Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök

A legtöbb nő volt nézni, ahogy feketére körmöket. De hogy ez miért történik bizonyos esetekben nem értik mindent. Az ok tisztában kell lenniük azzal, hogy mindenkor könnyebb megbirkózni egy ilyen jelenség, és mentse a gyönyörű ujjait.Okok körmök feketedés

Okokat, amelyek miatt a körömlemez lehet változtatni a színét, számos. Néhány ezek közül a belső, mások jönnek kívülről. Az utóbbi legkönnyebben megakadályozni.

külső tényezők

On Black köröm gyakran érinti a szempontból, hogy egy nő is egyszerűen el kell kerülni. mivel átmeneti jellegű, és nem kapcsolódik a belső állapotát a szervezet.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
Feketedés körömlemez szolgálhat a különböző okok miatt, a belső és külső.

Okai átmeneti jellegét:

 • trauma vagy sérülés lemez ujj vezet törés a kis hajók, és a körmök felhalmozódnak a vérrögök, amelyek hajtogatással tulajdonít a sötét színű lemez;
 • Szűk cipő nyomást gyakorol az ujjak, amelyek pihenni rajta. Ez egy másik oka annak, hogy a sérült erek
 • Tényezők között említett sötétedése köröm és azok kölcsönhatása vegyszerekkel, ha egy nő használ egy alacsony minőségű termékek lemezek gondozás vagy háztartási termékek. Anyagok behatolnak a pórusokba a köröm, megváltoztatva annak színét;
 • ha a fekete a lemez kíséretében törékenysége és rétegződés, az orvos azt gyanítja, köröm gomba, vagy akár az egész láb. Ez azt jelzi, sötétítő elhanyagolása a problémát.


Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
A gomba Deformálhatja sötétebbé körmök.

Miután az összes leírt okoz külső korlátok eltávolítása, a körömlemez fokozatosan szert egészséges színét. ha ez nem zavarja a belső tényezők.

belső okok

Ha nincs külső befolyás a lábujjakon, akkor a kérdésre, hogy „miért megfeketedett körmöket nők” a válasz, hogy keressen egy orvost. A beteg megy majd keresztül vizsgálatát megtalálni az okát. amely rejtve a lány.

Okok feketedés köröm provokált belgyógyászati ​​betegségek:

 • Az a képesség, hogy nő, hogy erős és szép körmök ágyazva egy embrionális szinten. Ezért az orvosok néha gyanús genetikai okai fekete lemez.
  Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök

Örökletes tényezők lehetnek az oka, hogy a nők gyengék és törékeny körmök hajók alatta. A legkisebb nyomás az ujjak vezet szükségszerűen kár

Ez is tulajdoníthatók, és a hajlam, hogy a rövid távú változások pigmentáció;

 • A másik ok feketítése lemez a lábakon válhat allergiás a festék a nők. Ez annak köszönhető, nem annyira a minőségi kozmetikai termékek, mint a reakció a szervezet, amelyek érzékenyek a vegyszereket;
 • Különösen fontos, hogy orvos által diagnosztizált, ha a feketedés a körmök tényező a belső szervek a betegség. A nőt még nem érzi a betegség, de a test már kezd jelezni problémák a máj, gyomor-bél traktust, a kardiovaszkuláris rendszerben;
 • Diabetes mellitus okozza a fekete köröm, mert befolyásolja a feltétele a vérerek (és nem csak az ujjak, hanem az egész test).

Blood hatása alatt a betegség változik a sűrűség, miért sérti a mikrokeringést. Gyenge véráramlás vezet zúzódások a tányér. Mivel a rossz keringés a cukorbetegek fordul benőtt köröm a lágy szövetek egy ujj.

Egyidejű betegség egyre gomba. amelyhez osztottak, akkor a glükóz egy termékeny környezet fejlesztése;

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök

 • Mivel a különböző sérülések a körömlemez, szövetek alatta, néha vérerek fejleszteni jóindulatú daganatok - hemangioma. Jellemzőjük elterjedése hajók, amelyek a vér folyik, és szerez egy sötétebb színű.

Ez az, amit ad színt körmök. Ezek a tumorok kíséri erős fájdalom. de ahhoz, hogy meg kell győzni a jelenléte a tumor, a köröm kell nyomni. Ebben az esetben azt, hogy fehérré, ami jelzi, hogy a súlyos vizsgálat.

Ha megfeketedik a nők minden életkorban körmöket reagálni pontosabban miért történik, akkor csak egy orvos.

