Miért nem hívja megmagyarázni magukat a férfiak

Miért nem hívja megmagyarázni magukat a férfiak
Az első nyúlnak vissza. Úgy tűnik, hogy tetszik egymásnak, de a nap telt, második, harmadik, és ő nem hívott. Megpróbálja minden lehetséges és lehetetlen okokból. Talán túl elfoglalt? Vagy elveszett a számod? Vagy csak nem az esete? „Miért nem hívja?” - a sokadik alkalommal kérsz egy barát vagy magát. Hagyja körülbelül jellemző oka az ilyen magatartás megmondja magukat az elkövetők a kín - a férfiak.Nem volt rajtad

Az ember nem csak rajtad múlik. És a mai napig, akkor mentek, csak eltűnni, nem számítva a folytatást. Talán felkeresi a tíz darab egy héten.

szünetek

Nos, leereszkedünk egy időpontot, és hívom őt azonnal. Ez fog pihenni, megérteni, hogy én hajlott, és nem lesz maximális intenzitással. Miért megfosztják magát az öröm az ő erős érzelmek?

Miért nem hívja megmagyarázni magukat a férfiak
Most találkozom a lány. Úgy kezdődött, mint ez: egy olyan időpontban, egy séta a sétányon, menni egy étterembe. Rájöttünk, hogy ugyanazon a hullámhosszon. Kifejezetten összetörni egymásra. Vezetett haza. Tényleg akartam hívni azonnal, tíz percen belül elhagyása után, de erőt vettem magamon. A fenti okok miatt. Ezen túlmenően, egyértelmű volt, hogy a lány már magabiztos, és ha csak hívja őt, neki, akkor túl sok ahhoz. Elviselt három nap, az úgynevezett, meghívott a dátumot. Találkoztunk, és tudtam, hogy ő nagyon örült, hogy lát. És ez így kezdett fordulni. Aztán bevallotta, hogy az alatt a három nap alatt, hogy utálsz, de amikor hívtam, nem volt ilyen eufórikus, tudta rögtön: szeretnék lenni vele.


Alexander, 27 éves

Nincs mit mondani

Hívjon? Mit mondjak? "Hello?" Tény, hogy a legtöbb ember hívja, amikor akarnak mondani valamit, ha nem mondasz semmit, akkor miért hívják? Valahogy elment a lány a filmben. A dátum nem kleilos. Az egész film néma, aztán egy kávéra. Beszélünk semmit. Véleményem nyilvánvaló volt, hogy egyszerűen nincs közös témákat. Sparks nem merült fel. Nem hívtam, persze.

Elfelejtette egy időpontot a következő napra. Néhány nappal később a hívást. „Szia, ez Kate. Mi nem hívsz? „És én válaszolni, és nincs semmi.

Ügyetlenül beszélgettek néhány percig. Aztán megint hívott. Felajánlotta, hogy megfeleljen. Azt otmazatsya valahogy. Azt mondta, hogy az elzáródás a munkahelyen. Aztán megint hívott. Meg kellett írni egy szöveges üzenetet neki, hogy jelenleg nem viszlát. Live kínos mondani. Felhívja megállt, de rossz érzés maradt. És miért ne csengetés, és ha minden rendben van?
Sasha, 24 éves

Miért nem hívja megmagyarázni magukat a férfiak
Pénzügy énekelni szerelmes dalok

Leggyakrabban nem nevezünk, persze, mert valami egy időpontban nem úgy, mint egy férfi. De amikor diák voltam, és ez volt az: számított után az első napon, és rájött, hogy a dátumot és az éhes reggel a kollégium biztosította számomra. Ez a hívás nem.

Bár akkor múltak az évek, találkoztam vele újra, és amikor ebédelni vele, azt mondta, hogy abban az időben csak nem kell a pénz, mosolygott és azt mondta: „Mit tökfilkó. Olyan fontos ez? "
Ivan, 27 éves

Gondolat nem tetszik

Velem volt egy történet: találkozott egy lány a dátumot. Elég hosszú ideig járt, beszélt, leült egy kávézóban. Azonban minden esetben az ülés alatt, nem láttam semmi támpontot érdeklődés volt a részéről: én vagyok az egyetlen beszéd, vicc, mulattatta, ő egy szót választ, vagy csendben vagy a szállító némi zavart. És általában tartják nagyon visszafogott és távolságtartó. Röviden, hazavisszük, arra a következtetésre jutottam, hogy nem voltam érdekli őt. „Nos, - gondoltam. - Nem fogom hívni, ha meggondolja magát, tárcsázza a számom is. Nem, egyáltalán nem. "

Képzeld el a meglepetés, amikor megtudtam, véletlenül egy pár hónappal a barátai, hogy igazán szeret engem, és a viselkedése magyarázható a szokásos merevség!

Kiderült, alig várja, hogy az én döntésem, sírás a párnám, és panaszkodott, hogy a barátai. De nem mertem, hogy hívjon első! Mi már évek óta házasok négy év, és még mindig hálás vagyok a sorsnak, hogy én történt, hogy megfeleljen a barátja, aki aztán mindent megmagyarázott nekem értelmesen.
Maksim, 30 éves