Miért nem hívja, hogyan kell meghatározni, hogy mit szeretne a férfiak

Valahogy ez a két kérdés: „Miért nem hívja? és hogyan tudod, hogy tetszik az ember? „gyakran követik egymást a leveleket. Az első részben a tárgy (itt olvasható) beszéltem elsősorban arról az első szakaszban a kapcsolat, amikor egy férfi és egy nő még nem is igazán találkoztam.Akkor a kapcsolat valahogy fejleszteni és a lányok csak kíváncsi, ha továbbra is tetszeni vagy kapcsolatok holtponton?

Miért nem hívja, hogyan kell meghatározni, hogy mit szeretne a férfiak
Akartam írni erről az egész cikket, de nem is tudom, mit írjak. A válasz a kérdésre, hogy „Miért nem hívja” és az axióma az élet, hogy: Ha egy ember (férfi) nem csörög, akkor tetszik, ha nem elég neki, megkapta, amit akart (szex), és annál inkább nem kell semmit.

Ennek az az oka, hogy nem hívja csak, hogy ő szeret téged elég. Ebben az esetben nem számít, milyen szavakat mondani az ember. Talán, azt mondta, hogy szeret első látásra, nem tud élni anélkül, hogy te, vagy valami mást, mint ezt. Mint írtam az első rész a könyv „Hogyan beleszeretni egy ember életét? Or Never után fut az ember, hadd futni után. " a szavakat a férfi nem kell különös figyelmet fordítanak, akkor kell csak figyelni, hogy a tetteiért.

Miért nem hívja, hogyan kell meghatározni, hogy mit szeretne a férfiak

„Szeretem” - ez csak szavak, és néhány férfi is kiejteni őket különböző nők szinte néhány alkalommal hetente. (Lehet, és fordítva, persze, mondjuk, hogy „szeretlek” - a bravúr a férfi, akkor egyértelmű, hogy ez egy másik kérdés).

De hív - hogy egy jogi aktus, akkor is, ha nagyon kicsi, de aktus. Amely alapján az intézkedéseket és ki kell értékelni az ember.

Ha egy férfi gyakran hívja magát, például amikor a dátum fölött, és ő hívott, hogy megtudja, hogyan van, vagy hívásokat, annak ellenére, hogy a foglalkoztatás és a fáradtság, az egyik jele, hogy szeret téged.

Mégis, elereszt egy pár kivétel.

Második. Ha valamilyen kapcsolata már ott elmúlt pár hónapban, az ember tudja megállítani hív, mert bántotta a nőt. A férfiak és a nők nagyon eltérő, és előfordul, hogy tudtukon megbántani egymást. És ez a helyzet akkor is megtörténhet. Az igazi oka a harag egy ember lehet elrejteni, mint egy partizán. Azt írja le részletesen a helyzet nem fog ebben a cikkben. Azonban, ha már van valamilyen kapcsolata egy férfival, tartós néhány hónap, akkor a válasz arra a kérdésre, nem lehet, hogy nem tetszik neki. De az első napon a férfiak nem veszik bűncselekmény.

Teljes összeg fel. Ha egy férfi nem hívja fel egy ismerős, vagy az első dátum, a nő, akit szeret, nem elég. (Nem feltétlenül, persze, nem csörög. Beszélünk bármely megnyilvánulási formája az a tény, hogy a férfi nem akar kommunikálni a nő. Ez nem cseng, nem válaszol az e-maileket, nem hívja vissza, nem ért egyet a mai napig, hogy mindig ott van, stb .D.) Kivételek leírtam.

Akár ebben az esetben, hogy hívja a legjobban? A következtetés nyilvánvaló - akkor nem kell. Ha egy ember egy vagy más formában rendszeresen megkerüli a kommunikáció veled, a 98%, hogy nem tetszik, és 2% a valószínűsége, hogy ő szeret téged, de még mindig nem akar kommunikálni veled. (Például, azt nehéz volt a munka, és nem állandó lakás, akkor fog válni a szerzetest és a másik 53 szokatlan okok miatt).

Aztán a következő kérdés, de honnan tudod, hogy egy nő, mint egy férfi?

