Miért néha ijesztő

Nincs füst tűz nélkül. Nincs hatással ok nélkül. Bármilyen mi érzelmek és a félelem, beleértve feltétlenül valami miatt. Ezért, annak érdekében, hogy hatékonyan kezelni a félelmeket,Nincs füst tűz nélkül. Nincs hatással ok nélkül. Bármilyen mi érzelmek és a félelem, beleértve feltétlenül valami miatt. Ezért, annak érdekében, hogy hatékonyan kezelni attól tart, hogy megakadályozzák, hogy éljünk, meg kell válaszolni a kérdést: „Miért félek?”. Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik első pillantásra.

Félelmek osztható megmagyarázható és megmagyarázhatatlan. A megmagyarázható minden világos: egy személy tapasztalt kellemetlen helyzet, emlékszik rá, és fél az ismétlés. És megmagyarázhatatlan félelem? Valószínűleg mindenki elveszett tapasztalni szorongás abban a pillanatban, úgy tűnik, nincs veszélyben. Néha ez nagyon megmagyarázhatatlan okok előfordulása a tartós félelem egy ilyen helyzetben, amikor ez a szorongás, amikor először látogatott. És mégis mindig van egy ok, csak azért, hogy nehéz. Gyakran nem tudjuk felismerni, mert túl van a tudatos tapasztalat - a korai gyermekkorban. És milyen sokan emlékeznek magam évesen három évben? És mégis ez az időszak hatalmas felhalmozódása az információ, egy nagyon komoly hatással van az összes a jövőben az élet.

A legtöbb félelmek „gyerekkori”. De néhányan még mélyebb gyökereket. Számos kutató azt állítja, hogy az alapján a sok félelmet - genetikai memória őseink. Memória a nap, amikor a világ egy titokzatos, ismeretlen, veszélyes.

Az ok a gyerekek félelmei segít azonosítani a klasszikus pszichoanalízist. Nos, a „genetikai” - hacsak
regresszív hipnózis (merítés egy múltbeli élet). Azonban, ha egy megmagyarázhatatlan félelem még nem vált rögeszmés, lehetséges, hogy korlátozza a felismerés, hogy a félelem van a gyermekkorból, amikor minden értelmetlen volna megijeszteni a csuklás. Vagy egyáltalán, ez a félelem - nem a tiéd, és a nagyon távoli ősök, akit megharapott egy mamut, és ennek eredményeként a félelem elefántok.

Annak érdekében, hogy megértsék a természet a félelem, meg kell nézni magad, és megtanulják, hogy légy őszinte magadhoz. Fear - ez a probléma, de a problémák merülnek fel három okból.

Ballaszt. Az élet egy ember gyűlik a sok előadás, berendezések, eltömődés gondolkodás. Nagyon INR? Gia fears miatt szűk a szendvics gondolatokat.

„A bölcsesség nyelv” elvezet minket az oka a félelem: a német szó Angst (félelem) származik a latin és eszközöket angusfus szűk, zsúfolt. Azaz, a szorongás, igen korlátozott körülmények között, mi a tapasztalat félelem.

Ezt jelzi a latin szó, ami azt jelenti apdog szűkület, szorító érzés, valamint a félelem és a szorongás. Más latin szó apdege átláthatóbbá a kettős jelentést a félelem és összehúzódás megnyilvánul itt sokkal tisztább, mert a szó fordítása és hogyan nyomja, nyomja, szorítani, hogy korlátozzák, tömöríteni, és hogyan kell ijesztgetni, gyötrelem, zaklatni.

Amint zavarba hozni magát, disszociál elszigetelni, amint megszűnik a természetes része az egész, mi foglalkozunk a félelemtől. Ez az elkerülhetetlen következménye a keskeny középpontjában az emberi tudat, hogy a külvilág felé.Kötvények. Mindannyiunknak van valami ötlete meggyőződés, alapelveket, amelyek alapján teszünk így
egyébként. Néha ezek a hiedelmek alakulnak bilincsek - vezeti a viselkedését. A több ilyen megszorítások - a bonyolultabb emberekben. és így a félelmek.

Kereteket. Néha nem látjuk a látszólag nyilvánvaló megoldás egyszerűen azért, mert megszokták, hogy tegyen meg mindent a mintát. Ezért váratlan helyzetekre elvesztünk és a pánik. Elutasítása keretében jár a kapcsolat a kreatív képességeit rejlő mindannyiunknak, és a keresési aktivitást. És amikor cselekedni és dönteni - nincs időnk, hogy féljen.