A feladatmeghatározását azonosítani a belső tényezők lappang a test a beteg. Az előbb az oka jön létre, annál könnyebb fenntartani a sértetlenségét a körömlemez, és térjen vissza a szép megjelenés.

Veszélyes feketedéssel

Egyesek egy megfeketedett köröm kozmetikai hiba. Ha ez nem kíséri fájdalom, és a különleges figyelmet nem fizet, abban a reményben, hogy minden kerül sor nagyon gyorsan magától.

Bár itt meg kell figyelembe venni az okokat, amelyek miatt a színváltozás - sokan közülük kívánatos, hogy megszüntesse a gyógyszert folyamatot. Igen és nem a fájdalom tünetek - nem egy jele egy ártalmatlan hiba.

Ha nincs fájdalom, de csak a feketedés

Még ha tudja, hogy miért a megfeketedett körmöket nők minden esetben meg kell, hogy komolyan olyan tényezőt. ami azt (annak ellenére, hogy a vizsgálat nem kíséri fájdalom).

Okok feketedés a körömlemez, ami nem kíséri fájdalom: • Például, a fejlesztés a gomba a korai szakaszban nem mutatkoznak fájdalmat.
 • A hajók tört nyomása alatt szűk cipő, gyakran viselkednek biztonságosan.
 • Amikor az oka a feketeség olyan betegségek, a belső szervek, természetesen, a terület a pigmentált köröm nincs fájdalom nem fordul elő.
 • Allergiás reakciók szintén nem jelölt fájdalom.

Mindegyik esetben látszólag ártalmatlan, mert nem kíséri fájdalom. Bár ez a nézet téves - fekete köröm már hibát jelez a rendszer.

Nem számít, milyen a skála -, hogy a probléma abban rejlik, hogy a belső szervek, vagy megérintette csak egy orr, de az nem a figyelmet ezekre a hibákra, súlyos következményekkel járhat.

Sokszor nem csak köröm blackens - tört ereket.

A nagyobb vérömleny, annál nehezebb magad eltűnnek. Ha ez lesz ott is egy fertőzés súlyos gyulladást nem lehet elkerülni. Merült fel ebben az esetben a fájdalom - ez annak a jele elhanyagolása a probléma, ami lehet, hogy több komplex hatása, mint leválasztandó körömmel.

Ha a fájdalom

Mint már említettük, ha a fájdalom alatt megjelenő fekete köröm idővel, ez azt jelzi, a forrás gyulladás fejlesztés annak a ténynek köszönhető, hogy a fertőzés alá került a lemezre.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök

Miután a hajó megreped a köröm alatt felhalmozódhat nagy mennyiségű vérrögök. amelyek, ha nem takarítják ki, vezethet a fejlesztési jóindulatú daganatok.

Ha vannak kellemetlen érzés, fájó nem megfeketedett körömmel - ilyen tünetek reagálni lágyszöveti és idegvégződéseket alá a lemezt.

Ezért az okokat, amelyek miatt egy nő megfeketedett körmök, az érintett ezeken a területeken a lábad.

Tehát miért van sok fájdalom?

Okai fájdalom:

 1. Még kisebb trauma ujj kíséri fájdalom, mert ő sérült (azaz mechanikai hatás van szövet).
 2. Előrehaladott a gomba behatol a lágy szövetek, megette őket.
 3. A diabetes mellitus „nem elégedett” csak egy fekete - amikor a köröm belenő a húst az ujj ez, persze, fájdalmat okoz.
 4. A jóindulatú tumorok, vaszkuláris proliferáció is előfordul a lágy szövetek, és ez olyan fájdalmas, hogy hagyja figyelmen kívül ezek a jelek nem.

Bármilyen fájdalom - ez veszélyes.

Ha az idő nem tesz semmit, akkor mi marad nemcsak nélkül köröm, de anélkül, hogy a betegnek az ujját, vagy gyalog. Bizonyos esetekben fennáll annak a veszélye, a lágy szövetek üszkösödés.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
Ahhoz, hogy távolítsa el a deformált és megfeketedett körmök kell fordítani az egészségre.

Hogyan lehet megszabadulni a fekete

Az egyik hullám a „varázspálca” fekete lemez nem oldja meg (kivéve, ha a fekete lakk festék a körmök). A színváltozás lesz egy ideig.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
Betegségei a körömlemez kell irtani gyógyszert (permetek, kenőcsök, hintőporok).

Meg kell figyelni, hogy hol található a helyszínen is.