Kezdjük egy ismétlés. Ha egy férfi kéri, akkor saját kezdeményezésére és elég gyakran, akkor valószínű, ő szeret téged.

A második funkció, ha egy nő, mint egy férfi - egy férfi féltékeny.

Ha beszélünk egy normális ember (anélkül, hogy a pszichológiai és pszichiátriai rendellenességek, különösen), és nem a helyi Othello, a részesedése a féltékenység, amikor egy nő, mint egy férfi, egészen természetes, és azt jelzi, hogy egy nő, mint egy férfi. Ezért mondja: „Ő féltékeny, így, mint én” alatt egy olyan tanulmány, ha mint mondtam, hogy vágja le a férfi a súlyos pszichiátriai és pszichológiai problémák.

A féltékenység gyakran képest egyfajta tulajdon (ez nem ugyanaz, de van hasonlóság részben), akkor minden nerevnivy ember lehet, mint egy ember, aki nem törődik a tulajdon, ahol minden szétesik, és mindent elloptak.Egy kicsit féltékeny ember lehet, mint egy ember, aki igénybe veszi a saját érdekeit, gondoskodó neki, akkor az megóvja a többi.

Miért nem hívja, hogyan kell meghatározni, hogy mit szeretne a férfiak
A kórosan féltékeny lehet, mint egy ember, aki pénzt, de elmegy a cast-off a 20 évvel ezelőtt, mindig arra gondoltam, hogy valaki el akarja lopni a pénzét, és nem ad nekik, még akkor is szükség van, hogy adja vissza. (Hunger egyértelműen szükség van a sürgősségi orvosi ellátás, stb.)

Milyen tűnhet normál féltékenység?

Először. van, hogy az ember valahogy próbálva a beszélgetést a csodáló vita egy másik ember (persze, hogy bizonyos szempontból ez kiváló), hogy a siker vagy más témákban.

A második - ez egy kísérlet, hogy néhány hibát az ember, aki csodálja a nőt.

Harmadszor - ő próbál eltávolítani az élet a nő „férfi barátai” valamilyen módon. Ez nem hívogatnak, hogy módosítsa a menetrend vagy útvonal, durva, stb

Ha egy nő már nem csodálni egy másik ember, egy ember, aki törődik az ő nő, eltűnik, így embereinek „barátok”, a féltékenység elmúlik. (Ezzel szemben a kóros, ami bárhol és soha nem múlik el, nem számít az idő és a körülmények).

Összesen, egy kicsit féltékeny férfi egy nő azt jelenti, hogy egy nő, mint egy férfi, és a kapcsolatok fejlesztése a helyes irányba.

A harmadik jellemző. Rugalmasság tekintettel a nőt.

Ha egy nő számára fontos ember, az ember készen áll, hogy valamit változtatni magad és az életed, akkor is, ha ez nem túl könnyű neki. Ha egy nő nem nagyon fontos, hogy az ember, az ember nem hajlandó változtatni semmit, és előírja a változás egy nő, vagy közömbös az egészet.

Nem annyira nyilvánvaló, természetesen. Sok függ a természet az ember. Miután néhány kisebb változás, és nagyon fájdalmas, és néhány könnyen alkalmazkodni a különböző körülmények között.

Összesen, szoros kapcsolatot egy nővel - ez mindig szükség változást az emberek életében. Vajon ez a változás? Jönnek önként, vagy az Ön erős nyomás? Ha önként történik, vagy egyszerűen csak azért, mert a szokásos magyarázat, ez egy jó jel, hogy a kapcsolat egy ember normálisan fejlődnek.

Milyen változások lehetnek?

- Az ember elkezd kommunikálni kevésbé barátaikkal.

- Az ember változtatja megjelenését az egyik, hogy tetszik a legjobban.

- Lett pumpált rendelkezett némi készség, amely nyilvánvalóan tetszik.

- Egy férfi talál időt, akkor is, ha nyilvánvalóan elfoglalt vagy túlterhelt az Ön számára. (Ez nem jelenti azt, persze, meg kell, hogy szándékosan provokál ilyen helyzetekben. Ezek szükségszerűen előfordulnak nélkül az erőfeszítéseket. Csak nézni).

