Miért nagyon hosszú ideig nyissa meg az oldalt

Az egyik leggyakoribb probléma az ügyfelek egy lassú működését az internet, voltunk folyamatosan kap telefonhívásokat kérdés: Miért nagyon hosszú nyitott weboldal, mit kell tenni, hogy az Internet nyit gyorsabban, mi internet lassulása, stb Ebben a tekintetben, úgy döntöttünk, hogy ezt a cikket. Itt lehetőség lesz hangsúlyozni, hogy magát a fő diagnosztikai módszerek Internet kapcsolat, és megszünteti a legtöbb problémát oltása. Nézzük próbálja leírni a legegyszerűbb nyelvet.Miért nagyon hosszú ideig nyissa meg az oldalt

Mielőtt elkezdenénk a számítógép javítását meg kell győződnie arról, hogy az internetes oldalak hosszú terhelés hatására nem a külső, azaz meg kell győződnie arról, hogy nincsenek problémák a szolgáltatót. Ehhez a legjobb, ha a szolgáltatás igénybevételéhez ellenőrzi a sebességet az internet megy, mi szolgáltatási csekk Internet sebesség és ellenőrizze, hogy a kapott eredmények az ISP szerződést, ha nincs hívás szolgáltató és indokait megismerhetővé, utasítások megfelelő kommunikáció az Internet szolgáltató megtalálható itt . A teszt azt mutatja, hogy minden jól működik, akkor olvass tovább.

Az okok, amelyek miatt nyithat oldalas

Számos oka van annak lassú loading oldalak:

1. Lehet, hogy a fő oka az instabilitást a számítógép egy vírus.

2. A rendszer lemez túlfolyó

3. hiánya számítógép teljesítményét

4. hiba böngésző

5. cherezmerno antivírus aktivitás és brandmaudera

6. A hálózati szűk keresztmetszet (ha több ember használja az internetet csatorna)7. Munkaprogram fájlok letöltéséhez

Vírusok és rosszindulatú programok, mint a fő oka a hosszú weboldalak letöltése

rendszer lemez kapacitása és sebessége a munkáját az interneten

Nagyon lassú munka számítógépet, mert a források hiánya

Ezek jelenleg nagyon gyakran előfordul, mielőtt az interneten gyorsan dolgozott, és most az oldal betöltésekor sokáig, ennek oka lehet olyan egyszerű, mint a böngésző frissítés. Az a tény, hogy a modern böngésző a hatalmas mennyiségű számítógépes erőforrások (CPU és RAM), és ha vásárolt egy számítógépet dovolno sokáig, hogy nagy a valószínűsége, hogy ez nem fog működni a teljes erővel böngészők. Ki ez a helyzet három: 1. Frissítés a számítógépet; 2. Keresse meg és töltse le a böngésző régebbi verziót (például Opera 9 használ egy és félszer kevesebb memóriát igényel, mint az Opera 10); 3. Vegye ki a felesleges programokat, mint ez, hogy hozzon létre egy írva az előző bekezdésben, vagy kevésbé nyitott oldalakat a böngésző.

Oldal betöltése lassú volt köszönhető, hogy a böngésző összeomlik

Ha az Internet oldal betöltésekor miatt nagyon lassan brauzara egyszerűen újra, vagy használjon másik.

Anti hosszú szkennelési megnyitott oldalak

Annak érdekében, hogy a víruskereső szoftver megfelelően működik, és nem késlelteti a be-, csak kapcsolja ki egy darabig. A legtöbb víruskereső program lehetővé teszi, hogy hagyja abba védelmet a gomb a jobb egérgombbal, és válassza ki a megfelelő menüpontot. Ha letiltja az normális, akkor érdemes pozadumatsya konfigurációját a víruskereső, tiltsa le a képernyők extra, meg a védelmi szintet az alábbiakban.

Lassú működését az internet miatt a hálózati torlódások

Ha nem csak az Internet felhasználók a hálózaton, akkor kapcsolja ki a többi számítógépen, ha rendelkezésre áll, amely ellenőrzi, hogy a csatorna nem használja egy másik számítógépen online Drogó módon, de a kapacitás növelése az interneten a szolgáltató valószínűleg megtalálható. Ha van egy számítógép, amely lelassítja az interneten, ellenőrizze a vírusokat, és távolítsa el a program letöltések, mint például a torrent.

Torrent kliensek és hasonlók a program lelassul internet

Mivel az ilyen programok le fájlokat több tucat patakok, betöltésének sebességét oldalak böngészők nagyban mosogató, kapcsolja ki az összes programot a letöltéshez és nézze meg az eredményt, hanem kapcsolja őket startup, ők is használják a sok számítógép erőforrásait, ami lelassíthatja nem csak a böngésző.


A legtöbb problémát az interneten, akkor dönteni, ha óvatosan megközelíteni a megadott utasításokat.