Miért nem hívja az ember, hogy elrejtik a csendet

Miért nem hívja az ember, hogy elrejtik a csendet

Egy férfi, aki nem hívja fel az első dátum, és az egyik, hogy megszűnt a nők toborzása a magassága több kapcsolatok - helyzetek, mint például a különböző, de az okok gyakran ugyanazok. Próbáljuk megérteni ezeket a helyzeteket külön-külön, és nézd meg őket, mintha kívülről. Az is lehetséges, hogy mindkét esetben meg fogja találni valamit, ami tisztázza pontosan az Ön esetében.Miért nem hívja az ember, hogy elrejtik a csendet

Miért a férfiak nem hívja fel az első napon

Okok fantasztikus, de abszolút mindent megmagyarázó

 1. Force mazhorK például meghalt valaki a rokonok, barátok, és el kellett hagynia

Crime hazánkban nem lesz kisebb, és hogy a fickó alatt forgalmazás. Továbbra is csak a fogat egy könnycseppet, és a kéretlen búcsút a sikertelen szerelem. Vagy egyszerűen azért, mert ez az oka, tényleg elég hihetetlen, nem gondolja?

Az okok a valószínű, de még lehetséges

 1. Ő egyáltalán nincs ideje
Ó, ez a XXI században, csak lépést tartani az őrült ütemben az élet! Minden nap, jól, csak nem egy pillanatra pihenni az ember. Bíró magát: tanulmány-home-munka, majd egy másik, a szigorú szülők, hogy a javításokat a lakásban, hogy nem (ez csak olyasmi, mint mondja a dátum). Barátok elöntött újra, és a szomszéd lány cica felmászott egy fára. Mindenki segít mindenkinek kivédi. Röviden, egy álom, nem egy ember. Az egyetlen Kár, hogy nincs elég idő volt puszta csekélység - hívja a barátnője, ami nélkül nem lehet élni .... És mi lehet, ezért nem cseng?
 • Már van egy barátnője

  De ez tényleg az igazi verziót! Talán már van valamilyen világos vagy Natasha és szerette őt sokáig (lehetséges, hogy mindkettő). És elment egy időpontot, mert összeveszett a szenvedélye a kilences, és, mindkét egyszerre. Ebben az esetben, és az ő szeretet és figyelem könnyen magyarázható. Valószínűleg ő igyekszik bizonyítani magamnak, és ezzel együtt a barátaival, hogy nem fog ellenállni bármelyike ​​szépség. Itt is esett a csalit. Ha ez a verzió igaz (előbb-utóbb akkor megtudja, az biztos), akkor jobb lenne, ha a kereszt jelét, felszabadult és boldog, hogy nem hívlak hazug. Miért van egy ilyen Don Juan?

 • Az okok több valós, mert egy kicsit szomorú

  Nos, lépni egy racionálisabb okok, pontosabban azok, akik a legnagyobb valószínűséggel igaz. Talán valami a dátum még mindig nem volt igaz, mert különben miért nem hívta? Agy és emlékszem, hogy mi nyomja sikertelen úriember.

  1. Sikerült, hogy az ügyet a szex után az első napon
  Mit is mondhatnék ... Minden ember lényegében - a hódító. Még ha ő egy intelligens megjelenés és üvegek vékony keret az orrát. Kevés a fiúk szex után az első napon akarja, hogy meghívja a lányt, hogy a következő ülésre. És miért? Bíró magát: minden, ami szükséges, amit már megkapott, amelyre törekedni kell? Lehet, hogy lett volna átitatva neked teljes szívemből, ha adsz neki egy kis időt - de valójában, adott neki egy szex éjszaka után azonnal találkoztak! De amit a legtöbb ember kell először a lányok? Sex Adj nekik, csak szex! És itt olyan hamar, anélkül, hogy értékelje a szép lelki tulajdonságok, és tudom, hogy tényleg, állandó ágyba vele. Ez azt jelenti, hogy ő már nem kéri a hibás, hanem te magad senki.
 • Mindkettőt részeg időpontban chertikovByt talán nagyon aggódik, és teljesen elfelejtette, hogy az alkohol - egy darab alattomos

  Egy részeg kábulatban, bármi lehetséges - és nyilatkozatok a szeretet és szentimentális történetek a nehéz gyermekkor, és még elhamarkodott házasság javaslatot. Ha úgy gondolja, minden szót, és várja, alig várom, hogy továbbra is a regény - talán még mindig a másnaposság. Mert józan minden lány megérti, hogy részegen a szemétbe hölgy nem valószínű, hogy komolyan érdekel egy férfi. Még ha ő visszaélt az este, ahol több, mint te. Ha az első napon egy nő iszik, mint egy igazi férfi, a vágy, hogy neki barátnője, a srác nem valószínű, hogy (és hirtelen úgy döntött, hogy te és a nap nélkül nem lehet élni fok?!). Ez így van, hibáztasd magad!

