Miért macskák - maguk

Miért macskák - maguk
Valóban, miért macskák - minden önmaguk. és nem társaságkedvelő, mint például egy kutya?

Kutyák már háziasított az ember sokáig a macskát, így a macska nem ment a vad ösztönök.Ahhoz, hogy jobban megértsük a viselkedését a házimacska, meg kell, hogy megismerjék a vadon élő rokonaik. macska család - egy tigris. párducok és oroszlánok. Az ilyen típusú macskák mindig megy vadászni egyedül. De vannak kivételek, mint például egy oroszlán, aki veszi a csecsemők velük vadászni. Hamarosan a kölykök felnőnek, és elkezdenek összekapcsolódni a független életet.

Fajta állat - macska - nem nagyon nyitott, és ezért nem tartoznak senkinek, és inkább egyedül él.

Tigers vadásszák egyenként, és jön oroszlánok és párducok. Ezek az úgynevezett vadászok - magányos.

Sok tagja a macska megtámadják áldozatukat felülről - ők mászni egy ág vagy rock, majd a támadó zsákmányukat. Macskák kiváló látás és hallás akut, és segíti őket a fára mászni erős lábat és éles karmok. De a macskák szaga sokkal rosszabb, mint a kutyák.Sajnos, a macskák nagyon lassú futás, és így felzárkózni a zsákmányt csak egy kis távolság. Csak gepárdok és leopárdok sebesség elérésére képes akár 80 mérföld per óra (ez akár 100 kilométer per óra)!

Ezek a funkciók láthatók a viselkedését a házimacska. Ha egy házimacska kerül a vad, akkor ébred szunyókált az ösztöneiben, és gyorsan kezd elvadul.

A híres író Rudyard Kipling nagyon jól ismerik a természetben az állatok, és ezért írt mese „A macska, hogy ment el magát”. Évszázadokon azt hitték, hogy a képzés a macskák nem lehetséges. Ma van egy csomó cirkuszok, ahol a macskák járnak.

Annak ellenére, hogy a macska évszázadokon élt a férfi még mindig inkább sétálni éjjel. Alapvetően a napon, amikor a macska alszik egy félreeső helyre tenni azt. Amikor lemegy a nap, volt egy új tevékenység jelenik meg.

Azt is mondhatjuk, hogy a macska megbékélt a tényt, hogy a közelben van egy ember. Macska bevihető embert etetni őket, de azzal a feltétellel, hogy a ház, ahol élnek, az ő területükön. Ha egy másik macska belép egy másik területén, ez lesz a háború között, a macskák!

Annak ellenére, hogy mi említettük, a macskák hihetetlenül hű a tulajdonos, és rendkívül barátságos.

Kutyák, macskák ellentétben, élnek és vadásznak csomagolásban. Ez a csomag egy vezető, egy vezető, aki kell vezetnie a vadászat, és hallgatni őt az összes többi tagja a csomagot. Éppen ezért a kutya könnyen engedelmeskedik az ember, és barátságosabb, mint egy macska.

A macska - és ő veled, és önmagában ...