Miért nem hívja egy srác, hogyan kell megszelídíteni egy férfi

Ez még mindig az összes tegnap jó volt. Ön járt egész éjjel, kezét, bámult egymás szemébe, és megcsókolta a feledésbe ... És most minden eltűnt!?Miért nem hívja egy srác, hogyan kell megszelídíteni egy férfi

Vagy talán nem csak csókolózni, és jött a szex. És akkor szembesülnek a probléma: mi a teendő, ha egy srác nem hívja? Nem találja a helyét a várakozás, és minden alkalommal megszólal a telefon, fogd meg a reményt; de nem vele. És fogalmad sincs, hogy mit kell csinálni, és nem tudom, hogy hívja magát, vagy írj neki, vagy úgy nézne tolakodó.

Egy ismerős történet, nem igaz? Egy ilyen helyzetben szinte minden nő. Miért a srác nem hívja fel a dátumot, akkor is, ha nem volt szex? És talán ez a probléma? Előfordul, hogy egy dátum az első, de ez történik, és az ötödik, tizedik, huszadik. Ez elment, és mindent kifejtése nélkül semmit, és ő szerelmes, ő arra vár, abban a reményben, szenvedés ... elhatározza, hogy hívjon, vagy írjon az első srác, és nem tért vissza a hívásokat. Az eredmény az lesz egy álmatlan éjszaka, könnyektől nedves párna és a vágy, vágy, vágy ... Ő a szerelem, vagy nem tetszik neki!

És kezdődik a szegény felett agyában percenként a találkozó, elkezdi keresni oka a viselkedése a saját tevékenységükért, azt gondolva, hogy ez -, mert egy veszekedés vagy rossz szex, rendezi meg a módját, hogy megfeleljen ... Látni lehetetlen, az okok, a lány, vagy a növekvő elégedetlenség és az önbecsülés zuhan, vagy úgy tűnik, irritált az egész férfi verseny. Eközben lehetőség, amiért egy srác megállt hív, lehet, hogy több.

Ha egy srác nem hívja

Ha egy srác nem hívja néhány nap után, nem szabad elhamarkodott következtetéseket arról, hogy mit adsz neki ellenszenves. Tény, hogy egy dátum jól ment, és ő tényleg szeret téged. De az ember - elfoglalt ember, és általában azok a fajta emberek, akik számára elsősorban a munka, aztán a magánéletéről. Tehát csak levelet tetszett egy lány, aki nem tud, és megvárja, amíg ő fel kell szabadítani ebben az időben.

Mi, nők, nehéz megérteni. Őszintén hisszük, hogy egy szeretett - mindenek felett, és arra törekszenek, hogy találkozzanak a legkisebb lehetőséget. By the way, éppen azért, mert ezt a funkciót, ezért vágynak szex elején a kapcsolatot, és a felfúvódást egy nagy sor kis probléma. Azonban az erős az emberiség felének logikai némileg eltérő, és ha a srác nem hívja néhány nappal csinál házimunkát, akkor bizonyos, hogy semmi rossz nem fog történni. Elvégre úgy dönt, hogy komoly kérdéseket!

Kiderült, hogy ebben az esetben egy lány keres egy férfi vár egy hívás a következő napon az ülés után, azt akarja elérni, nem egy férfi aktus tőle. Mivel a vita a tegnapi események, mint ez: „Ó, milyen voltam tegnap, nos, volt egy nagy idő, nézzük biztosan találkozunk”, és így tovább ebben a szellemben - az megnyilvánulása a női pszichológia. Ez mi, a nők után, minden nagyobb, vagy akár kisebb rendezvények azonnal sietett, hogy megvitassák minden részletet az ő barátnője. Men - Egyéb. Nem tetszik, hogy őszinte legyek, hogy beszélnek tapasztalataikról, és kéri, hogy semmit.

