Miért macskák járni a saját

Miért macskák járni a saját


A világirodalom vannak olyan munkák, amelyek nagymértékben befolyásolták a kialakulását elképzeléseink háziállatok. Azonban ezek a jól ismert készítmények lényegében bonyolult modern gyakorlók zoopsychology élet és persze a kedvtelésből tartott állatok.Ha beszélünk macskák, ez Rudyard Kipling és a „The Cat, hogy ment el magát”. Sőt, egyrészt, hogy igaza volt: a macska a természetben - ez egyének, nem törekvő erős kapcsolatot azokkal, akikkel együtt élnek. Másrészt, nem volt érdemes mindegy évek taszítja a macskák vadásznak tulajdonosok megértik, hogy a kedvtelésből tartott, és kapcsolatot teremteni vele. Minél több, hogy Mr. Kipling, hogy a kép csak megmutatni az emberi természet.

Miért macskák járni a saját
Azonban minden hinni! Ezért nagyon nehéz megmagyarázni, hogy a macskák, hogy jó is, meg kell tartania a szabályokat, amely meghatározza a fogadó. Beszélünk macskák, azt gyakran mondják, hogy „Igen, van, hogy a házban a háziasszony!”. És a hangja hallatszik ajánlatot mosollyal.

Mi a macska boldogságát?

Macska tulajdonosa (sokkal több, mint a kutya kennel) tartja szent kötelessége, hogy állataik minden elképzelhető és elképzelhetetlen szórakoztató. De ez a macska boldogságát? Hidd el, mindent, ami bosszant minket az élet egy macska - a feszültségek hatására egy védtelen állatot, amely nem függ semmi az életében.

Mi hangsúlyozza meg fog lepődni. Mi így szeretjük mi édes kisonku! Azt hiszem, nem kétséges. De a macska, ha tudja?

Képzelje magát a helyét a kis állatot. Az átlagos macska húsz, vagy akár harmincszor kisebb, mint az átlagember. Kicsi, tehetetlen kis állat, hogy él között óriások. Mintha te és én élt dens kardfogú tigrisek magas, mint egy két szintes családi ház.

Miért macskák járni a saját

Fun? Ha még egy tigris hirtelen lobban hogy szeretlek, nem érti - ő kifejezett szeretet a maga módján, hogy Tiger. Őt, a tigris, úgy tűnik, hogy az Ön számára a legnagyobb öröm - játszik a farkával. De te félsz!

Etet tigris nyers hús és legnagyobb csemege ragadozók - pacal áldozatok minden töltelék. Alvás magának hasa alatt, és félsz az éjszaka, s véletlenül megérint Straseni karmos mancsát. És mikor viszi finoman nyalni, az első dolog, amit ve

Miért macskák járni a saját
gyermeke félelmetes fogak, amelyek mindegyike több, mint a feje.

Szerencsére más tigrisek élnek ebben a barlangban, míg úgy tűnik, hogy nem érdekel. De amikor elhalad, akkor kétségbeesetten zsugorodik - hirtelen nem vette észre, nem lesz mancsát és zúzott minden több tonnás súlyt. De egyikük motyogott valamit - én nem, hogy ráveszi másokat pusztítani?

Függetlenség vagy megalkuvás?

Igen, a legtöbb kényelmetlenül érezte magát a képen, ami festett! Nem lehet öröm, csak a túlélésre! De én rögtön, és javasoljuk, - mert ez teljesen természetes és egyszerű módon.

Először is, meg kell tanulni a „Tigrisek”, hogy megértsék, mi határozza meg a biztonságot. Fogsz rájuk vonatkozó, a megrendelések, ha a legfontosabb dolog - nem mérges?

Hát még ha „tigrisek” észre, hogy a kedvenc játék fogás inspirálja, hogy halandó terror. Miért vannak miután üldözőbe? Mi történik, ha fogást? De a lehetőséget, hogy megnyugtassák a „Tigrisek”, akkor elfogadja, hogy távol őket - bár örömmel ...

