Miért levelek sárgulnak paradicsomból az üvegházban, és hogyan kell harcolni

A legtöbb újonnan kamionosok és a gazdálkodók egyre nagyobb paradicsom során számos kihívással, az egyik leggyakoribb probléma a sárguló a levelek a palánták az üvegházban. Ebben a cikkben fogunk beszélni, hogy miért levelek pedig sárga paradicsom az üvegházban, és hogyan kell harcolni? Ezen kívül, itt fogjuk megvitatni az oka ennek a betegségnek és az azonnali Önnek hatékony módszerek harc. De mindenek felett, azt kell mondani, hogy a levelek a paradicsom is sárgák különböző okok miatt. És ott vannak nagyon. És annak érdekében, hogy hamarosan megszabadulni a betegség - „A megsárgult paradicsomlevelekből”, meg kell vizsgálni az okokat, az adatokat részletesebben.Miért levelek sárgulnak paradicsomból az üvegházban, és hogyan kell harcolni

Ha az elsárgult levelek paradicsom palántákat akkor megtörténhet, hogy:

  • Helytelen és kifogásolható ellátás,
  • Különböző betegségek.

Ha a levelek elsárgulnak és a növények az üvegházban, az első dolog, ki kell igazítani az ellátást a növények. Nos, akkor érdemes megfontolni más okok miatt.

Miért levelek sárgulnak, egy paradicsom? gombás betegség

Ha, ültetés után az üvegházban paradicsom levelei sárga színűre, akkor megtörténhet eredményeként a vereség a gomba növény. Azon betegségek között a növényi kultúrák a leggyakoribb betegségek, szürke penész. Ez befolyásolja a paradicsom palántákat, amely megakadályozza a további növekedés a növények.

A pusztító folyamat eredményeként néz ki, mint a következő sorrendben:

  • Először is, ez egy gombás betegség sújt nagyon gyökér. Ennek eredményeként, a paradicsom levelek válnak ernyedt. Ezen felül, akkor elveszíthetik élénk zöld színű.
  • Ezután a gomba kapcsol az alsó levelek. Ők sárgák.
  • Nos, továbbá palánták csak meghal.

Elég gyakran, a sárguló levelek paradicsom következik be, amikor a növények nem volt ideje alkalmazkodni az új feltételekhez további csírázást.

Miért levelek sárgulnak paradicsomból az üvegházban, és hogyan kell harcolni

De ha a levelek kezdtek megsárgul a tetején, majd egy betegség, az úgynevezett - csúcsi rothadás, vagy klorózis. Betegség hatással van nemcsak a levelek, hanem a gyümölcsöket. Az ok a klorózis jelentése:

  • Kalcium hiánya,
  • Amennyiben nem tesz eleget a mikroklíma az üvegházban,
  • A hiánya vagy a nedvesség hiánya.

Határozzuk meg a jelenléte egy klorózis. A betegség elsősorban érinti a felső része a palántákat. Ebben az esetben a növény elpusztul fiatal levelek. Mivel ezt a funkciót, akkor gyorsan meg a betegség jelenléte és megkezdi időben történő eltávolítása.

Ha az elsárgult levelek üvegházhatású paradicsom, akkor tudja, hogy ez megtörtént nemcsak azért, mert a betegség jelenlétét. Azonban az első jelei a megjelenése más betegségek nagyon eltérőek. A megsárgult levelek kisebb pontokat. Hibás ellátás a növények jelennek meg, és más betegségek társított sárgás a lombozat. Például ez lehet egy betegség, például burgonyavész. Ez akkor fordul elő, ha gyakran a víz az ágyak és nem ad nekik, hogy megszáradjon.A megsárgult levelek felnőttek paradicsom. Mit kell tenni,

Ha már van egy felnőtt paradicsom palántákat megsárgult alsó levelek csak egy normális természetes folyamat. Mivel a növény megpróbálja elveszíteni extra súlyt is, a formáció erős és egészséges gyümölcs. Félsz ez a jelenség nem éri meg. Ezen túlmenően, a normális növények növekedését, azt javasoljuk, hogy rendszeresen vegye le a sárguló levelek. Ennek eredményeként ezek a tevékenységek, a sárga levelek kevesebb lesz.