  Ennek az az oka leggyakrabban, de ez nehéz elhinni

  Beszéljünk a leggyakoribb oka, hogy a srác nem hívja a találkozó után. Minden korábbi verziók lehetségesek közül egy esetben száz, míg a fennmaradó 99% tart elég banális oka: te csak nem az esete. És akkor tartotta magát egészen pontos, és nézd meg a legjobban, és a gazdag belső világ látta és értékelik. Csak nem hajlott rá, és ennyi. Nem betölteni az agyban olyan mechanizmus, amely felelős a szeretet. És ez nem jelenti azt, hogy egy vesztes vagy rossz dolog vele - ezek a dolgok minden alkalommal. Elutasítás filmsztárok, centerfold, uralkodók - semmi meglepő ebben. Talán az a tény, hogy ő már nem, hogy itt és zsetont hívott vissza, miután a bye - nagy áldás, és nem a szomorúság. Csak nem a tiéd egy ember ...

  Miért nem hívja az ember, hogy elrejtik a csendet

  Miért ember megáll csengő közepén a regény

  Az ok egyszerű, de sok mindent megmagyaráz

  Igen, akkor jó időt együtt, akkor már volt egy pár társkereső és minden remekül ment. De ha lesz, hogy húzza meg a csavarokat, vegye be, a saját, és vadul féltékeny, akkor számíthat baj. A férfiak nem nagyon boldog, hogy elbúcsúzzon a szabadságát, különösen az elején a kapcsolatot. Természetesen mi, a lányok, miután az első randin is fantáziál arról, hogy mi a gyerekek összeházasodik az újonnan készült lovag, hogyan fogunk élni boldogan és meghalni egy nap alatt. Srácok ez a szentimentalizmus nem érinti. • Mi van, ha ő nem döntött végéig, hogy hívod a barátnője, és meg kell, hogy komolyan elgondolkodjunk az esküvői harangok! Ha minden valóban ez a helyzet a valóságban semmi nem meglepő az a tény, hogy a fiú már nem cseng. Ő csak elvitték egy jó távolság világossá tenni, hogy nem áll készen egy ilyen jelentős változás az életükben. Legalábbis nem ilyen hamar. Azt reméljük, hogy lemond az árnyak nem örökre, de csak addig, amíg az idő, hogy rájössz, hogy nem kell siettetni a dolgokat.

  Az okok a súlyos, de nem te

  1. Talán azt gondolta, hogy túl jó neki

  Túl okos, szép, művelt. Akkor továbbra is hosszú ideig. Ha Ön mellett úgy érzi, otthonos együgyű egy csomó komplexek, amelyek fenntartják a kapcsolatot azonos feltételek ez egyre nehezebb. Lehet, hogy túl okos egy olyan időpontot, és a srácok már ismert, hogy helytelenítik ezt. „Nem szeretem, ha mi a hajó, akkor nem vesznek változások” - ez az egész történet. És ha nyugodtan süt a műveltsége, az oktatás és a tudás a politikai helyzet a világban, akkor lehet, hogy egy teljesen más szempontból, hogy mit kell az ideális nő. Tökfilkó, mindig nevetett, nézett imádattal szájába -, hogy sok ember számára az ilyen viselkedést egy lány úgy érzi, macsó.

  Nem számít, ha nem hívják férfi, miután az első dátum, vagy azt követően a tizedik - minden esetben, ez egy nagyon nehéz helyzetben minden nő. Ne ess kétségbe, amíg csak nem találja azokat az okokat, a hosszú csendet. Sok olyan eset van, amelyben a férfiak eltűnt szem elől nagyon fontos oka van, de ekkor azonnal forduljon a kedvenc nő. De ha az Ön esetében a srác csak nem akarja folytatni a kapcsolatot, majd próbálja meg ebben a helyzetben, hogy megtalálják a pozitív oldala.

  Először is, ez nem lehet a herceg fehér lovon, amit álmodott gyermekkora óta. Aztán van egy szabad kezet, és meg fogja találni a lehetőséget, hogy folytassa a keresését a valódi boldogságot. Másodszor, ment még nemes, elhatározta, hogy nem veszi a fejét, és nem hiába fel a reményt. Küldj neki egy csókot, splyun háromszor vállára, és felejtsd el. Valahol-séták bolyong a boldogságot, vajon, hol vagy zapropastilas. Értéktelen, hogy az igazi szerelem szenvedni túl sokáig, itt az ideje, hogy menjen vele találkozni. És ha elég szerencsés, hogy megtalálja azt, akkor az a kérdés, hogy miért egy ember nem hív, nem fog, elvileg: a más jelentős soha nem okoz csalódást sokáig várni.