Miért macskák járni a saját
Miért macskák járni a saját

Meg tudja mondani itt, így sok esetben az élet a macskák. És ha megvalósítják a szorongás és a balsors, akkor nem meglepő, hogy elvesztik az indulat néha.

És mi, sőt, mi bánt a kitties? Nézzünk szembe a tényekkel. Minden ajánlások ellenőrzött húsz éves tapasztalattal.

Rossz macska használja a WC: folt mellett a tálcán, vagy nem éri el azt.

Miért macskák járni a saját

Lehetséges okok:
(1) nem megfelelő elhelyezése tálca;
(2) A tálca maga kényelmetlen (és zavarhatják rácsos szerkezetű töltőanyag);


(3) háztartási dolgokat, amíg a szín a padló vagy szag mosószert.

Ellenszer: Ellenőrizze és javítsa az oka. Ne próbálja meg „tanítani” a macskát, hogy a bankot - az összes hagyományos módszerek „szoktatás” szöges ellentétben áll a természet törvényeit.

Az egyetlen ok: a címkén, azaz a vágy, hogy újra és újra bizonyítja, hogy az állat használ ezen a területen legálisan. Nem véletlenül szójáték, amelyben „regisztráció” folyamat. Ennek semmi köze a szexuális lehetőségeket. Mint az előző

Miért macskák járni a saját
esetben ne próbálja „tanítani” - ez nem egy rossz nevelés, és a természetes igényeinek.

Ellenszer: gondoskodik a macska a megfelelő hely- „den”, ahol az állat fogja érezni az egyetlen törvényes tulajdonosa. Ízek macskák ebben a tekintetben ismert.

Cat folt bútor vagy ágy, tönkreteszed a dolgokat, vagy cipő.

Az egyetlen ok, az a bizonytalanság való kapcsolatukban a házigazdák. Emlékezz az analógia tigrisek: a gyengék és tehetetlenek szükségességét nem szórakoztató, és a biztonságot és a nyugalmat. És ha az Ön által kínált honlap cikkek helyett szeretettel és gyengédséggel bölcs és megbízható védelmet, ez nem meglepő, hogy ő igyekszik bizonyítani magamnak, hogy ha tényleg „elválaszthatatlan”.

Az ellenszer: szükség van, hogy rekonstruálják a véleményét drágám, hogy hozzon létre egy békés és biztonságos kapcsolatot vele. Sajnos, az általános ajánlások itt egy kicsit, minden esetben egyénileg kell foglalkozni. De egy dolgot tudok mondani: kevesebb tselovashek-megölel, több segítséget aggasztó helyzetek. Ne próbálja meg, hogy a kedvenc honlap cikkeket a lehető legnagyobb mértékben a hő és a gyengédség, akkor még a kapcsolatok vezetne le a rossz úton.

Miért macskák járni a saját

Macska falatok és a karcolásoktól
És hogyan?
1. Ha simogatni CIMS, ő jön a teljes öröm, majd hirtelen megragadja a kezét, és azonnal megy?

Ok: Az idegrendszer a macska nem áll annyi simogat. Örült, nem kétséges, de aztán jön az ideges reakció, és a macska elkezdi, hogy megvédje magát, hogy mi nem kényelmes.

Ellenszer: számítanak szeretet elve alapján „egy kicsit, hogy nem a teljes.” Ezután a punci maga lesz jobban érdekli őket.

Miért macskák járni a saját
Miért macskák járni a saját

2. Cat elrejti valahol egy ajtó mögött, vagy a sarokba bútorok és támadások onnan?
Ok: legvalószínűbb, hogy játszott túl sokat kisoy „a vadászat.” A macska vette a játékokat névértéken, és most táplálékként, megpróbálnak, hogy tetszik. Ne próbálja büntetni, vagy CIMS kivédeni, hogy - ez csak provokálja a további támadásokat.

Ellenszer: Tanuld meg magukat, és tanítani a macskát játszani más játékokkal, akkor nem kell korlátozni játék a vadászat.