Bizonyos esetekben, sárguló levelek jelezheti mechanikai sérülés a gyökérzet. De komolyan aggódni, hogy nem szükséges.

Miért levelek sárgulnak paradicsomból az üvegházban, és hogyan kell harcolni

Hibák az ellátás a paradicsom palántákat

Ha ültetett paradicsom, és a levelek színe sárgára változik, akkor lehet bármilyen okból. A leggyakoribb ebben az esetben - nem illetékes ellátást, ami kiválthatja a jelenség. Ezért ebben a pillanatban meg kellene állnunk részletesebben.

A meleg és napos idő paradicsomos levelek megsárgul és göndör, azt jelzi, elégtelen mennyiségű nedvességet, ha öntözés. Paradicsom levelei sárgák annak a ténynek köszönhető, hogy a növény egyetlen fő gyökér, amelyből kiterjed a sok, sok finom gyökerei, amelyhez vizet gyakorlatilag nem éri magas hőmérsékleten elpárolog. Ennek eredményeképpen az adatok gyökerek nem tudnak a nedvességet.

De sok víz is befolyásolja a növények növekedését és gyümölcsök. Ennek eredményeként, lappang a nedvességet a növény kezd aktívan növekszik lombozat, ami sárgára vált ebben az esetben. Vékony bőr a gyümölcs a növény kezd tört. Ebben az esetben a paradicsom van, és nem tudja, hogy érett. A helyzet orvoslása, lehetséges a talajon keresztül kijuttatott nitrogén műtrágya.

A paradicsom nagyon érzékenyek a túlhűtés a gyökérzet. A hűvös gyökerek lassan szívódik fel a talajban növekedéséhez szükséges az anyag. Ezen kívül néhány kihal összesen. Ha az ilyen betegség, hogy egy újabb megsárgult levelek és kék árnyalat

Hiányából származó kén a talajban, nem a levelek a paradicsom lelassul, de a szert egy sárga árnyalat.
Amikor hiánya magnézium a talajban a növény levélzetére, sárgára, és kezd fordulni a tetején. Ezen túlmenően, a barna foltok jelenhetnek meg a leveleken. Megsárgult levelek és szárak a paradicsom az üvegházban, arra utalhat, hogy a palánták nincs elég foszfort.

Miért levelek sárgulnak paradicsomból az üvegházban, és hogyan kell harcolni

Amikor a talaj nem elég mangán, a paradicsom levelek pedig sárga és kiszáradnak azonnal. És a hiány a vas lombozat megsárgul, de a tartozás továbbra is sűrű és ugyanakkor ez nem történik meg kihalás.

Egy másik hiba, nem megfelelő és nem elég jó szellőzés üvegházban paradicsom. Ezt a jelenséget nevezzük egyszerűen - az oxigénhiány. Ennek eredményeként, a palánták a nap folyamán nem világos zöld színű. És este is elhalványul. És mert az oxigénhiány léphet paradicsom levelén sárgás. Palánták tudott normálisan fejlődnek, és nézd egészséges, meg kell szellőztetni a üvegházhatású gyakrabban. Azonban ez nem éri meg a hideg időjárás. Ne feledje, hogy a hideg levegő chill palánták paradicsom és azt élettelen. Ennek eredményeként, a jó termés, akkor nem lesz képes várni.

Miért levelek sárgulnak paradicsomból az üvegházban, és hogyan kell harcolni

Nos, itt is tartják a fő oka a sárguló lombok paradicsom üvegházi időszakában a növekedés. Fontos, hogy megfeleljen az összes vonatkozó ajánlások gondoskodás egy növény érdekében, hogy elkerüljék a betegség megjelent, és a lomb zöld golyó van.

Általában kövesse a szabályokat a vizsgálat során, és okainak megszüntetésére a növényi betegségek. És persze ne felejtsük el, hogy figyelemmel kíséri a tápanyagok a talajban. a műtrágya, ha szükséges. Felvenni a megfelelő a csemeték itatni és természetesen számukra napfény. Légy tudatában annak, hogy csak ebben az esetben a palánták lesz egészséges és gazdag aratás.

Hogyan növény, és nő a korai káposzta

Hogyan, hogy elpusztítsa a takácsatkák uborkán