Fóbiák, vagy rögeszmés félelmek jelentősen különböznek a szokásos félelmek. Amikor az emberek fóbia általában tisztában, hogy ez nem a félelem semmit, még értelmetlen és nevetséges, de legyőzni saját nem, bár küzd vele. A „fóbia” gyakrabban használják a gyógyászatban, mert a saját megbirkózni ezzel a nehéz feltételt.

Annak a valószínűsége, rögeszmés félelmek gyakorlatilag mindenkit. Fóbiák - meglehetősen gyakori neurotikus rendellenességek és fajták őket nagyon. Az emberek félnek a pókoktól, kígyók, egér, kutya, magasságok, tömegközlekedés, beltéri (klausztrofóbia) és nyitott (tériszony) terek. Félsz, hogy beteg (a különböző nozofobii), megbolondul (lissofobiya). Vannak nagyon szokatlan, egzotikus fóbiák, sőt phobophobia - félelem szerezni minden fóbia.

A természetes ösztön az önfenntartás tesz bennünket fél a magasságtól, mérges kígyók, tüzek. És nincs szükség legyőzni ezt a félelmet, ha nem tervezi a karrier magának montazhnika- nagy magasságban, herpetológusa, vagy tüzet okozhat. De ha a félelem zavarja a mindennapi életben, ez egy lehetőség, hogy komolyan foglalkozzanak a mentális egészségre. A félelem teszi az élet nehéz, de nem alárendelt teljesen. Fóbia okoz a személy az életükön változtatni, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük találkozó célja a félelmét. Például, ha egy kicsit félt a méhek vagy darazsak. Ezen az alapon, hogy nem mászik be a kaptárba méhészet megkerülik a fél vagy egy tálca gyümölcsöt, amely felett a nyári általában köröz ezek a rovarok. Ez a félelem. De ha félsz, hogy megfeleljen a méh adsz egy séta a parkban, vagy akár a természet - ez annak a jele, hogy a félelem vált fóbia.

Ezen túlmenően, a különbség félelem és fóbia intenzitása az érzelmek. A fóbiás kialakult helyzetet? A félelemérzetet, pánikroham is okozhat. Pánikroham jellemzi számos jellemzők: - a képtelenség, hogy vegyen egy mély lélegzetet, fulladás;
- szédülés, zavartság, ájulás;
- szívdobogás, remegés, hideg verejték;
- hányás, vagy gyomorpanaszok;
- gyengeség, zsibbadás, test megszűnik engedelmeskedik, „pamut” lábak;
- fájdalom vagy égető érzés a mellkasában;
- az érzés, hogy megőrül.
Fóbiák, természetesen kell kezelni. Annak ellenére, hogy a látszólagos irracionális félelem, ezért ahogy már mondtuk, mi mindig ott van. Csak rejtve nagyon mélyen a tudatalatti. ? A legtöbb ISpy mítható és bevált módszer - a pszichoanalízist. Sajnos, ez áll a pár. De ha a kúra fóbia a jó szakember nem engedheti meg magának, az egyik - a változás az életmód, a félelem már nem releváns. Ebben az esetben a különböző Stra? Hee igényelnek a különböző erőfeszítéseket. Félsz a méhek - meghintjük egy zsebkendőt speciális rovarriasztó rovarok és elfér egy táskában vagy zsebben. Félsz, hogy bekerüljön a felvonó - kap egy lakást az első emeleten.

De minden esetben - meg kell találnia az okát. Ha félsz a liftek, mert ha egyszer ragadt rá - az egy dolog, ha félsz, mert ha a lift, hogy valaki megtámadta, vagy csak megijeszteni - ez egészen más. Ebben az esetben, akkor legalább nem kell félni, hogy lovagolni a lift egyedül vagy ismerős embereket. Vagy, mondjuk félsz, hogy lovagolni a metró. Könnyen lehet, hogy a metró itt egyáltalán csinálni vele. És fóbia okozta rossz hozzáállás az Ön a főnök a munkahelyen, és hol vezetsz a metrón. Ebben az esetben a megoldás az lesz munkahely változások. Nem számít, hogy az új helyen is meg kell lovagolni a metró. Azonban, ha komoly kapcsolatot az emberekkel, mivel a képtelen kommunikálni, még álláskeresésben előtt otthon lehet menteni rögeszmés félelmek helyett szállítani fóbia félelem fogja elhagyni a házat egyáltalán. Mivel a tudatalatti ok lesz szükség, melyek nem lesz képes menni a gyűlölt munkát! Fontos meghatározni a valódi alapjainak a félelem.

Ivantsova DA - Hogyan lehet megszabadulni a félelem és elkezdik élvezni az életet egy hétre.