Cat sértett gyermek

Az ok: a legtöbb gyerek, nem veszik észre magukat fáj macskák. Gyerek akar átölel kisonku a pillanatban, amikor ő és édes álom legalább akar zavarni. A gyermek túl durva és kellemetlen játszani a macska. A gyermek, nyilvánvaló okokból, mozog és beszél másképp, mint a felnőttek - és a macska nem érti őket, vigyázz, és amikor nem volt mit tenni, megmenti az irritáló ember. Az idősebb macska, így valószínűleg nem is.

Miért macskák járni a saját

Félénk macska: félnek a vendégek és az összes esemény a házban (valamint egy porszívó, kávédarálók, mosógépek, stb.)

Az ok: meglátja minden esemény és minden ember egy potenciális veszélyt, és nem tudja, hogyan kell menekülni belőle. Ne próbálja meg „tanítani”, hogy a macska, hogy megijeszti őt -, hogy megszokja a félelem még mindig lehetséges, és az állat lesz megjegyeznünk tapasztalataikat és élesebb reagál rájuk.

Miért macskák járni a saját

Ellenszer: Az egyetlen védelem. Először is, ne hagyja, hogy idegenek megérintse még a legjobb szándékkal. Rendezzük egy macska a megfelelő hely- „den”, és mutasd meg neki, hogy a nagyon egyet neki, és nem hagyja, hogy még feléje vagy rongykorong, vagy a porszívó csövét.

Cat mindig „Egy macska” (a macska, a kiabált az ajtó a lakás, ez is igaz).

Igaz pustovka macskáknál nem fordul elő rendszeresen, mint a kutyák. Ugyanakkor ez az arány az esemény megy teljesen észrevétlenül. Ezen túlmenően, a szex a természetben nem olyan erős, hogy hogyan gondolkodunk, emberek. Képzeljük csak el, hogy a macska, aki „Egy macska”, és mindezt felszívódik Ön állapotát, nem lehet vadászni, kivéd ellenségek, és hogy a korábbi szülés. Igen, minden meg fog halni! Miért van ez így gyakran előfordul, hogy a hazai macska?

A válasz egyszerű: azért, mert nem az, amit gondolunk! Neme, és a jelenléte vagy hiánya „kívánatos ember” ennek semmi köze. Állatorvosok tudjuk, hogy ha ebben az időben, hogy a macska tesztek, akkor nagyon valószínű „üres” - azaz, nem pustovki és nincs nyoma.

Miért macskák járni a saját
Tény, hogy ez utánzás a szexuális vágy az egyik módja, hogy kifejezzék kielégítetlen érzelmi szükségletek.

És az ok világos: Túl sok simogatás a macska is az emberi szeretetet ő lett (a szó szoros értelmében a biokémiai!) Drug! És kötés ebben a pillanatban nem mindig megy jól. Cat sőt valójában szüksége van, nem „ember” és a szeretett mester!

Az ellenszer: ez túl nyilvánvaló - meg kell újjáépíteni a kapcsolatot a szenvedő macskát. A rossz hír az, hogy a kapcsolat - egy bonyolult ügy, ők függnek ezer hétköznapi dolog, hogy legyen ahhoz minden esetben külön-külön kell elemezni és helyes. De ahhoz, hogy megbirkózzon ez nagyon is lehetséges!

Természetesen minden változata problémákat lehetetlen felsorolni. De most már van két hírem - ahogy annak lennie kell, a jó és a rossz. Kezdjük a rossz. Sok kombinációi problémákra, sok egyéni variáció és a részletek. Emiatt az általános szabvány ajánlásait nem lehet elég.

Miért macskák járni a saját


És ez jó! Ha a dolgok túl messzire ment, minden probléma megoldható a körülbelül két hét, és a visszaesés nem történik!

Ezek a fejlesztések által garantált IOI (c) -Technology - a legmodernebb módja magatartását befolyásoló kedvenceink. Különösen alázatos szolgája örömmel válaszolnak, és ingyenes tanácsadást és eszközöket, hogy segítsen megoldani a különböző macska problémákat. És amint megszűnik szenvednek a stressz a punci, akkor nem rontja el az életét te vagy szeretteit.