölt növényi a paradicsomot szabadon egymástól. Roots növekedni fog a fiatal és egészséges, és a régi sárga levelek lehullanak, és a helyükön lesznek az új.
 2. Sérült gyökereit. A másik fő ok. Ha azt észleli, hogy a levelek sárgulnak csak az alsó, majd a paradicsom gyökerei törött. Ez akkor történhet meg a helytelen transzplantáció. Továbbá, ha paradicsom elég időt töltött a talajban, az ok lehet bujkál az állandó lazítás a talaj. A gyökerek a paradicsom gyorsan helyreállt. Amint elkezd dolgozni, sárgásság eltűnik.
 3. Hypothermia. Ez lehet a gyökerek, vagy a növény maga. Ha legalább egyszer megtörni a paradicsom hőmérséklet, sárgulnak a levelek azonnal.
 4. Az öntözés hiánya. A saját paradicsom sokáig lehet menni anélkül, nedvesítő. Ez annak köszönhető, hogy a fő gyökér, amelynek mérete 1,5 méter. Ha a paradicsom megsárgul és száraz levelek, így nem kell az öntözést.
 5. A magas páratartalom. Ha a növények kap egy csomó nedvességet, a levelek számát növeli. Ha nem vetted volna észre, hogy a paradicsom szüksége nitrogén, akkor az eredmény sárgulnak a levelek és a sérült gyümölcsöt.
 6. Hiánya termékenyítést. Ha elkezd kérdezi magától, miért levelek sárgulnak paradicsomot, emlékszem, mit őket megtermékenyített. Paradicsom kell kapnia a teljes növekedési időszak kalcium, réz, mangán és vas. A kötszerek lehet használni a különböző szerves és összetett készítmények.
 7. Gombás betegség. Ha ezeket a tételeket nem tetszik, az azt jelenti, hogy a fertőzés alakult ki a növény. Fusarium Wilt következőképpen tönkreteszi paradicsom szabadtéri: sárga levelek, romlási, a növény teljes pusztulását.


Ha bármilyen probléma merült fel a paradicsomot, ne essen kétségbe. Ez mindig lehetséges, hogy a helyzet javítására.

Miért levelek sárgulnak a megelőzés és a kezelés a paradicsom

megelőzés

Először is, hadd tisztázni, hogy ez jobb, a betegségek megelőzése, mint a gyógyítás növény. Ezért még az előkészítő szakaszban, meg kell vigyázni minden. Először megelőzésére vetőmag. Ehhez meg kell helyezni 30 percig gyenge kálium-permanganát oldattal. Úgy állítjuk elő, az alábbi recept szerint:

Miért levelek sárgulnak a megelőzés és a kezelés a paradicsom

Ha a megelőzés nem működik, és még mindig hagy sárgák a paradicsom, mit kell tenni? Kezdje hogy bonyolult telepek. Ott van a következő sorrendben intézkedések:

Visszaállítása sárga levelek az eredeti formájában nem kap. Sokkal jobb, hogy dobja minden erejüket, hogy mentse a növények. Ha tölteni az időt, hogy a szennyvíztisztító telepek, a gyümölcs megmarad. Bár ez a késleltetés akkor figyelhető meg az érési 2 hétig.

Mindezen gondok csapda paradicsom nemcsak a nyílt terepen, de az üvegházban.

Miért levelek sárgulnak a megelőzés és a kezelés a paradicsom

a motorháztető alatt

Miért levelek sárgulnak paradicsomból az üvegházban? Számos fő oka. Itt a teljes lista:

 • sérült gyökerek transzplantáció után a dobozok;
 • A talaj nyomelemekben gazdag;
 • Növények gyökereit a rovarok elfogyasztanak;
 • többlet vagy hiány az öntözés;
 • fejlesztés különböző betegségek.

De az üvegházhatást okozó növények tudja menteni és gyógyítani. Itt önállóan képes a páratartalom és a hőmérséklet.

Az üvegházhatást okozó paradicsom ajánlott használni ezeket a gyógyszereket a megelőzés időszak:

 • "Fitosporin-M."
 • "Hom".
 • "Mikosan".
 • "Pentofag".

Miért levelek sárgulnak a megelőzés és a kezelés a paradicsom

Ha a paradicsom kezelésre van szüksége, itt lehet segíteni:

 • Bordói lé;
 • "Tattoo";
 • "Infinity".

Azt válaszolta, hogy a fő kérdés, hogy miért levelek sárgulnak a paradicsomot. Most már csak azt, hogy kihasználják a tanácsot, és gyógyítja a növények, ami ad egy jó termés.

Ne feledd! Sokkal jobb, hogy végezzen a betegségek megelőzésére, mint a kezelés.