Következtetés: A fiatal férfi meríteni a munka, és ő most tényleg rajtad múlik. Még ha jön a szex, akkor adjon neki. Ezért, ha érdekel, akkor legyen türelmes, és várjon. Hívást nem megy sehova! Nos, ha nem hívja vissza, akkor legyen úgy. Te nem egy fiatal hölgy tizenöt őrülni, mert minden a férfi, ami nem figyel rád.

Miért egy srác nem hívja

A válasz a fiatal hölgy kínzó kérdés, hogy miért egy srác nem hívja, lehet, hogy kétségei vannak a szükségességét ezt a hívást. Ezek a kétségek kapcsolódhatnak mennyire szereti a lányt, és hogy vajon jól áll neki. A fiatalember csak időre van szüksége, hogy rendezni az érzéseiket.Férfiak, annak ellenére, hogy látszólag úgy tűnhet magabiztos, gyakran valójában a zuhanyzó határozatlan és sérülékeny. Így a fiatalok alacsony önbecsülés úgy érzik, hogy méltatlan egy különös lánnyal, és elkezdenek kerülik őt, annak ellenére, hogy a meleg rokonszenvet. Ha egy srác kéri nagyon ritkán, vagy nem csinálni egyáltalán, utalhat pontosan az ilyen típusú emberek. Döntés egyszer meghívta egy találkozóra egy gyönyörű lány, és beszélt vele, töprengett -, mintha szüksége volt rá? És, megállapítva, hogy nem kell eltűnni. Gyakran előfordul, hogy egy ilyen ember van egy félelem a szex egy vonzó nő, mert nagyon bizonytalan.

Furcsa módon, de egy ilyen karakter nagyon férfias megjelenésű, nagyon vonzó megjelenésű fiatalokat. Egy lenyűgöző kilátás elrejtheti a félénk és határozatlan ember, gyengéden utalva a gyengébb nem. Ha egy srác kéri ritkán lehet ilyen módon a természet. Egy fiatal férfi, az ilyen típusú fél megbántani vele az ideális lány kitartását. Sőt, azt mondta neki nagyon, ő is imádja, és az istennő ismert, hogy az átlagember nem elérhető.

Nos, és végül a válasz arra a kérdésre, hogy miért a srác nem tud hívjon vagy írjon az első találkozó után, lehet, hogy a vágy, hogy bizonyítani függetlenségüket. Így a társadalom, - függés másik személy tekinthető gyengeség benne. Ez a „puffasztott” szerelmes a lány fülébe fiúk küzd megmutatja neki, hogy mind nyugtalan. Beleértve azt. Szomorú bevallani, de a Cavalier lehet egy ilyen ember.

Ha azt veszi észre a fiatalember a legkisebb jelenléte a természetben egy adott funkciók említettük, ezért kétséges, hogy képes lesz, hogy hívja vagy e-mailben az első. Ebben az esetben csak akkor lesz boldog, ha kezdeményezheti magukat vele a kapcsolatot.

Ha egy srác nem hívja sokáig

Ez a lehetőség - a legszomorúbb. A fickó nem reagál a hívásokat, és nem hívja, mert nem tetszett neki a lány. Ebben az esetben a további kapcsolatok, természetesen lehetetlen. A szempontból a kimerült lány várja a csendet nem indokolt. Különösen, ha a srác nem hívja a szex után, vagy veszekedés. Nos, azért, mert akkor is hívjon, vagy írjon néhány szót! Mégis - nem buta, és volna rögtön rájött, hogy ő hívott, csak hogy legyen udvarias, és nem remélem a folytatása kapcsolatok. És az őszinteség, egymás tisztelete nem törölték. Aztán csend, mint süllyedt a víz. És hogyan lehet csinálni? Muszáj, hogy hívja az első srác, hogy kitaláljuk a kapcsolat vége?