- Az ember szenved a chat a család és a barátok, hogy nem tetszik neki, és úgy viselkedik, ebben elég jól.

- Az ember már kevésbé részt vesz a hobbi.

Miért nem hívja, hogyan kell meghatározni, hogy mit szeretne a férfiak
- A férfi elkezdett főzni neked, bár én nem vettem észre őt.

- A férfi gyakran beszélt neked küldi, amely korábban nem létezett. (És nem a másik irányba, sok bókokat, amikor találkozott, és akkor kevesebb).

- kezdte a férfi, hogy virágot, vagy valami más nyilván nem jellemző korábban.

- Egy férfi állandóan örülök, és mosolyog a találkozó, bár a múltban ez nem volt lehetséges.

Természetesen ez nem egy teljes lista a lehetséges változásokat. És ez nem szükséges, hogy minden változás volt jelen. Azonban, ha az ember időnként igazítani, és megváltoztatta az Ön által, míg idejüket erőfeszítéseket és a kiadások egy kis pénzt (nem feltétlenül), ez jól jelzi, hogy a kapcsolat halad a helyes irányba.

Szokás szerint egy kis óvatosság. Egyes módosítások egy bizonyos személy szinte lehetetlen. Lehet rossz szokások (dohányzás), bizonyos funkciókat a psziché (pl típusú karaktert - melankolikus). Változás az ember nem, akkor is, ha azt akarja, hogy nem csak az Ön számára.

Negyedik jel. Man mozog kapcsolatot.

Egy másik jele, hogy a kapcsolatok fejlődnek a helyes irányba - ez az, amit az ember halad előre kapcsolatokat. Persze, nem tudta mozgatni őket egyáltalán, mint kívánatos lenne nő (romantikus, házasság, stb), de ez nem olyan fontos.

Miért nem hívja, hogyan kell meghatározni, hogy mit szeretne a férfiak
Mit értek ez alatt? Ha felhívja, ez nem csak üres beszéd, hanem, hogy ő határozza meg a következő ülésre. (Az a kérdés, hogy miért nem hív, te nem vagy ott, az biztos).

Ha már találkoztunk egyszer egy héten, de most ő próbál találkoztál már hetente kétszer.

Ha még nem töltötte az éjszakát vele (vagy van), mégis úgy, hogy marad tölteni az éjszakát, akkor talán a hétvégén, majd mozgatni lehet.

A lakásban vannak dolgok, és nem múlik el, vagy fordítva, akkor hagyja a dolgokat a lakásban.

És mint már tudod, ezek az intézkedések nem történhet egyáltalán, és a kezdeményezést a férfiak. Ez azt jelentette, amelyet „az ember mozog a kapcsolatot.” Ha egy nő határozza meg a következő ülésen, ha meggyőzi a férfit, hogy maradjon, stb ez nem egy jel.

Ismét nem azt mondom, hogy ez a nő nem tud. Ha egy ember nevezi magát állandóan, ő meghívja egy találkozó, és igyekezett meggyőzni, hogy maradjon meg gyakrabban, ha egy nő néha valami kínál hasonlót, nagyon jó a kapcsolat. A férfi láthatóan nem érzi, hogy a kapcsolat csak akkor van szükség rá.

Ha egy ember sokáig mozgatni a kapcsolat, akkor ez természetesen nem az egyetlen jele annak, hogy a nő, akit szeret, de az a tény, hogy a nő saját maga többé-kevésbé helyesen rendezi. Végtére is, a férfiak nem mozog sokáig, ha egy nő tudatosan vagy öntudatlanul blokkolja az első kísérletek a kapcsolatok elmélyítésére ember.

Ebben a cikkben, én arról beszéltek, hogy megértsék, hogy egy nő, mint, vagy nem tetszik a férfiak több adott az a tény, hogy van egy minimum találkozik, és kommunikálni. A még nem indul a kapcsolat, mint írtam, akkor jobb, hogy olvassa el a cikket itt.

Tekintetében Rashid Kirranov.