Miért nem az a lány -, amely

Gyakran előfordul, hogy egy lány különböző ürügyekkel megtagadja srác intimitást. Srácok bumm fejüket a falba, de gyakran nem értik ennek az oka elutasítás. Különösen felborítja a rendszeresség az ilyen hibák. Ez elgondolkodtató, hogy mi lehet a valódi okát. Nézzünk néhány legvalószínűbb oka.Ő nem olyan, mint egy potenciális partner. Sokak szerint a tanulmányok, a lány szüksége van egy pár másodperc után az első találkozó a fiatalember ösztönösen döntsd függetlenül attól, hogy feküdjek le vele, vagy nem lesz képes. Ezért, ha úgy döntenek, a magam „nem”, nem valószínű, hogy bármilyen megállapodás, ajándékok és egyéb segítség lebeszélni róla. Azonban minden attól függ, hogy a tisztaság és a szexuális vágy. Az ember próbálja megmutatni le valami „másik oldalon” a kommunikációs folyamat, a változás maga is úgy tűnik, akkor az esélye jelentősen megnő.

Ő még nem áll készen. Lehet, hogy egy elemi még morálisan nem áll készen az intimitás egy ember egyáltalán, vagy konkrét, különösen. Ehhez egy kis időt, hogy valaki elég lesz, és egy pár ülések, de valaki - és egy pár hónapig. Itt minden egyéni és függ sok esetben.Volt más kapcsolatokat. Nehéz elhinni, de most vannak lányok, akik hűek a srácok. És akkor is, ha az új, fiatal férfi, mint egy lány, tudta megtalálni az erőt, hogy köze kommunikáció nélkül vele. Ezért a hűség is lehet oka az elutasítás a lány közel.

Az ő „üzleti”. Amikor a lány „kritikus napok”, hogyan ő maga nem akar szexelni, de nem fog menni. Guy, ebben az esetben meg kell várni néhány napot, amíg az összes „ustakanilos”. És ami a legfontosabb, nem szabad elfelejteni, hogy ez megismétlődik a „történelem”, így például a rendszeres hibák fel kell készülni, mert „a napokban” a lányok ismételt havonta, ha minden rendben van az egészségügyi és ő nem terhes.

„Női butaság.” Srácok nehezen érthető női logika és a gondolkodás a lányok, de lehet felépíteni az erejét elme különböző akadályokat az utat, hogy a szex. Például, egy lány az utolsó pillanatban is emlékezni, hogy „nem a” fehérnemű. És ez az ő kényszerítő indok. Ő is emlékszik, hogy elfelejtettem dezodort vagy parfümöt, vagy bármi mást, mint ezt. És akkor nincs az a meggyőzés és meggyőződés ember nem menti a helyzetet. Mert ő nem fogja elmondani a valódi oka „nem akarnak”. Sokkal jobb, hogy kitaláljon valami nevetséges oka a típus, sürgősen meg kell menni a nagymamám, hogy neki piték, és meg kell tenni most.
Egy másik nézet a híres viedoblogershi láthatjuk itt