Miért mindig kell csinálni, amit mi nem tetszik, utáljuk a Bibliát

Keresés ebben a szakaszban

Akkor használja a keresési e szakasz alapján.

Iratkozzon fel heti hírlevelünkre kérdések és válaszok.

Anastasia megkérdezi: „Miért kell mindig csinálni, amit mi nem tetszik, utáljuk Egyébként anélkül, hogy ne dobeshsya sikert az életben, akkor nem pénzt keresni egy személy mindig tűri, lépés önmaguk felett, a harag és a gyűlölet nem ?. így szólt a többi? az, hogy helyes-e vagy sem, illetve hogy ez képtelenség, és csak nem hallgat, és nem azért, mert azt hiszi, fit, részt vesz mi teszi boldoggá? az élet az, hogy az örök bizonyítéka annak, hogy mire vagy ? Mindenki azt mondja, tudja, hogy menjen főiskolára, tanítani Jó, hogy kap egy oklevelet. Ha utálom a főiskolán? Csak hogy ott nem lehet, hogy nem ad a tudás nekem nincs érdekes. Meg kell harapni a golyó, és minden harag és gyűlölet, hogy ott valami egész bizonyítani? Ha ez egy teszt Isten nekem, nem értem, amit én: hogy befejezze azt akár tetszik, akár nem, vagy nem hallgatni, és amit azt hiszem, igaza van „?Békesség nektek, Anastasia.

Nézzük meg ezt a kérdést különböző szögekből, és mindenek felett - a részét a Biblia.

Kezdjük a rossz - ha kell csinálni, amit mások mondanak. Ha a szülők azt mondják, hogy igen, akkor meg kell, hogy - mivel szülők felnevelni születés (a nevelés a gyermek), továbbá, hogy anyagi és felelősek az életed.

13 Azt mondtam neki, hogy elítélem az õ házát mind örökre a gonoszság, amiről tudta, mert az ő fiai, akik az aljas, és ő nem akadályozta meg őket;
(1Tsar.3: 13)

A feladat a szülők - visszatartani gyerekek. Sokkal rosszabb, ha a gyermek lesz hasznosítani anélkül szeretet és a megértés egy másik ember személy - fej, a rendőrség vagy más emberek. Ez rosszabb a gyermekek maguk.12 Így aztán mindannyian számot adnak a magát Istennek.
13 Nézzük tehát nem megítélni egymást, de ez a bíró helyett, hogy nem a testvére [az ügy] megbotlik vagy kísértésnek.
(Romans 14: 12,13)

A megfogalmazása a kérdés érdekes:

„Miért kell mindig csinálni, amit mi nem tetszik, mi a gyűlölet?”

„Miért” - mintha hallotta a választ arra a kérdésre, hogy „miért” valami változik. Ez jobb megkérdezni, hogy hogyan kell csinálni másképp - azaz találni a módját, hogy megoldja, és megállapította, alternatívákat.

„Mi” - mit értünk mi? Az emberek, az emberiség? Nem minden ember él, mint ezt.

„Mindig” - ha úgy hangzik, „néha” vagy „ritkán”, lehetséges lenne azt mondani, hogy nem minden van kitéve az emberi vágyak és törekvések, bár sok kerül az emberi választás. De a „mindig” a hangot fatalizmus. Minek, ha ez történik mindig.

„Kell” - ha valaki? Isten és a szülők - ahogy kell, de a nehéz körülmények között, nehéz helyzetekben, idegenek - nincs. Ha nem veszi az önkéntes kötelezettségvállalások - nem kellene. Isten adott nekünk szabad választás - ezért választottuk, és nem csak a „tartozás”.

8 Tartozom senki semmit, kivéve, hogy a szerelem; mert a ki szereti a másik, a törvényt betöltötte.
(Róma 13: 8)

„Mit csinál mi nem tetszik, mi szívesen” - két lehetőség van - vagy szeretni ezt a dolgot, vagy nem egy másik kedvenc. Ha ez nem a túlélés kérdése - akkor tudjuk választani a kedvenc dolog. Ez nem mindig könnyű, és ró felelősséget a kiválasztás.

Ha egyetemre járt a ragaszkodás a szülők - ez akkor azt mondják, hogy az általuk választott iskolába az Ön számára, és amit még nem kapott specialitás - „hibájuk”. De ha kiválaszt egy másik profil / szakterület / egyetemi és kiesett a szülők -, majd azt mondják, hogy megint nem tetszik. Ez lesz a következménye a szülők is, hogy teljes mértékben találkozunk (nem fizet további próbálkozások, hogy „keresés”, stb.)

Nagyon ritkán, ha egy személy, mielőtt az egyetem ismeri a speciális, amelyen fog működni, és melyik lesz az ő hivatása. Jön csak gyakorlatban különböző változatai az aktivitás és a kötelező továbbfejlesztése (tudás, tapasztalat, képzettség).

Általában egy személy szereti azt, amit kap -, és kiderül, hogy ő szeret csinálni. Ha nem tetszik - gyakran tesz „fél erő.” És a kedvenc dolog, az emberek elterjedt, és eléri kivételes eredményeket.