Muszáj, hogy hívjon vagy írjon az első srác? Annak érdekében, hogy ne merül ki ismeretlen, és nem rázza az idegek hiába, természetesen lehetséges. Minél többet tud tenni, ha beszélünk viszonyok jöttek létre, miután több találkozó. Végül is, ha ő nevezi egynél több időpontban, úgy tűnik, van, hogy valami vonz! És most hirtelen a fiatalember eltűnt. Talán valami történt vele, de sosem lehet tudni. Ebben az esetben az a kérdés, hogy mi a teendő, ha egy srác nem hívja, meg lehet oldani anélkül, hogy különösebb erőfeszítés - Több ülést ha egy lány a jogot, hogy az ő sorsa, legalábbis egy barátságos jogokat.

Azt kell mondanom, hogy ha egy srác nem hívja a szex után, a probléma is, nem lógnak a levegőben. A végén volt intimitás, és most ők valójában nem egészen idegenek között egy fiatal férfi és egy nő! Nem hívom az első srác, akivel bízott a tested? Lehetséges. Meg kell legalább viselkednek szex után udvariasan. Bár, természetesen, sok srácok ezek a helyzetek egyenértékűek kirándulás a tornaterem, és tényleg nem értem, miért a nők a szex után „fújja a fejét.”

És mi olyan szörnyű megtörténhet, miután egy ilyen hívást? Nos, gondolta magáról, hogy túl tolakodó. Tehát ez nem csak úgy, és hogy tisztázza a kapcsolatot. És akkor valószínűleg nem fogja érdekli, mit gondol annyira neveletlen vagy közömbös ember. A legrosszabb az, ha egyszerűen csak eltűnik -, akkor el kell fogadnunk ezt a bizonytalanságot, és tanulni együtt élni vele.

Előfordul, hogy a kapcsolat megszakad, miután egy érv. Ebben az esetben, a fiatalember valószínűleg csak súlyosan megsérült rád. Lehet félni, még nem döntötte el, hogy ő fog törni, de lehet már csak a privát beszélgetés, ami jobb, tervezni, amikor, miután egy érv át egy bizonyos ideig. Mindketten kell egy kis levegőt, és ez előnyére válik a kapcsolat.

Néha, ha egy srác nem hívja sokáig, aztán még meg, csak nem akarja elveszíteni a lány teljesen. Míg találkozás egy fiatal hölgy nem állt szándékában - talán van egy másik, vagy egyszerűen nincs elég ideje a magánéletre. De elvileg tetszik neki, és talán egyszer egy fiatal férfi akkor, és próbálja fejleszteni a kapcsolatot. Addig nem akarom elveszíteni a lány teljesen. Hangok, persze, ez furcsa, és ebben az esetben a választás a tiéd már -, hogy ilyen körülmények között, vagy tovább kell lépni.

Röviden, az ok, amiért a srác nem hívja, és nem fogadja a hívásokat, lehet tömeg, és nem mindegyik érinti a hiányosságokat szex, viszály, vagy ilyesmit. Ebben az esetben, a lány meg kell emlékezni egy dolog: ez - az önértékelés egyedi, akinek az élete nem függhet a hívást, sőt, egy kívülálló. Ezen felül, a fiatalok gyakran kiszámíthatatlan, és ellenáll a tudatosan szüneteltetheti a hívás előtt, hogy meleg érzéseit egy lány. Ez egyfajta férfi manipuláció, amellyel a képviselők az erősebb nem próbál beleszeret egy bizonyos hölgy. Adnám be őket?

Ezért elfoglalni magát a dal, elvonja, és felejtsd el egy időre az összes hívás. Elvégre az ember megszületik az öröm és a boldogság, nem agonizáló napok várnak, hogy valaki felhívja a találkozó után, vagy egy érv. Nos, ha még mindig úgy hívják, végül, akkor hallani ... Something Wicked mint várta. Elvégre, ha túl - elfoglalt ember, és nincs ideje, hogy fordítsuk energiát mindenféle nonszensz. Sok szerencsét, és hagyja, hogy a passzív férfi az utat lesz a lehető legkisebb!