 • Ha ez közvetlenül a köröm szerkezete (vagyis megváltozott pigmentációt annak néhány helyen), de még mindig nem nőni egy új, tiszta lemez, fekete eltűnik.
 • Ha a köröm színezett vérömleny található alatta, akkor is eltarthat egy sor olyan intézkedést, amely segít a vérrögök feloldására.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
Szükséges intézkedéseket a felszívódást a vér szerinti körömlemez:

 1. Ha van egy horzsolás, az első akció - kiszabására ujj jég csökkenti zúzódások.
 2. Célszerű azonnal biztosítja a vér áramlását a lábak felemelése a.
 3. Hyponychial vérzés megállítása, enyhítik a fájdalmat és csökkentik a gyulladást segíti szuperponálva problémás ujját ritsinola emulziót vagy hígított por főzeteket.
 4. Megszabadulni a fekete segítséget és tömöríti demiksidom és heparin kenőcs (vagy alapuló árnika).
Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
Dimexide - olyan eszköz, amely gyorsan megszabadulni a körmök feketék.
 • Ami a belső betegségek, gombák, a cukorbetegség, a köröm marad, amíg fekete amíg nem oldja meg a mögöttes okokat. Más szóval -, amíg nem kezelik megfelelően.
 • A daganatok nehezebb - itt van szó ujj szövetet. Talán műtét nélkül nem oldja meg a problémát.

Bármi is az ok megfeketedett köröm nő, hogy megszüntesse a fogyatékosság nem kosmetologicheskim módon. A gyógyszeres kezelés is lehet választani az orvost, aki kezdetben arról, hogy milyen tényezők vezettek a pigmentáció.

Ez mindig megengedhető önálló

Otthon, a kezelést el kell végezni, csak az orvos tanácsát. Kapcsolja be a hagyományos gyógyító nem szükséges, mert a nő nem tudja, hogy pontosan miért lába hirtelen megfeketedett körmök.

Csak abban az esetben, sérülés vagy szűk cipő hagyjuk alkalmazni egy sor intézkedést a fent leírt, hogy megakadályozzák a fejlesztési egy nagy vérömleny.

De még ebben a helyzetben, akkor orvoshoz kell fordulnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben lesz következmények nélkül. Ezen túlmenően, a sérülés lehet, elég komoly, és akkor majd fejleszteni a gyulladást. miatt, amely a lemez kezd térni a lágy szövetek.

Yourself, hogy távolítsa el a nem lehetetlen, hogy ne hajtsák fertőzés. Elhelyezés egy puha kötés fájdalomcsillapító, azonnal menjen a recepción, hogy a sebész.

Minden, ami szükséges egy nő otthon - nem tölti be a lábát. amely megjelent a körmök feketék.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
Lemon elősegíti eltávolítását fekete lakk.

Abban az esetben, expozíció a lemezeket gyenge lakk vagy vegyi nő ahhoz, hogy tartsa köröm fehérítésére, például, citromlé.

Megelőzés körmök feketedés

Nem volt szükséges az életben foglalkozni a problémával, hogyan lehet megszabadulni a sötét foltok a lemezeket. meg kell értenie, hogy miért megfeketedett körmöket nők továbbra is elkerülni ezt.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
Megelőző intézkedések biztosítani fogja a körmök gombás és alatti krovoizleyany.

Vannak fontos megelőző intézkedéseket.

 • A sérülések elkerülése érdekében, nem teljesen sikerül, de hatásaik minimalizálása érdekében nagyon is lehetséges, ha követi a biztonsági feltételeket a fizikai munka, sport, és így tovább. N.
 • A fontos szerepet játszott a választás a megfelelő cipő, ahol a nők lába, hogy kényelmes legyen.
 • Ragaszkodás az alapvető higiéniai szabályok véd a gombás megbetegedések, gyulladások és fertőzések.
 • Szigorúan figyelemmel kell kísérni az egészségüket, megelőzve a komolyabb betegségek. Abban az esetben, előfordulásuk nem késleltetheti a kezelés.
 • A kiegyensúlyozott étrend fenntartja az endokrin rendszer üzemképes állapotban van. Vitaminok és ásványi anyagok lenyelik, gazdagítva a vérben, ami megkönnyíti a normális vérkeringést.

Miért megfeketedett körmöket női okai és kezelése körmök
A test normális működéséhez a kiegyensúlyozott étrend szükséges.

Fontos az is, hogy vigyázzon a fenntartó nők teljes immunitást. amely segít a test megbirkózni minden betegségek és problémák.

Kísérje figyelemmel az egészségügyi és vigyázzon magára, kedves nő!